Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@_Kaczenkaa_
Tak jsem si pročetla ten Tvůj deník a je to opravdu „nářez“… Těhotenství sis opravdu užila. Někdo ani neví, že čeká dítě a někdo to vyloženě proleží v nemocnici.. S tím, že Tvá Eliška bude jedináček, bych to zase tak nehrotila
. Jak se říká. Nikdy neříkej - NIKDY! ![]()
No mi teda taky ty dve budou 100% stacit, a to jsem si nezazila ani zlomek toho, co nektere maminky tady…
Holky, moc diky za info, jste hodne, hlavne at jsme vsichni zdravi ![]()
@vlezdo.prdelka
No nářez to byl, proto už odmítám si to zopakovat… To nám radši koupím psa, až budu mít potřebu někoho opečovávat… ![]()
@_Kaczenkaa_ píše:
@vlezdo.prdelka
No nářez to byl, proto už odmítám si to zopakovat… To nám radši koupím psa, až budu mít potřebu někoho opečovávat…
ja jsem pro, ja po tom, co sis zazila, bych do toho taky nesla asi…
@xlin píše:ja jsem pro, ja po tom, co sis zazila, bych do toho taky nesla asi…
Mám už z těhotenství panickou hrůzu… ![]()
Mela sem to stejne a kvuli komplikacim s miminem sem mela i fobii z novorozence, proste nikdy uz vic. no a kolem jejiho roka sem zacala touzit po miminku a zastinilo mi to rozum a v roce a pul sme to proste na dovce zkusili:)
@zelvarka
Já mám právě strach i z toho, že by další dítko mohlo také mít rozštěp a ne třeba jen toho patra, jako má Eliška, ačkoliv dr. stanovili jen 4% pravděpodobnost, ale i tak… O další dítě teď nestojím, jestli to tak bude za 5, 10 let nevím, ale momentálně jsem přesvědčená o tom, že raději psa než další dítě… ![]()
@_Kaczenkaa_ dik moc, budu informovat
rikam si, ze kdyz je moc ok bez zanetu, tak to musi jit doklepat. Jooo, hold vysnena holcicka je pekne vydrena
snad bude hodna, az se narodi a ne zadny lumpik nespavy ![]()
@xlin
Určitě to zvládneš a holčička bude zlatá, bude vědět jak má statečnou mamku a nebude Tě “trápit“ ![]()
@_Kaczenkaa_ haa, to chci videt
zatim je to zive stribro v brise
maxik byl teda hodnoucky proti ni, kolikrat menakopne fakt bolestive a je tam i blbe nejak poskladana.. No uvidime ![]()
Jinak snazim se i min jist (ono se tam uz po tech 3litrech vody moc vic nevejde
, resp. Jim tak, aby mala nestradala, ale ja abych uz nenabrala. Mam uz 11kg nahore a myslim, ze kazde kilo navic je zatez na ledvinu.. A bruch mam velky jak pred porodem s malym..
Já sem minule během 2 měsíců ležení v nemocnici přibrala 16 kg a celkově 26 kg, fuuuj hrůza..snad to tentokrát nedopadne stejně.. ale teda hlavně doufám, že tentokrát mi ledvina nevyvolá předčasný porod vše ostatní je brnkačka oproti tomu.
No ja se zatim drzim… vypada to, ze to je porad stejne, neli dokonce misty lepsi, mazu si to ARTRINEM z Energy (prirodni bylinkovy krem), ktery je urceny primo na drahu ledvin a je protizanetlivy a ten jako opravdu me to misty vubec neboli! tak snad to doklepu, zatim jsem kilo zhubla misto pribrala, tak doufam, ze ten mesic nenaberu vic, nez je zdravo… ![]()
@zelvarka doufam, ze budes ty i mimi v poradku a afirmuj si proste, ze nic se nestane, donosis a hotovo, jinak to nejde
ja proste vim, ze musim donosit do strelce, stira nechci, takze minimalne do 25.11. musim vydrzet stuj co stuj
a to uz bude 39.tt a cisar, ten mam jasny od zacatku ![]()
Tak hlasim, kdyby to nekoho nekdy zajimalo, ze jsem na prelomu 38.a39.tt,termin porodu mame 25.11. A zatim se stale drzim bez stentu i jakychkoliv zasahu jen s brusinkama a hoodne vody.. Spim i lezim tedy jen na levem boku, nevyspala jsem se mesic a pul, ale drzm se s 1.stupnem a ten tyden uz to doklepu
musim! ![]()