Hydronefroza 1. st. ve 33. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.10.13 16:33

@_Kaczenkaa_
Tak jsem si pročetla ten Tvůj deník a je to opravdu „nářez“… Těhotenství sis opravdu užila. Někdo ani neví, že čeká dítě a někdo to vyloženě proleží v nemocnici.. S tím, že Tvá Eliška bude jedináček, bych to zase tak nehrotila :). Jak se říká. Nikdy neříkej - NIKDY! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
17.10.13 17:43

No mi teda taky ty dve budou 100% stacit, a to jsem si nezazila ani zlomek toho, co nektere maminky tady…

Holky, moc diky za info, jste hodne, hlavne at jsme vsichni zdravi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
17.10.13 17:46

@vlezdo.prdelka
No nářez to byl, proto už odmítám si to zopakovat… To nám radši koupím psa, až budu mít potřebu někoho opečovávat… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7712
17.10.13 17:46
@_Kaczenkaa_ píše:
@vlezdo.prdelka
No nářez to byl, proto už odmítám si to zopakovat… To nám radši koupím psa, až budu mít potřebu někoho opečovávat… :mrgreen:

:-D ja jsem pro, ja po tom, co sis zazila, bych do toho taky nesla asi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
17.10.13 17:47

@xlin
I Tobě hlavně to zdraví a ať to “doklepeš“ bez stentu… :hug:

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
17.10.13 17:49
@xlin píše: :-D ja jsem pro, ja po tom, co sis zazila, bych do toho taky nesla asi…

Mám už z těhotenství panickou hrůzu… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2015
17.10.13 18:58

Mela sem to stejne a kvuli komplikacim s miminem sem mela i fobii z novorozence, proste nikdy uz vic. no a kolem jejiho roka sem zacala touzit po miminku a zastinilo mi to rozum a v roce a pul sme to proste na dovce zkusili:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
17.10.13 19:53

@zelvarka
Já mám právě strach i z toho, že by další dítko mohlo také mít rozštěp a ne třeba jen toho patra, jako má Eliška, ačkoliv dr. stanovili jen 4% pravděpodobnost, ale i tak… O další dítě teď nestojím, jestli to tak bude za 5, 10 let nevím, ale momentálně jsem přesvědčená o tom, že raději psa než další dítě… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7712
17.10.13 20:24

@_Kaczenkaa_ dik moc, budu informovat :-) rikam si, ze kdyz je moc ok bez zanetu, tak to musi jit doklepat. Jooo, hold vysnena holcicka je pekne vydrena :-) snad bude hodna, az se narodi a ne zadny lumpik nespavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
17.10.13 21:44

@xlin
Určitě to zvládneš a holčička bude zlatá, bude vědět jak má statečnou mamku a nebude Tě “trápit“ :palec:

• Citovat
  • Upravit
7712
18.10.13 08:30

@_Kaczenkaa_ haa, to chci videt :-) zatim je to zive stribro v brise :-) maxik byl teda hodnoucky proti ni, kolikrat menakopne fakt bolestive a je tam i blbe nejak poskladana.. No uvidime :-)

Jinak snazim se i min jist (ono se tam uz po tech 3litrech vody moc vic nevejde :-)), resp. Jim tak, aby mala nestradala, ale ja abych uz nenabrala. Mam uz 11kg nahore a myslim, ze kazde kilo navic je zatez na ledvinu.. A bruch mam velky jak pred porodem s malym..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
21.10.13 19:09

Já sem minule během 2 měsíců ležení v nemocnici přibrala 16 kg a celkově 26 kg, fuuuj hrůza..snad to tentokrát nedopadne stejně.. ale teda hlavně doufám, že tentokrát mi ledvina nevyvolá předčasný porod vše ostatní je brnkačka oproti tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
22.10.13 13:33

No ja se zatim drzim… vypada to, ze to je porad stejne, neli dokonce misty lepsi, mazu si to ARTRINEM z Energy (prirodni bylinkovy krem), ktery je urceny primo na drahu ledvin a je protizanetlivy a ten jako opravdu me to misty vubec neboli! tak snad to doklepu, zatim jsem kilo zhubla misto pribrala, tak doufam, ze ten mesic nenaberu vic, nez je zdravo… :-)

@zelvarka doufam, ze budes ty i mimi v poradku a afirmuj si proste, ze nic se nestane, donosis a hotovo, jinak to nejde :-) ja proste vim, ze musim donosit do strelce, stira nechci, takze minimalne do 25.11. musim vydrzet stuj co stuj :-D :-D :-D a to uz bude 39.tt a cisar, ten mam jasny od zacatku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.11.13 15:01

Tak hlasim, kdyby to nekoho nekdy zajimalo, ze jsem na prelomu 38.a39.tt,termin porodu mame 25.11. A zatim se stale drzim bez stentu i jakychkoliv zasahu jen s brusinkama a hoodne vody.. Spim i lezim tedy jen na levem boku, nevyspala jsem se mesic a pul, ale drzm se s 1.stupnem a ten tyden uz to doklepu :-) musim! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí