Hyperstimulační syndrom a následná menzes

206
19.8.21 11:55

hyperstimulační syndrom a následná menzes

Ahojte, hledala jsem, ale nemohla jsem nikde v diskuzích najít.

Mám dotaz, chystali jsme se na IVF, proběhla stimulace, proběhl odběr vajíček, ale nastal u mě lehký hyperstimulační syndrom, takže jsme transfer odložili o 1 měsíc. Tohle už máme za sebou s tím, že jsem tenhle měsíc měla jít na transfer. Bohužel jsem ale nedostala menzes, jsem již 38. den cyklu(normálně mám cyklus 33-35 dni).

Můj dotaz zní, stalo se vám někomu, že jste po hyperstimulaci měli opožděnou menzes?

Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47
24.8.21 12:11

Ahojky, já podstoupila třetí pokus stimulace a odběr Ok a pak hyp. syndrom 4dny v nemocnici a tři dny ještě doma jen na gauči☹️️
Měla jsem 26vajicek a zůstaly jen dvě hodnoty BB mrazene dohromady protože bych chtela zavést dvě.
Menstruace se nedostavila v termínu měla jsem 6dni opozdenou i po vyvolavčce.
Teď už mám po a stejně budeme ještě cekat. Aby se tělo dalo dohromady a ještě budu podstupovat hysteroskopii a endoskopii. Ale bez doporučení prý jestli chci tak to moc nechápu :? :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
24.8.21 20:19

Ahoj, já měla OHSS, ale menstruace naopak dorazila ještě o pár dní dříve než obvykle. Pokud ji máš teď opožděnou a nikdy jsi takto zpoždění neměla, kontaktuj CAR a uvidíš, co ti řeknou - měli by tě pozvat na kontrolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.8.21 16:46

Ahojky, i me se rozjel hyperstimulak.. Na transfer jsem sla dnes, po dvou mesicich od odberu a ms se mi zpozdila o 4 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.