Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Misuldy píše:
To je faktasi to taky vyzkoušíme. Vzhledem k tomu, že mám 3kilového psa, tak je mi celkem jedno kolik ty granule stojí
Ale já mu často vařím. Maso ani nikde uchovávat nemusím, protože chodím každý den do krámu
barf je ale o syrovym mase ![]()
@careynka píše:
barf je ale o syrovym mase
já ale mluvila o těch granulích orijen, že je chci vyzkoušet, že jsem na ně měla jen dobré recenze… Krmit masem ok, ale když teď jedu na dovolenou stejně by musel být na granulích. Jen jsme se nepochopily ![]()
@Misuldy píše:
já ale mluvila o těch granulích orijen, že je chci vyzkoušet, že jsem na ně měla jen dobré recenze… Krmit masem ok, ale když teď jedu na dovolenou stejně by musel být na granulích. Jen jsme se nepochopily
jo taaaaak ![]()
Také doporučuji BARF
Jsme na něm rok a super! Koupili jsme tedy kvůli smečce velký mrazák, který až bude dítko vůbec nevíme kam dát
Noo ale jinak spokojenost naprostá!
http://www.manwe.eu/index.php?… - zde je vše o krmení BARFem a celé pravé menu je BARFu věnované ![]()
Holky co si myslíte o krmení kuřecího masa a kostí? Já občas koupím třeba křídla nebo paličky a dám čivavákovi kousek na hlodání. Ten než to sní, tak je půl den v čudu
Právě na těch stránkách Barf jsem si četla, že se to může dávat… ale někdo říká, že pes by vůbec kuřecí neměl a že mu tím ubližuju a tak… No tak co je pak pravda?
i od některého veta jsem slyšela, že by se dávat nemělo… ![]()
@Misuldy píše:
Holky co si myslíte o krmení kuřecího masa a kostí? Já občas koupím třeba křídla nebo paličky a dám čivavákovi kousek na hlodání. Ten než to sní, tak je půl den v čuduPrávě na těch stránkách Barf jsem si četla, že se to může dávat… ale někdo říká, že pes by vůbec kuřecí neměl a že mu tím ubližuju a tak… No tak co je pak pravda?
![]()
i od některého veta jsem slyšela, že by se dávat nemělo…
co to je za kecy?? U kureciho vadi jedine, kdyz je vareny, ty kosti se pak stepi. Ale jestli je na to zvyklej a nedela mu to problem, tak nevidim duvod, proc by to nemohl???
@Misuldy Je to to nejlepší co může dostat
Čistí si tím i zubní kámen a zabaví se - takže křídla, stehna, hřbety - pokud to bude syrové tak směle do toho! ![]()
@Almira-Alm píše:
@Misuldy Je to to nejlepší co může dostatČistí si tím i zubní kámen a zabaví se - takže křídla, stehna, hřbety - pokud to bude syrové tak směle do toho!
Perfektní ![]()
@Misuldy někde jsem četla, že ve stáří mají pak psi artrózu, když jedí moc kuřecích kostí. Jen si vzpomenout kde sem to viděla…
@Vesna006 píše:
@Misuldy někde jsem četla, že ve stáří mají pak psi artrózu, když jedí moc kuřecích kostí. Jen si vzpomenout kde sem to viděla…
No vidíš
to je právě to co říkám… co člověk to názor a vyber si pak
já to kuřecí maso syrové dávám, i vařené maso kuřecí (kosti obírám, ale chrupavky dávám).
Pes je masožravec, jen my lidi z něj děláme hogofogo a tak dostává na žrádlo věci, které by si v přírodě nikdy neulovil. třeba takovou granuli s jehněčím a rýží ![]()
Hlavně že má spokojené bříško
třeba ten náš - nasbírala jsem si jablka na koláč-no a on mi jich teď asi 5sežral a spokojeně chrápe ![]()
PS: zkusila sem pesanovi dát kdysi syrové kuřecí - očuchal to a nechal být ![]()
@Vesna006 píše:
Pes je masožravec, jen my lidi z něj děláme hogofogo a tak dostává na žrádlo věci, které by si v přírodě nikdy neulovil. třeba takovou granuli s jehněčím a rýží
Hlavně že má spokojené bříškotřeba ten náš - nasbírala jsem si jablka na koláč-no a on mi jich teď asi 5sežral a spokojeně chrápe
PS: zkusila sem pesanovi dát kdysi syrové kuřecí - očuchal to a nechal být
Tak já mám štěstí, že mě ten můj žere úplně všechno. Nemám s krmením problém
Ale střídám to, někdy syrové, někdy vařené, někdy konzerva a granule. Samozřejmě zelenina i ovoce. Snažím se o pestrost.
Naše popelnice taky sežere všechno
atletický labrador, no to mluví za vše. nemít tak velké zvíře, tak taky psíkovi vyvyřuji, aspoň člověk ví co to obsahuje než nic neříkající granule. Z friskies se nam osypal a Propesko…no tak velké nálože nikdy neměl (nic mu to nedá za živiny).
@Vesna006 píše:
Naše popelnice taky sežere všechnoatletický labrador, no to mluví za vše. nemít tak velké zvíře, tak taky psíkovi vyvyřuji, aspoň člověk ví co to obsahuje než nic neříkající granule. Z friskies se nam osypal a Propesko…no tak velké nálože nikdy neměl (nic mu to nedá za živiny).
No to se není čemu divit, tohle jsou sracky první kategorie
co za tu cenu v tom muze byt asi za kvalitní suroviny ![]()
To je fakt
asi to taky vyzkoušíme. Vzhledem k tomu, že mám 3kilového psa, tak je mi celkem jedno kolik ty granule stojí
Ale já mu často vařím. Maso ani nikde uchovávat nemusím, protože chodím každý den do krámu