Hypoalergenní granule pro psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Misuldy
24.8.12 09:25
@careynka píše:
na to nejde mit spatny recenze :-) to je jako kdyby clovek doporucoval druhymu, co ji jen konzervy, aby jedl omacky z domaciho masa…a on se divil, ze je mu po tom lepsi :-)))

To je fakt :-) asi to taky vyzkoušíme. Vzhledem k tomu, že mám 3kilového psa, tak je mi celkem jedno kolik ty granule stojí :-) Ale já mu často vařím. Maso ani nikde uchovávat nemusím, protože chodím každý den do krámu :-)

• Citovat
  • Upravit
19494
24.8.12 09:49
@Misuldy píše:
To je fakt :-) asi to taky vyzkoušíme. Vzhledem k tomu, že mám 3kilového psa, tak je mi celkem jedno kolik ty granule stojí :-) Ale já mu často vařím. Maso ani nikde uchovávat nemusím, protože chodím každý den do krámu :-)

barf je ale o syrovym mase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
24.8.12 10:39
@careynka píše:
barf je ale o syrovym mase :-)

já ale mluvila o těch granulích orijen, že je chci vyzkoušet, že jsem na ně měla jen dobré recenze… Krmit masem ok, ale když teď jedu na dovolenou stejně by musel být na granulích. Jen jsme se nepochopily :-)

• Citovat
  • Upravit
19494
24.8.12 13:12
@Misuldy píše:
já ale mluvila o těch granulích orijen, že je chci vyzkoušet, že jsem na ně měla jen dobré recenze… Krmit masem ok, ale když teď jedu na dovolenou stejně by musel být na granulích. Jen jsme se nepochopily :-)

jo taaaaak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.8.12 13:19

Také doporučuji BARF :-) Jsme na něm rok a super! Koupili jsme tedy kvůli smečce velký mrazák, který až bude dítko vůbec nevíme kam dát :mrgreen: Noo ale jinak spokojenost naprostá!

http://www.manwe.eu/index.php?… - zde je vše o krmení BARFem a celé pravé menu je BARFu věnované :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
24.8.12 15:06

Holky co si myslíte o krmení kuřecího masa a kostí? Já občas koupím třeba křídla nebo paličky a dám čivavákovi kousek na hlodání. Ten než to sní, tak je půl den v čudu :-D Právě na těch stránkách Barf jsem si četla, že se to může dávat… ale někdo říká, že pes by vůbec kuřecí neměl a že mu tím ubližuju a tak… No tak co je pak pravda? :nevim: :nevim: i od některého veta jsem slyšela, že by se dávat nemělo… :think:

• Citovat
  • Upravit
19494
24.8.12 15:22
@Misuldy píše:
Holky co si myslíte o krmení kuřecího masa a kostí? Já občas koupím třeba křídla nebo paličky a dám čivavákovi kousek na hlodání. Ten než to sní, tak je půl den v čudu :-D Právě na těch stránkách Barf jsem si četla, že se to může dávat… ale někdo říká, že pes by vůbec kuřecí neměl a že mu tím ubližuju a tak… No tak co je pak pravda? :nevim: :nevim: i od některého veta jsem slyšela, že by se dávat nemělo… :think:

co to je za kecy?? U kureciho vadi jedine, kdyz je vareny, ty kosti se pak stepi. Ale jestli je na to zvyklej a nedela mu to problem, tak nevidim duvod, proc by to nemohl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.8.12 19:13

@Misuldy Je to to nejlepší co může dostat :-) Čistí si tím i zubní kámen a zabaví se - takže křídla, stehna, hřbety - pokud to bude syrové tak směle do toho! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
24.8.12 20:56
@Almira-Alm píše:
@Misuldy Je to to nejlepší co může dostat :-) Čistí si tím i zubní kámen a zabaví se - takže křídla, stehna, hřbety - pokud to bude syrové tak směle do toho! :palec:

Perfektní :-)

• Citovat
  • Upravit
1175
27.8.12 14:52

@Misuldy někde jsem četla, že ve stáří mají pak psi artrózu, když jedí moc kuřecích kostí. Jen si vzpomenout kde sem to viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
27.8.12 15:25
@Vesna006 píše:
@Misuldy někde jsem četla, že ve stáří mají pak psi artrózu, když jedí moc kuřecích kostí. Jen si vzpomenout kde sem to viděla…

No vidíš :-) to je právě to co říkám… co člověk to názor a vyber si pak :think: :nevim: já to kuřecí maso syrové dávám, i vařené maso kuřecí (kosti obírám, ale chrupavky dávám).

• Citovat
  • Upravit
1175
27.8.12 15:30

Pes je masožravec, jen my lidi z něj děláme hogofogo a tak dostává na žrádlo věci, které by si v přírodě nikdy neulovil. třeba takovou granuli s jehněčím a rýží :lol:
Hlavně že má spokojené bříško :dance: třeba ten náš - nasbírala jsem si jablka na koláč-no a on mi jich teď asi 5sežral a spokojeně chrápe :pankac:
PS: zkusila sem pesanovi dát kdysi syrové kuřecí - očuchal to a nechal být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
27.8.12 15:36
@Vesna006 píše:
Pes je masožravec, jen my lidi z něj děláme hogofogo a tak dostává na žrádlo věci, které by si v přírodě nikdy neulovil. třeba takovou granuli s jehněčím a rýží :lol:
Hlavně že má spokojené bříško :dance: třeba ten náš - nasbírala jsem si jablka na koláč-no a on mi jich teď asi 5sežral a spokojeně chrápe :pankac:
PS: zkusila sem pesanovi dát kdysi syrové kuřecí - očuchal to a nechal být :mrgreen:

Tak já mám štěstí, že mě ten můj žere úplně všechno. Nemám s krmením problém :-) Ale střídám to, někdy syrové, někdy vařené, někdy konzerva a granule. Samozřejmě zelenina i ovoce. Snažím se o pestrost.

• Citovat
  • Upravit
1175
27.8.12 15:43

Naše popelnice taky sežere všechno :lol: atletický labrador, no to mluví za vše. nemít tak velké zvíře, tak taky psíkovi vyvyřuji, aspoň člověk ví co to obsahuje než nic neříkající granule. Z friskies se nam osypal a Propesko…no tak velké nálože nikdy neměl (nic mu to nedá za živiny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
2.9.12 06:59
@Vesna006 píše:
Naše popelnice taky sežere všechno :lol: atletický labrador, no to mluví za vše. nemít tak velké zvíře, tak taky psíkovi vyvyřuji, aspoň člověk ví co to obsahuje než nic neříkající granule. Z friskies se nam osypal a Propesko…no tak velké nálože nikdy neměl (nic mu to nedá za živiny).

No to se není čemu divit, tohle jsou sracky první kategorie :-) co za tu cenu v tom muze byt asi za kvalitní suroviny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný