Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
I já se přidávám k co nejlepšímu výsledku! Držte se!!!
@Vera1990 taky na Vás budeme s malým myslet, aby vše bylo v tom nejlepším pořádku. Pak se ozvi, jak dopadl UTZ, ale určitě to bude dobré… Držíme pěsti… ![]()
Ještě se zeptám, jestli někdo nevíte, zda v Motole je možno nechat se narychlo zařadit na operaci do termínu, který někdo jiný odřekl - třeba právě kvůli zdravotním komplikacím. Ke Karlovu jsem pochopila, že to tak praktikují, zkušenosti z Motola jsem nedohledala. Manžel říká, že to mám zkusit v Motole ještě obvolat, jenže já tak nerada někde otravuji. Navíc objednávání na operace je jednou týdně, v našem případě v úterý dopo.
Meduuzo já bych tam zkusila zavolat. Taky nerada otravuji a ne vždy jsou vstřícní a příjemní, ale za zkoušku nic nedáš. Co ti řeknou? Buď to půjde nebo ne. Jiná možnost není a za zeptání nic nedáš.
Já jsem se snažila dovolat 4týdny na termín a nedovolala tak jsem si tam dojela
a hned mě vzali kouknul na TOníka vysvětlil že aspoň tři operaca zapsal s nás a bylo
No právě, to telefonické objednávání je někdy o nervy. Nicméně, zkusím tam v úterý zavolat, snad budu mít štěstí. Když jsem tam volala před 3/4 rokem poprvé, taky jsem se dovolala na několikrát, minule jsem ale měla kliku a šlo to hned napoprvé - možná to bylo tím, že mne přepojovali z příjmu ![]()
Zdravím, mělo by to tak fungovat všude. V Olomouci se nás na to ptali, zda chceme, aby nám volali v případě uvolnění dřívějšího termínu-já to považovala za samozřejmé, ale sestřička mi řekla, že někteří rodiče si nepřejí, aby jim volali. Nám volali 1 a půl měsíce po poslední kontrole, že se uvolnilo místo, ale syn byl tehdy nemocný. Kdyby nebyl, o Vánocích bychom měli všechno za sebou.
Rozhodně volejte, za zeptání nic, to přece není žádné otravování!!!Hlavně se nenechat odradit
!
Tak holky se mi to blíží ve čtvrtek se dozvím zda má Toník dělohu nebo klučičí orgány tak mi držte palečky protože, už týden nespím a jsem jak na trní už aby jsme měli ten ul za sebou
@Vera1990 přidávám se a budu na vás myslet. Hodně štěstí, zasloužíš si ho ![]()