Hypospadie - máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2231
25.4.13 20:37

@Vera1990 Gratuluju že vše dopadlo jak sis přála. Bude všechno o. k. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.4.13 21:57
@Vera1990 píše:
Tak mám kluka jako buka
:potlesk: super gratuluju!! :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meduuza
26.4.13 08:06

Super!!! :D :D :D
ještě ho asi doktoři budou chvilku trápit, ale určitě to všechno dobře dopadne a až vyroste, nebude o ničem vědět ;)

• Citovat
  • Upravit
343
26.4.13 10:28

@Vera1990 to je super zpráva :lol: Myslela jsen na vás včera celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novis
26.4.13 19:29

gratulace

Velká gratulace!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
1563
1.5.13 11:48

Ahojky. Chtěla jsem se zeptat, ohledně té hypospadie, není tu někdo komu klučíka operovali s touhle vadou ve FN v Olomouci?. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novis
1.5.13 13:06

Olomouc

Dobrý den, syn byl operovaný 7.3.2013 v Olomouci.

• Citovat
  • Upravit
1563
1.5.13 13:34
@novis píše:
Dobrý den, syn byl operovaný 7.3.2013 v Olomouci.

A kdo ho operoval? Pán dr. Šmakal z dětské urologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novis
22.5.13 22:26

Olomouc

Zdravím, dnes jsme po kontrole v Olomouci po 2,5 měsících od operace hypospadie. Vše je v pořádku!!! Děkuji velmi Mudr. Šmakalovi a celému kolektivu Dětské kliniky Fakultní nemocnice Olomouc - oddělení 28C. :potlesk: :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Meduuza
23.5.13 07:42

Tak to gratulujeme!!!
u nás to vypadá na přesun operace až na konec roku
komplikuje nám to nejen už zase vrácená rýma, ale i stěhování, které už jsme měli mít za sebou a - žel- nově spadá na termín původně plánované operace :-(

• Citovat
  • Upravit
novis
23.5.13 07:59

hypospadie

Díky! Tak to je škoda - už jste to mohli mít za sebou. Pan primař říkal, že mají hodně operací a čekací doba na operaci je kolem 5 měsíců.
Tak držím palce a vše zvládněte s pohodou!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1563
23.5.13 08:48
@novis píše:
Zdravím, dnes jsme po kontrole v Olomouci po 2,5 měsících od operace hypospadie. Vše je v pořádku!!! Děkuji velmi Mudr. Šmakalovi a celému kolektivu Dětské kliniky Fakultní nemocnice Olomouc - oddělení 28C. :potlesk: :palec: :kytka:

Tak to gratuluji :) malý na operaci s hypospadií půjde po třetím roce, taky do Olomouce, jak dlouho si vás tam po operaci ještě nechávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novis
23.5.13 09:44
@Pettule69 píše:
Tak to gratuluji :) malý na operaci s hypospadií půjde po třetím roce, taky do Olomouce, jak dlouho si vás tam po operaci ještě nechávali?

Díky. Měli jsme težší formu(penoskrotální hypospadii se zakřivením penisu),zůstali jsme 14 dní, a pak ještě na týden domů s vývodem domů. Jsme ze Zlína a Mudr. Šmakal nás pustil domů až bylo s ošetřováním co nejméně práce. Nespěchala jsem, radši jsem byla tam, než abych musela shánět doktora u nás. A vyplatilo se!

• Citovat
  • Upravit
1563
23.5.13 10:15
@novis píše:
Díky. Měli jsme težší formu(penoskrotální hypospadii se zakřivením penisu),zůstali jsme 14 dní, a pak ještě na týden domů s vývodem domů. Jsme ze Zlína a Mudr. Šmakal nás pustil domů až bylo s ošetřováním co nejméně práce. Nespěchala jsem, radši jsem byla tam, než abych musela shánět doktora u nás. A vyplatilo se!

Jasně lepší déle než aby se něco zanedbalo :) malý ten močovod má u uzdičky tak uvidíme na jak dlouho si nás tam pak nechají, ale to bude nejdřív za 2 roky, aspoň co mi dr. Šmakal říkal tak se to operuje až po třetím roce života :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novis
23.5.13 11:43
@Pettule69 píše:
Jasně lepší déle než aby se něco zanedbalo :) malý ten močovod má u uzdičky tak uvidíme na jak dlouho si nás tam pak nechají, ale to bude nejdřív za 2 roky, aspoň co mi dr. Šmakal říkal tak se to operuje až po třetím roce života :)

Ano, po 3 roku. Syn ho měl zhruba v půlce. Horší bylo spíše to zakřivení-to měla být 1.operace a pak nejdříve za 6 měsíců operace 2. ohledně vytvoření močové trubice. Takový byl plán. Nakonec provedli operaci „2v1“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA