Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Vera1990 Gratuluju že vše dopadlo jak sis přála. Bude všechno o. k. ![]()
Super!!!
![]()
ještě ho asi doktoři budou chvilku trápit, ale určitě to všechno dobře dopadne a až vyroste, nebude o ničem vědět ![]()
@Vera1990 to je super zpráva
Myslela jsen na vás včera celý den.
Ahojky. Chtěla jsem se zeptat, ohledně té hypospadie, není tu někdo komu klučíka operovali s touhle vadou ve FN v Olomouci?. Děkuji ![]()
@novis píše:
Dobrý den, syn byl operovaný 7.3.2013 v Olomouci.
A kdo ho operoval? Pán dr. Šmakal z dětské urologie?
Zdravím, dnes jsme po kontrole v Olomouci po 2,5 měsících od operace hypospadie. Vše je v pořádku!!! Děkuji velmi Mudr. Šmakalovi a celému kolektivu Dětské kliniky Fakultní nemocnice Olomouc - oddělení 28C.
![]()
Tak to gratulujeme!!!
u nás to vypadá na přesun operace až na konec roku
komplikuje nám to nejen už zase vrácená rýma, ale i stěhování, které už jsme měli mít za sebou a - žel- nově spadá na termín původně plánované operace ![]()
Díky! Tak to je škoda - už jste to mohli mít za sebou. Pan primař říkal, že mají hodně operací a čekací doba na operaci je kolem 5 měsíců.
Tak držím palce a vše zvládněte s pohodou!! ![]()
@novis píše:
Zdravím, dnes jsme po kontrole v Olomouci po 2,5 měsících od operace hypospadie. Vše je v pořádku!!! Děkuji velmi Mudr. Šmakalovi a celému kolektivu Dětské kliniky Fakultní nemocnice Olomouc - oddělení 28C.![]()
![]()
Tak to gratuluji
malý na operaci s hypospadií půjde po třetím roce, taky do Olomouce, jak dlouho si vás tam po operaci ještě nechávali?
@Pettule69 píše:
Tak to gratulujimalý na operaci s hypospadií půjde po třetím roce, taky do Olomouce, jak dlouho si vás tam po operaci ještě nechávali?
Díky. Měli jsme težší formu(penoskrotální hypospadii se zakřivením penisu),zůstali jsme 14 dní, a pak ještě na týden domů s vývodem domů. Jsme ze Zlína a Mudr. Šmakal nás pustil domů až bylo s ošetřováním co nejméně práce. Nespěchala jsem, radši jsem byla tam, než abych musela shánět doktora u nás. A vyplatilo se!
@novis píše:
Díky. Měli jsme težší formu(penoskrotální hypospadii se zakřivením penisu),zůstali jsme 14 dní, a pak ještě na týden domů s vývodem domů. Jsme ze Zlína a Mudr. Šmakal nás pustil domů až bylo s ošetřováním co nejméně práce. Nespěchala jsem, radši jsem byla tam, než abych musela shánět doktora u nás. A vyplatilo se!
Jasně lepší déle než aby se něco zanedbalo
malý ten močovod má u uzdičky tak uvidíme na jak dlouho si nás tam pak nechají, ale to bude nejdřív za 2 roky, aspoň co mi dr. Šmakal říkal tak se to operuje až po třetím roce života ![]()
@Pettule69 píše:
Jasně lepší déle než aby se něco zanedbalomalý ten močovod má u uzdičky tak uvidíme na jak dlouho si nás tam pak nechají, ale to bude nejdřív za 2 roky, aspoň co mi dr. Šmakal říkal tak se to operuje až po třetím roce života
Ano, po 3 roku. Syn ho měl zhruba v půlce. Horší bylo spíše to zakřivení-to měla být 1.operace a pak nejdříve za 6 měsíců operace 2. ohledně vytvoření močové trubice. Takový byl plán. Nakonec provedli operaci „2v1“.