Hypotéka a smlouva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
15.11.17 06:39
@Karolínakatka píše:
Joooo!!! Úplně mě to nadzvedlo. To si dělá prdel??? Kolik by zaplatil za uklidovou firmu? Kolik za žehlení? Kolik za damejidlo.cz nebo jinou formu vaření? Kolik za sexuální servis…? Ať se jde bodnout! Staráš se navíc o JEHO syna! Dala bych si fakt tu práci a našla si ceníky jednotlivých služeb a udělá bych mu kalkulaci za celou tu dobu. Ptfujtajxl!

Tak to je vtipné. Kolik znáš single chlapů, co si platí žehlení, objednávají si na damejidlo a platí si sexuální servis? Myslíš, že chlap si domů bude zvát někoho na umytí oken a pověšení záclon? To, že to děláme my ženy neznamená, že to chlap vyžaduje a nedokáže bez toho žít. Single chlap si okna max. lehce ošudlá, nebo je vůbec neřeší. Na sex „použijí“ kamarádku s výhodami a párek nebo grilované kuře je taky jídlo :lol: Takže zase se trochu uklidníme, protože většinu toho, co pro ně děláme, by si vážně neplatili. Navíc vařím a sexuju i pro sebe…nebo bych měla poměrnou část platit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
15.11.17 06:50

@Kakika tak já znám pár dlouhodobých single chlapu (pravda trochu bohatsich) a platí si paní na úklid, na jídlo buď chodí nebo si nechávají posílat (kolikrát í na snídani jedou :mrgreen: ),a někteří z nich ani doma nic nespraví a volají si „hodinové manzely“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.11.17 07:16

@catherine100 Hodinové manžely :lol: No, tak ti si na to alespoň vydělají :lol: Já jich tolik neznám, jen o jednom se dá říci, že je bohatší a ten si platí co 14 dní uklízečku, jinak se zvládá zaopatřovat sám. Ti ostatní jsou rádi, když zaplatí nájem a zbyde jim dost peněz na mejdany s kamarády :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
15.11.17 07:17

A ještě znám takové, co zvou domu nanynky, které jim dopřeji okamžitý sex, jídlo, úklid a za chvíli jibzas pošlou do oběhu :roll:
Pořád mě překvapuje, že takových je spoustu a vůbec není těžké je sehnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.11.17 07:55
@catherine100 píše:
@Kakika tak já znám pár dlouhodobých single chlapu (pravda trochu bohatsich) a platí si paní na úklid, na jídlo buď chodí nebo si nechávají posílat (kolikrát í na snídani jedou :mrgreen: ),a někteří z nich ani doma nic nespraví a volají si „hodinové manzely“ :mrgreen:

Někteří si kromě paní na úklid a paní na jídlo platí taky paní na sex, takže si vlastně zaplatí všechno, co jim může ženská poskytnout a tudíž mají nulovou motivaci hledat si vztah. Znám takové dva chlapíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
15.11.17 08:04

No upřímně se mu nedivím, udělal bych to stejně. Ale rozhodně bych to vyřídil už před manželstvím, takhle je to trochu vychcané, ale pochopitelné. Dneska je rozvod dřív než nové boty a převážně ze stran žen. Neinvestoval bych do společného ani korunu.
Ještě bych mu poradil, aby se s tebou vůbec nebavil a hypotéku i dům napsal na rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
15.11.17 08:13
@Pavelkowa píše:
Někteří si kromě paní na úklid a paní na jídlo platí taky paní na sex, takže si vlastně zaplatí všechno, co jim může ženská poskytnout a tudíž mají nulovou motivaci hledat si vztah. Znám takové dva chlapíky.

Ale to už mluvíš o manželství, né? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.11.17 08:16
@zoidberg píše:
No upřímně se mu nedivím, udělal bych to stejně. Ale rozhodně bych to vyřídil už před manželstvím, takhle je to trochu vychcané, ale pochopitelné. Dneska je rozvod dřív než nové boty a převážně ze stran žen. Neinvestoval bych do společného ani korunu.
Ještě bych mu poradil, aby se s tebou vůbec nebavil a hypotéku i dům napsal na rodiče.

vcelku souhlas. jeho chápu, zvláš jestli už má zkušenost s jedním rozvodem. ale měl to komunikovat předem. Jestli je to dům rodičů, tak by nějaké finanční zatahování manželky do toho dělalo akorát zle.
Zas jestli do toho tečou peníze z jejich společného, tak by to nějakou dohodu chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
15.11.17 08:25
@Lama Lama píše:
vcelku souhlas. jeho chápu, zvláš jestli už má zkušenost s jedním rozvodem. ale měl to komunikovat předem. Jestli je to dům rodičů, tak by nějaké finanční zatahování manželky do toho dělalo akorát zle.
Zas jestli do toho tečou peníze z jejich společného, tak by to nějakou dohodu chtělo.

Pochopil jsem to tak, že chce stavět úplně nový dům a ten chce vyjmout ze SJM :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.11.17 08:28
@Lama Lama píše:

Tak ono to těžko komunikuješ dopředu, když do manželství šel s pracující ženskou. Sice teda těhotnou, ale pracující nebo na neschopence možná, to nevím. Jestli pracovala i ty dva roky předtím, tak možná ani nepředpokládal, že dva roky po mateřský pracovat ještě nebude :nevim: Najednou, kde se vzalo, tu se vzalo, vedoucí skladu se bojí a omdlévá. Mě by to jako asi taky nenapadlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81479
15.11.17 08:36
@zoidberg píše:
Pochopil jsem to tak, že chce stavět úplně nový dům a ten chce vyjmout ze SJM :think:

aha, já myslelal opravovat ten rodičů
jestli novej a chce ho vyjmout ze sjm, tak to bych ho poslala do zadku. Respektive ok, proč ne, ale chtěla bych nějak vyřešit to, že se staram o společný haranty a ještě i o toho jeho.
Ale tak ona je jiná vyjednávací pozice, když se sama uživim, k tomu se sama postaram o tři děti a on chce čachrovat s majeteke ve svůj prospěch. To pak musnadno řeknu, že v tom případě už ho nepotřebuju a bud jsme dovjka nebo když on s majetkem na svym písečku, tak já s harantama taky na půl.
a jiná situace je jako nezaměstnaná, kdy je vůbec pro mě výhodné už jen to, že mi živí a na nějaké vyskakování s majetkem není moc prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
15.11.17 08:39

Nečetl jsem celou diskusi, ale pokud bude všechno platit, tak se mu ani nedivím. Neznám váš vztah, ale taky by mohl dopadnout jako už řada před ním. Platit celej dům a pak vykrvácet při případném rozvodu. Samozřejmě příp. smlouva/dohoda by měla být rozumná a vyvážená, ne že jeden (ať už ty nebo on) vyvázne z holým zadkem a druhýmu zůstane všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.11.17 08:40
@Tunrida píše:
Tak ono to těžko komunikuješ dopředu, když do manželství šel s pracující ženskou. Sice teda těhotnou, ale pracující nebo na neschopence možná, to nevím. Jestli pracovala i ty dva roky předtím, tak možná ani nepředpokládal, že dva roky po mateřský pracovat ještě nebude :nevim: Najednou, kde se vzalo, tu se vzalo, vedoucí skladu se bojí a omdlévá. Mě by to jako asi taky nenapadlo :mrgreen:

njn.
ale jo, řikam, je to o vyjednávacích pozicích. Bud se ona cící natolik silná v kraflecích, že si řekne, že práci sežene co nevidět, vydělá si na sebe, on jí potřebuje kvuli péči o děti, jak společné, tak jeho a dupne si a řekne že takle teda chochu ne, jednou jsme manželéa jestli se ti to nelíbí, tak jdem od sebe.

A nebo to tak prostě není. A bude dál setrvávat v současném stavu i za cenu toho, že manžel odkloní část budoucího potencionálního SJM do svého výlučného vlastnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.11.17 08:43
@jirka3 píše:
Nečetl jsem celou diskusi, ale pokud bude všechno platit, tak se mu ani nedivím. Neznám váš vztah, ale taky by mohl dopadnout jako už řada před ním. Platit celej dům a pak vykrvácet při případném rozvodu. Samozřejmě příp. smlouva/dohoda by měla být rozumná a vyvážená, ne že jeden (ať už ty nebo on) vyvázne z holým zadkem a druhýmu zůstane všechno.

ale tak ono teoreticky v manželství to neplatí on. On to platí ze SJM, byť to vydělal sám. Čistě právně.
Ted jde o to, z jakého důvodu to vydělá jen on. Pokud je to na základě společné dohody o tom, že žena je na rodičáku, on pracuje, tak bych ho já osobně s nějakým vyčlenování ze sjm poslala do haj.zlu. Pak se není čemu divit, když se zas pak žena tváří u rozvodu jako majitelka dětí, na kteéeré naopak nemá nárok chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
15.11.17 08:50

Kdyby manželství mělo nějakou váhu a rozvody by neexistovaly, nebylo by třeba vůbec řešit nabyvatele majetku. Takhle, když člověk může být rozveden a obrán nehledě na svou vinu, bych do společného majetku taky nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí