Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@catherine100 píše:
a já třeba prostě beru tak, že za dobu manželství se o ten majetek přičinili oba (jeden penězi, druhý třeba starostí o rodinu, dům, rodiče atd.) a tak při rozvodu každý napůl a sbohem a šáteček( a to říká ta, která ex dala raději víc peněz jen aby měla klid
)
ano, to zcela z tebou souhlasím. O tom žádná. nicméně jde o to, že je několik možností. Ona řekne, že na to nepřistoupí, on sklapne a vše půjjde dál. Druhá možnost je, že ona řekne, že na to nepřistoupí. On dál řekne, že za těchdle podmínek dál budovat společní jmění nebude a podá žádost o rozvod. Bud to dotáhne do konce a má smůlu ona ( a nebo štěstí, k že se zbaví takového hajzlíka).. Nebo to do konce nedotáhne a bude varianta A a sklapne. A nebo cukne ona a raději to podepíše, než aby přišla i o to, že jí bude živit.
@Lama Lama píše:
njn, s tim ale musí člověk při plánování dítěte počítat, ne?
kždopádně po roce pracovní neschopnosti už má zkrátka nárok na invalidní důchod, ikdyž neměla nárok na výplatu podpory v PN.
ale jo, to já si nestěžuju, my jsme s tím počítali.
Píšu to jen proto, že prostě nemocenskou mít automaticky nemusí
A nevím, jestli toto je na invalidní důchod, byť třeba jen částečný. Pochybuju..
@Moise píše:
ale jo, to já si nestěžuju, my jsme s tím počítali.
Píšu to jen proto, že prostě nemocenskou mít automaticky nemusí
A nevím, jestli toto je na invalidní důchod, byť třeba jen částečný. Pochybuju..
no, tak je na místě jít pracovat, když to není důvod k ID, ani částečnému. Péči o děti píše, že zvládá, domácnost taky. Takže třeba dělat někde úklid odmácností, hlídání dětí by mohla, ne? Určitě bude více profesí, které jsou slučitelné s její diagnozou. Nebo s nčím podnikat z domova…