Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Jasne, ale radši bych dala 40 za zdenej domek nez 30 za domek z obi
Ale me spíš zaráží, že tady propaguje jak k malymu domku můžeš pristavit další místnosti.. Ale jak si nekdo po ja nevim 3 letech postaví zdenej domek na zahradě tak zbytečně rozhazuje..
Pritom ona je tady celou dobu propagatorka pristavku
A pokud nakej přístřešek ze zbytků prken stojí par tisíc, tak si taky radsi udělám odkladiste z volnyho dětskýho pokoje a ty penize si ušetřím na ten pořádnej domek
No a tom případě, nebylo by rozumnější vyřešit tyto prostory přímo pod jednou střechou? Anebo tedy jako součást venkovního sezení?
Tady padaji perly.
Garaz mam na auto, neni nas to, ze v zime neskrabu.
Zdeny zahradni domecek stal cca 70 tisic, protoze jen nakopat a polozit elektriku do zeme a tak.
Chapu, ze lide nemaji na vse, ale tohle je setreni na blbem miste.
Kolo v kuchyni, no nic moc.
@inkakřivák píše:
No a tom případě, nebylo by rozumnější vyřešit tyto prostory přímo pod jednou střechou? Anebo tedy jako součást venkovního sezení?
Tak určitě
proto my mame na 125m² mimo technicky místnosti dve komory a spyz a venku v rohu zahrady teda dřevěný zahradní domek na zahradní veci jako je sekačka, míchačka, kolecko, lopaty, hrabě atd.
@Anonymní píše:
Tak určitěproto my mame na 125m² mimo technicky místnosti dve komory a spyz a venku v rohu zahrady teda dřevěný zahradní domek na zahradní veci jako je sekačka, míchačka, kolecko, lopaty, hrabě atd.
To beru. On se i ten prostor v domě dá využít případně v nouzi i jako další obytný, pracovna, hostinský atd. Kdežto přístřešek na zahradě je furt jen bouda. Natož tři budníky.
@jkra Kolo v kuchyni, v ložnici, no nevím, není to zrovna dobré řešení. Jistěže v případě nouze to lze, ale pokud už teda budu stavět dům, a vím že za jeden mega to prostě nebude, i kdyby tu kdokoliv tvrdil cokoliv ( když pominu možnost, že materiál si nakradu a práci komplet udělám), tak snad plánuju a ne že pak lítám a cpu kolo do skříně v kuchyni nebo lyže do obýváku.
@inkakřivák píše:
Pro anonymní - ale má domeček, ne? Kombinace zděného domku s pergolou s venkovním sezením je snad jediná zahradní stavba, kterou ještě snesu. Když se to pěkně vyřeší, tak jo. Ale tyhle budky a kůlničky a přístřešky, to je děs běs. Vždycky obdivuju ty nádherně čisté a uklizené zahrádky třeba v Rakousku, Německu nebo Norsku. Pak člověk přejede hranice a co vidí? Boudy, budky skládky miliony plotků a ohrádek, bordel.
Tak každý má jiný vkus. Mně se třeba zase líbí různé dřevěné altánky, zahradní domečky. Naopak se mi nelíbí ty zděné, když jsou zasazené někde v zahradě.
@inkakřivák píše:
To beru. On se i ten prostor v domě dá využít případně v nouzi i jako další obytný, pracovna, hostinský atd. Kdežto přístřešek na zahradě je furt jen bouda. Natož tři budníky.
@jkra Kolo v kuchyni, v ložnici, no nevím, není to zrovna dobré řešení. Jistěže v případě nouze to lze, ale pokud už teda budu stavět dům, a vím že za jeden mega to prostě nebude, i kdyby tu kdokoliv tvrdil cokoliv ( když pominu možnost, že materiál si nakradu a práci komplet udělám), tak snad plánuju a ne že pak lítám a cpu kolo do skříně v kuchyni nebo lyže do obýváku.
Tak ano, kdybych si navrhovala nemovitost, tak bych třeba brala nějaký prostor na kola… U baráku býti byla garáž nebo zahradní domek. V bytě skříň v chodbě. Bohužel teď jsem neměla možnost volby, máme byt přes 100 m² a je hůř dispozičně řešený, než byt 65 m².
@lucenka píše: ,QUž jsem to tu psala. Kola, koloběžku, skate máme v kuchyni. Chlap kolo nemá
A na velikosti kuchyně nezáleží.
A v domě 50m si můžeš velikost kuchyně zvolit
Si myslím, že každému, kdo snad o malém domě uvažuje, došlo, jak reálné jsou tvoje příspěvky.
@lucenka píše:
Tak ano, kdybych si navrhovala nemovitost, tak bych třeba brala nějaký prostor na kola… U baráku býti byla garáž nebo zahradní domek. V bytě skříň v chodbě. Bohužel teď jsem neměla možnost volby,máme byt přes 100 m²a je hůř dispozičně řešený, než byt 65 m².
@matkabagristy píše:Čemu se směješ? Tu velikost jsem uvedla schválně, aby bylo vidět, že když je blbě rozložený velký byt, tak to může být horší, než menší ale dobře dispozičně řešená nemovitost.![]()
Dneska pri úklidu me tak napadlo, kde mate takovy ty věci jako je vysavac, kybl s nakym mopem, nebo kostetem na vytirani.. Koště na zametani.. V ložnici, v koupelně, v kuchyni někde v rohu ![]()
Ja tyhle veci mam totiž na trech místech ![]()
Veci na vytirani v technický - to je hned v zádveří takže nejdal od obytnych místnosti, vysavač pod schodama v komore, aby byl po ruce a koště na zametani v kuchyni ve spizirne protože tam ho používám nejčastěji
a kdyz si tyhle místnosti odmyslim, tak vůbec nevim kam bych tyhle věci dala ![]()
@Anonymní píše:
Dneska pri úklidu me tak napadlo, kde mate takovy ty věci jako je vysavac, kybl s nakym mopem, nebo kostetem na vytirani.. Koště na zametani.. V ložnici, v koupelně, v kuchyni někde v rohu
Ja tyhle veci mam totiž na trech místech
Veci na vytirani v technický - to je hned v zádveří takže nejdal od obytnych místnosti, vysavač pod schodama v komore, aby byl po ruce a koště na zametani v kuchyni ve spizirne protože tam ho používám nejčastějia kdyz si tyhle místnosti odmyslim, tak vůbec nevim kam bych tyhle věci dala
Vysavač nemáme. Dřív jsme ho měli ve skříni v chodbě, kde byly uskladněné ještě třeba lyže, kufry, brusle apod. Smeták s lopatkou mám ve skříňce pod dřezem vedle koše. Mop s kýblem momentálně na „balkoně“, kde je pračka a sušička. v předchozím bytě jsme ho měli v koupelně.
@lucenka píše: Čemu se směješ? Tu velikost jsem uvedla schválně, aby bylo vidět, že když je blbě rozložený velký byt, tak to může být horší, než menší ale dobře dispozičně řešená nemovitost.
směju se tomu, že ty místo ve 100m bytě najdeš, tak ho přece musí najít i ten, kdo bydlí v 50m, a asi fakt nevnímáš ten rozdíl. ![]()
@matkabagristy píše:
směju se tomu, že ty místo ve 100m bytě najdeš, tak ho přece musí najít i ten, kdo bydlí v 50m, a asi fakt nevnímáš ten rozdíl.
Je vidět, že fakt neumíš číst
psala jsem tam, že v bytě přes 100 m² mám větší problém najít úložné prostory než v bytě 65m².
@lucenka píše:
Je vidět, že fakt neumíš čístpsala jsem tam, že v bytě přes 100 m² mám větší problém najít úložné prostory než v bytě 65m².
A proto jsme chteli videt nejakej dum, co ma 50 metru a je dispozičně tak super vymyslenej, ze nemusíš mit kybl viditelně v koupelně, vysavač v rohu ložnice a koště v rohu obýváku..
Protože v domě o 50m² určitě nedáš do chodby skříně do kterých by se vesel vysavac, lyže, brusle..
Co jsem hledala domy, tak si rovnou od vchodových dveri vesel do obyvakokuchyne a z nej rovnou do dalších pokoju.. Prostě uplne bdz chodby, bez zádveří.. Bez jediny komurky na uskladnění veci který prostě ma doma každej a nekam je dat musi