Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co resite? Dum o 40m2 je rozcapenost
https://tn.nova.cz/…cete-ho.html#…
@lucenka píše:
Tak lyže a brusle může mít v tom zahradním domku. A pokud si někdo pořizuje dům, tak si vybere typově takový, který mu vyhovuje. Už jsem se kdysi dávala odkaz na dům s rozumnou dispozicí
Dum si porizuju, kdyz na nej mam. Ceska manie - mit svuj domecek
![]()
Diskuze o bydleni moc nesleduju, ale co sem koukla, proc se vetsinou pise - domecek, baracek?
@Baba píše:
Dum si porizuju, kdyz na nej mam. Ceska manie - mit svuj domecek![]()
![]()
A proto si někdo třeba pořídí malý domeček, protože má na něj. Ne každý touží po velkém domě.
@lucenka žádný odkaz tu nemáš. Ty nejsi schopna rozumně uskladnit věci ve 100m bytě, ale máš jasno v tom, že kdo trochu přemýšlí, najde úložné prostory i v 50m domečku. Já se fakt bavím ![]()
@lucenka píše:
Tak lyže a brusle může mít v tom zahradním domku. A pokud si někdo pořizuje dům, tak si vybere typově takový, který mu vyhovuje. Už jsem se kdysi dávala odkaz na dům s rozumnou dispozicía i v tom malém domě snad zvládneš dát smetáček třeba vedle koše. Jen u toho musí člověk přemýšlet.Příspěvek upraven 21.12.19 v 08:18
Tak smetacek mam taky pod dřezem, jenze smetacek je malickej a ne, nechtěla bych ho mit volne v kuchyni vedle kose. Ja osobně bych lyže, brusle atd. nedala ven do nejakyho domku stlucenyho z prken.
Nemame tam ani veci jako jsou vrtačky, primocarka, naka bruska apod.
Nevim takovy veci bych nedala do domku z prken kde mrzne a je to zabezpeny akorát visacim zámkem.. A to mi mame teda normální zahradní domek, ne zadna hruzu stlucenou ze zbytků prkem a nez podlahy
@lucenka píše:
A proto si někdo třeba pořídí malý domeček, protože má na něj. Ne každý touží po velkém domě.
Sorry, ale mit na paskvily, co tu byly jako priklad? Nefunkci bydleni, pozemek buhvikde v divocine… fakt vyhra.
Ale muzu rikat - mame svuj domecek ![]()
@matkabagristy píše:
@lucenka žádný odkaz tu nemáš. Ty nejsi schopna rozumně uskladnit věci ve 100m bytě, ale máš jasno v tom, že kdo trochu přemýšlí, najde úložné prostory i v 50m domečku. Já se fakt bavím
Tak třeba tohle mi přijde jako rozumně řešený malý dům
https://www.ceskestavby.cz/…yo-6701.html
A teď si představ, že v tom velkém bytě potřebuju uskladnit mnohem míň věcí než v tom malém. afakt neumíš číst. Psala jsem, že záleží na dispozici nemovitosti. Ten velký jí má mnohem horší než ten malý.
@lucenka a všimla sis, že ten dům v tvém odkazu je dvoupokojový a nemá téměř žádné úložné prostory? A o 20% přesahuje cena předpokládaný rozpočet.
Příspěvek upraven 21.12.19 v 09:03
@Anonymní píše:
A proc ty si napsala domeček?
Ka si neuvedomuji ze bych psala domecek, tak nevim
Však protože to píšou všichni
Já o domeček s pejskem a zahrádku, protože není nad jahůdky a rajčátka z vlastní zahrádky, nějak nestojím.
@matkabagristy píše:
@lucenka a všimla sis, že ten dům v tvém odkazu je dvoupokojový a nemá téměř žádné úložné prostory?
Celý je to příšerný. Kdo do tohohle dobrovolně vrazí prachy ![]()
@matkabagristy píše:
@lucenka a všimla sis, že ten dům v tvém odkazu je dvoupokojový a nemá téměř žádné úložné prostory?
Mně teda ta vestavná skříň v chodbě přijde slušná ![]()
@lucenka píše:
Mně teda ta vestavná skříň v chodbě přijde slušná
jo, jedna skříň to vytrhne. Proč nemáš kolo ve skříni v předsíni? Tihle by do ní museli umístit i děti ![]()
Tak lyže a brusle může mít v tom zahradním domku. A pokud si někdo pořizuje dům, tak si vybere typově takový, který mu vyhovuje. Už jsem se kdysi dávala odkaz na dům s rozumnou dispozicí
a i v tom malém domě snad zvládneš dát smetáček třeba vedle koše. Jen u toho musí člověk přemýšlet.
Příspěvek upraven 21.12.19 v 08:18