Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jkra píše:
Jakoze pozemek 100 m za mega a vic?
Ja hlavne nachapu tech 100m2
@Baba píše:
Ja hlavne nachapu tech 100m2
to je málo i mobilhaus, co lu dávala Lucie Sx, zase ty rozměry ![]()
http://www.lavarohouse.cz/…m-nr-27-864/
Stavba musí stát 2m od plotu, na šířku potřebuje 8m, na délku 16m, tj. nejméně 128m2. Srandovní je, že tyto příspěvky píší uživatelky, které tvrdí, že vše jde, stačí jenom PŘEMÝŠLET ![]()
@matkabagristy Vsak to znas. Kdo chce, hleda zpusob. Kdo nechce hleda duvod.
Uplne rostu, kdyz na me tohle heslo nekdo vytahne.
Ale abych byla spravedliva, lezou mi na nervy i vecni negativisti, pro ktere je vsechno problem.
@malákráličice píše:
@matkabagristy Vsak to znas. Kdo chce, hleda zpusob. Kdo nechce hleda duvod.Uplne rostu, kdyz na me tohle heslo nekdo vytahne.
Ale abych byla spravedliva, lezou mi na nervy i vecni negativisti, pro ktere je vsechno problem.
a pak jsou tu ještě realisti ![]()
Treba ten domecek 2+kk mi neprisel tak strasny. Staremu mladenci by to klidne stacilo. Mozna i bezdetnemu paru. Pro rodinu s detmi je to silene, ale kolik lidi vychovalo deti ve 2+1 a zvladli to?
Nam bylo male i 3+1 s pruchozimi pokoji pro 4 lidi.
@matkabagristy píše:
a pak jsou tu ještě realisti
Pesimista je jen dobre informovany realista. ![]()
@malákráličice píše:
Treba ten domecek 2+kk mi neprisel tak strasny. Staremu mladenci by to klidne stacilo. Mozna i bezdetnemu paru. Pro rodinu s detmi je to silene, ale kolik lidi vychovalo deti ve 2+1 a zvladli to?Nam bylo male i 3+1 s pruchozimi pokoji pro 4 lidi.
já bych to viděla jako přijatelné bydlení i pro nenáročný pár seniorů.
@malákráličice píše:
Pesimista je jen dobre informovany realista.
jak bys nazvala informacemi nedotčeného optimistu?
@matkabagristy píše:
jak bys nazvala informacemi nedotčeného optimistu?
Já teda idealistu - a ti jsou taky nebezpeční ![]()
@Akve píše:
Já teda idealistu - a ti jsou taky nebezpeční
a nejhorší jsou trpajzlíci ![]()
@Baba píše:
Presne. Misto aby si koupili vetsi byt, sni o domecku, protoze bez domecku je luzr.
No asi tak.. Jako veta radši se dal tísni v byte a sni o domecku
no dobrý ytak postaví mini dum, budou se tísnit domě a furt nadávat jak je to na prd dum a ze meli radsi zůstat v tom byte
myslim, ze s takovým pidi domem by jim to udelala víc starosti nez radosti
@matkabagristy píše:
@Lucie_Sx jestli si chceš pořídit zahradu, aby sis na ní mohla dát kafe, nemusíš stavět dům.
Tak kdyz koupi 100m² pozemek, postavi tam dum co ma PODLAHOVKU 50m takze zastavěná plocha bude vetsi, pak tam přistaví 20m² garáž, 10m² zahradní domek.. No ano Bude si tam moct dat jednu kytičku a u ni si na bobku vypit kafe
@malákráličice píše:
Treba ten domecek 2+kk mi neprisel tak strasny. Staremu mladenci by to klidne stacilo. Mozna i bezdetnemu paru. Pro rodinu s detmi je to silene, ale kolik lidi vychovalo deti ve 2+1 a zvladli to?Nam bylo male i 3+1 s pruchozimi pokoji pro 4 lidi.
Tak samozřejmě, mne by to taky stačilo zit sama, nebo s manzelem.. Ale s detma uz ne..
I kdyby mi jezdili na víkend vnoucata tak bych uvitala vic metrů v ložnici.. Tohle proste neni bydleni pro rodinu.. To vis, ze spousta lidi vychovala děti ve 2+1, ale proč by nekdo stavěl dum aby sel do toho stejnýho co měl a zas spal na gauci a ještě v průchozí místnosti ![]()
Prostě si radši postaví aspoň o ten jeden pokoj vetsi barák aby meli deti pokoj a dospely ložnici.. Tady u nas opravdu nejsou jen velky domy.. Jsou tu samy bungalovy se zastavěnou plochou do 100m podlahovka neco pres 80, ložnice, pokojik, kuchyň s obyvakem.. Mne by to nestačilo, ale tohle beru jako alternativu pro ty, co na to „nemaj“ a chtěj domeček.. Proste maly pokoje a soukromí.. Ale to, co tady píšou naprosto chapu, ze mladý lidi prostě nestaví ![]()
Ono to jde, postavit levne dum. Jenze je to vzdy alternativa, neni to pro kazdeho.
http://www.lifereset.sk/…5-tisic-eur/
Nebo ruzne prirodni domy z hliny, slamy, s akumulacnimi kamny, vlastni studnou.
Stavi se I rodove statky s minidomky. Nebo I Jaroslav Dusek ma takovy domek.
Ja jim fandim, libi se mi.
@Baba píše:
Diskuze o bydleni moc nesleduju, ale co sem koukla, proc se vetsinou pise - domecek, baracek?
Ze stejného důvodu, jako vkládá fotečky nebo receptik. Hnus.