Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Tady ani nejde o to kolik zaberou mista, tady by bylo nejlepsi řešení podlahovy ale uz zas bude cena jinde.. Protože kdybys dala do zádveří topeni nebo nalej infrapanel tak uz tam nedas pres celou stěnu az nahoru skříně na druhy naproti kde jsou dvere uz tovtak moc ideální neni, a s tou velkou skrini už tak tak otevřeš dveře natoz abys tam zaparkovala kocar.. Nevim jak tohle dobre vyřešit.. Aby byl uloznej prostor na veci a abys musela mit kocar v aute.. Ale tak jasně, kazdej nepotřebuje kočár, ja vim
Infrapanel dáš i na strop, takže v klidu můžeš mít skříň přes celou stěnu ![]()
@lucenka píše:
Děti umístím do ložnice, rodiče budou spát v obýváku. Dveře se dají udělat zasunovací.
Problém přeneseš do obývacího pokoje, ale to je jedno. Co ten překročený rozpočet o půl milionu, to vyřešíš jak?
@matkabagristy píše:
Problém přeneseš do obývacího pokoje, ale to je jedno. Co ten překročený rozpočet o půl milionu, to vyřešíš jak?
Najdu typově podobný dům, který bude levnější. Tohle byla první nabídka, co jsem našla.
@lucenka píše:
Najdu typově podobný dům, který bude levnější. Tohle byla první nabídka, co jsem našla.
Takže najdeš dům za cca 700 000 (bez garáže)? To bys mnoha lidem moc pomohla ![]()
@matkabagristy píše:
Takže najdeš dům za cca 700 000 (bez garáže)? To bys mnoha lidem moc pomohla
Tak tady se řešil milion ![]()
@lucenka píše:
Tak tady se řešil milion
Jasně, ale ty počítáš i s garáží, tu je třeba taky postavit
Není zadarmo k domečku
@matkabagristy píše:
Jasně, ale ty počítáš i s garáží, tu je třeba taky postavitNení zadarmo k domečku
Počítám třeba se zahradním domkem, a ten nestojí 300 tisíc. Garáž můžou postavit později.
@lucenka píše:
Děti umístím do ložnice, rodiče budou spát v obýváku. Dveře se dají udělat zasunovací.
Huraaa mam dum, za kterej jsem dala pres tri mega i s pozemkem, spim na gauči v mimi obyvaku ale mám dum
![]()
My mame ložnici skoro 20
a fakt si neumim predstavit v ty místnosti mit mimo ložnice i kuchyň, jidelnu a obývák..ne, takovej dum bych nechtela..
Mam za zhruba 2,6 mil. 125m² 5kk, tri komory, dvě koupelny, technicka, zádveří, chodba, puda a dokonce v ty ceně i pozemek temer 750m² 10 minut od prahy ![]()
@lucenka píše:
Tak ale pokud to vyjde cenově stejně nebo podobně jak stejně velký byt, tak.mi ten domek se zahrádkou přijde výhodnější.
Ale chapes, ze v tom byte lidi prostě delaj kompromisy, musej se prizpusobit, moc na vyber není.. Kdežto dum v kterym jim nebude pohodlne a budou se muset omezovat nikdo postavit nechce.. Navíc ten tvuj co si poslala, vzdyt by to dite furt couralo pres ten obývák kde by spali rodice třeba na záchod.. Nebo az bude starší a bude se chodit večer nekam bavit.. Takhle pitome řešený dum ti fakt prijde jako super řešení? To snad ani ve srande, ne?
@lucenka píše:
Počítám třeba se zahradním domkem, a ten nestojí 300 tisíc. Garáž můžou postavit později.
psala jsi několikrát, že věci uloží v GARÁŽI. Postavit později si můžou i Karlštejn
Vy to tady pořád dokola řešíte z pozice někoho, kdo MÁ PENÍZE na to, aby si to zařídil takto prakticky a dokonale.
Ale spousta lidí ty peníze prostě nemá a musí jim být fuk, že mají kýbl viditelně v koupelně nebo vysavač pod stolem v obýváku. Jsou prostě rádi, že bydlí.
A je lepší se tísnit v malém domečku než v bytě.
Takže ještě jednou pomilionté - malinký dům je řešení pro ty, kdo jiné finanční možnosti prostě NEMAJÍ.
Btw i ty kůlny na zahradě se dají udělat hezky. Nemusí to být bordel a nemusí to být drahé. Jen tak z hlavy - nechám to porůst psím vínem nebo přísavníkem a šerednost je ta tam.
(já zas nechápu ty rádoby super luxusní zahrady, obehnané tújemi jako na hřbitově a bez jediného stromu či květiny. Ano, drahé, upravené, ale ve finále opravdu hnusné.)
@Lucie_Sx kdo nemá peníze, koupí si pozemek za statisíce, dům za 1 200 000, spoustu věcí, které potřebuje k domu… Tak jo, to je fajn ![]()
@Anonymní píše:
Ale chapes, ze v tom byte lidi prostě delaj kompromisy, musej se prizpusobit, moc na vyber není.. Kdežto dum v kterym jim nebude pohodlne a budou se muset omezovat nikdo postavit nechce.. Navíc ten tvuj co si poslala, vzdyt by to dite furt couralo pres ten obývák kde by spali rodice třeba na záchod.. Nebo az bude starší a bude se chodit večer nekam bavit.. Takhle pitome řešený dum ti fakt prijde jako super řešení? To snad ani ve srande, ne?
Tak kompromisy jdou přeci dělat i v domě. Třeba je pro někoho důležitější zahrada.
Tak ale pokud to vyjde cenově stejně nebo podobně jak stejně velký byt, tak.mi ten domek se zahrádkou přijde výhodnější.