Hypotéka, úvěry, home credit

Anonymní
6.7.24 16:32

Hypotéka, úvěry, home credit

Dobry den,
abych popsala ceho se muj dotaz tyka - mam tri bankovni uvery plus pujcka z revolvingoveho uveru od Home credit. Vse radne splacim, ted tomu bude rok.
Uvazujeme uz delsi dobu o hypotece. Chtela bych se zeptat, zda je lepsi zadat o doplaceni vsech uvery? Cca za 2 roky.
A jeste otazka pro vas, co hypoteku mate a zadali jste v paru - za kolik mate nemovitost a jake jsou vase mesicni prijmy ( skrze schvaleni hypo )

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2330
6.7.24 16:47

Anonym, a ještě chce vědět od každého, za kolik máme nemovitosti a jaké jsou naše měsíční příjmy… to chceš :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.24 16:47

Omlouvam se za chyby, pisu rychle. Mohu jeste otazku, pokud clovek nema nasporeno 10-20 procent je mozne rucit nemovistosti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 16:50

@FraDeu
Ja to myslim tak ze me zajima s jakymi prijmy mel kdo narok na hypoteky. Kdybych vedela ze to nekdo bere jako ty, tak se ani neptam :roll:

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.7.24 17:04

Splátky můžou dělat max 50% tvýho příjmu.
Hypoteční kalkulačku má každá banka, tak si to vygoogluj a máš jasno. Proč bych se tu měl někdo svěřovat se svým příjmem a hypotékou, to taky nechápu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 17:13

@Janli
Dekuji a omlouvam se, ja to opravdu nemyslela tak aby se kazdy sveroval se svyma prijmama, jak jsem psala chtela jsem byt v obraze abych se treba dozvedela na jakou castku hypo budeme mit cca narok, pokud by mel nekdo prijmy stejne.
Ale koukam ze dotaz nebylo dobre psat. Dekuji moc za informaci, kouknu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
21643
6.7.24 17:27
@Anonymní píše: Více

Víš, ony ti ty informace vůbec k ničemu nebudou. Musela bys mít vzorek lidí za posledních 6 měsíců a hodně také dělá podíl vlastních zdrojů. Fakt budeš mít nejlepší, když si zadáš data do hypotečních kalkulaček a hned budeš mít reálný obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.24 17:35

@nozu
Mockrat dekuji

• Citovat
  • Upravit
2847
6.7.24 17:46

Bankovni i nebankovni uvery, nic nasetreneho a zastavite neci nemovitost. Jste docela strelci, ritite se do pruseru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
6.7.24 17:49

Můžeš mít s někým stejný příjem, a stejně Vám hypo zamítnou. Takže nejlepší je, najít si finančního poradce a s ním se pobavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.24 18:02

@Janee19
Ja nerekla ze nic nasetreneho nemame, dotaz byl pokud bychom nemeli tech 10 - 20 procent zda lze rucit nemovitosti. Tady se clovek na neco zepta a dostane se vseho mozneho, jen ne toho na co pta.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 18:03

@EvieK
Moc Vam dekuji za normalni odpoved a radu skrze financniho poradce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 18:08

Dekuji vsem za komentare a vas cas. Dotaz jsem zde vlozila na radu kamaradky, ktera mi poradila emimino. Omlouvam se ze jsem ze sebe asi udelala blbce. Chtela jsem jen poradit. Nevim jak prispevek smazat. Jeste jednou dekuji a preji hezke leto :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 18:08

Ano, lze ručit další nemovitostí, ale LTV je jen jedno z kritérií.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.24 18:12

Chapu to tedy dobre ze rucena nemovitost musi mit stejnou hodnotu jako nemovitost o kterou se zada?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel