Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ppaja tekutiny jsem se zbavila tím odstraněním vejcovodů.Jinak nějaké příznaky jsem neměla asi jen časté výtoky
.
ja zacinam dlouhy protokol 7. kvetna, neboli 22. den cyklu.pak budu cekat na ms a pak nevim co se bude dit, pry se vse vcas dozvim
@ppaja aha tak to máš jinak.Já budu mít tedy ten jiný dlouhý protokol
.Nevím podle čeho to určují?
@ppaja píše:
ja pujdu na laparku, kdyz se nepovede ivf
jj moje prvni ivf, tak ty mas kratky protokol, ja mam dlouhy, kvuli anovulaci, spatne se mi tvori vajicka
@ppaja ne ne mám dlouhý protokol.1DC nebo 2DC mi píchnou do Diphereline nebo jak se to píše?A pak je 12-14 dní klid a pak začnu normálně se stimulací Gonalem.
aha, no ja picham zastavovaci injekci 22´. den cyklu a pak mam cca 14 dni cekat na ms a pak stimuluju injekcema taky asi hned zacatkem cyklu
Tak to rozdělují asi podle toho,že ty máš anovulaci tak začínáš 22DC a já normálně ovulku mám tak asi proto hned ze začátku ale to si jen tak myslím
.
ja tomu taky nerozumim
nechame to na doktorech
to bude nejlepsi
kaczule: Dr. říkala, aby byla jistota, že tam není cysta, která by po těch hormonech narostla. Tak to by bylo super, kdyby se to stihlo.. v CARu říkali, že na to má pojišťovna 4 týdny. No optám se, až tam budu za 14 dní volat na výsledky krve.. třeba pojišťovna pohne a překvapí ![]()
andy: třeba na to mají ze zákona 4 týdny, ale obvykle to mají rychleji.. to by bylo fajn ![]()
@HanHa asi ano ale je fajn když to stíhají rychleji
.A ty máš začít kdy?
andy: no až to ta pojišťovna schválí, tak pak se budu objednávat na 2.DC a dostanu léky. Takže pokud by byli super rychlí, tak bych mohla začít za 14 dní, pokud ne, tak pak za 6 týdnů v dalším cyklu