Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mam kratky protokol, takze zacinam hned s menopurem a pak budou pridavat orgalutran od 7DC… tak jsem zvedava na reakci, loni jsem mela fostimon, ani nevim jestli s tim menopurem jsou nejak rozdilny…
ty mas dlouhy protokol??
@kacenice jj, mám dlouhý protokol i když nevím podle čeho to rozdělují
ale to je jedno, hlavě ať to zabere
Kdy by měla přijít ms?
taky nevim presne, mam podruhe ten samy, pokazde od jine Dr. tak doufam ze to tentokrat zafunguje
clovece normalne by to bylo pondeli, ale protoze vi ze se nemuzu dockat tak si dava na cas ![]()
Díky Haniza tip, volala jsem Dr a naštěstí je to v pořádku a do čtvrtku to vydrží.
Zítra jdu pro Gonal a asi už začnu i píchat. ![]()
Ať se všem ta stimulace pěkně podaří! ![]()
@kaczule1 píše:
@beruska199 Jé, tak to budu držet palečkyKdy jsi měla ET?
NA ET JSEMBYLA V PATEK ![]()
ahoj holky,
překvapivě mi už schválila pojišťovna žádost o IVF (19.4. jsme byli na vstupní konzultaci), takže zítra jedu na kontrolní ultrazvuk a pokud bude vše ok, tak dostanu léky a začnu stimulovat. Akorát mám takovou blbou otázku.. ten ultrazvuk se nedělá vnitřní, že ne?
HanHa jj dela se vnitrni, musi se podivat jak vypadaji vajecniky…
aha…
no me si pozvali 22DC takze me nenapadlo ze jsi 2DC… tak to je zvlastni ![]()
kacenice: budu mít krátký protokol, tak před začátkem stimulace - prý pro kontrolu jestli tam není cysta. Akorát mi pořád vrtá v hlavě ten ultrazvuk no ![]()
no to by mi vrtal taky
ja mam taky kratky protokol ale pozvali si me 22DC na kontrolu a rekli mi ze mam od 2DC stimulovat… ![]()
@HanHa jj, bude to vnitřní ultrazvuk. Oni se musí ujistit, že není cysta. Vím, že to dělají i při ms, ale já si to neumím představit ![]()
kaczule1: já si to právě taky neumím představit ![]()
kacenice: asi si to v kažném CAR dělají trošku jinak.. já ještě ani nemám léky u sebe.. to mi dají asi všechno zítra, pokud to bude ok