Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
jj tak to jo, na kratky si hodne kupujou perq, ja mam dlouhy a pichat 14 dni, to by bylo silene drahy
Ahoj holky, tak kontrola dopadla dobře, domluvili jsme se na Menopuru, tak snad to nějak zvládnem. Už teď mě omývá pot
Krev je taky OK, tak můžu začít píchat
Budu ale až od pondělí, jelikož mi ještě neskončila ms, ale za to jsem vlastně ráda, jelikož tenhle víkend máme tak ulítaný, že nevím, jestli bychom se trefili s pícháním ve stejný čas. A k tomu ještě u nás spí v sobotu sestra a ta neví, že jdem do IVF ![]()
já byla dneska na kontrole, dokonce mi ani nezvedli dávku gonalu - folíky rostou krásně
na další ultrazvuk jdu ve čtvrtek a tam se dovím kdy půjdeme na odběr - jestli v sobotu nebo v pondělí… je to strašná rychlost. Jen doufám, že mi obvoďák stihne udělat předoperační vyšetření ![]()
Tak já mám první jehličku v sobě
Já jsem si to namíchala a Jirka pichnul. Celý ten proces měl max. 5 minut
Je to šikulka
Puregon by byl pro nás zbytečný komfort
![]()
kaczule1: jste šikulové
my budeme prvně míchat a píchat klasickou injekcí zítra - ani nevím jak se to jmenuje, je to na dozrání folíků a proti předčasné ovulaci.
@HanHa My máme menopur. Taky to musím nejdřív namíchat a píchnout klasickou injekcí ![]()
kacsule tak jak to jde? kdy mas kontrolni ultrazvuk? ja jdu v pondeli pro injekce, bojim bojim ![]()
@ppaja No píchá manžel, takže v pohodě. Já to namíchám a Jirka píchne. Kdybych si to ale měla píchnout, tak se teď ještě přesvědčuju
Na kontrolu jdu taky v pondělí, tak jsem zvědavá, co vyfasuješ ty a doufám, že budu reagovat na menopur, z toho mám strach ![]()
tak to je fajn, ze manzel ti to picha, ja si to budu urco pichat sama, preci jen sem citlivka a nejvic verim sama sobe, to je holt realita ![]()
@ppaja No já možná budu o víkendu sama, tak jsem zvědavá jak to zvládnu ![]()
tak budu drzet palecky,at to zvladnes
a je neco, na co si clovek musi davat pozor pri tom pichani?
kamoska, rikala neco o uhlu pod kterym se pichaji ty injekce, ze to snad nesmi byt pravy uhel
@ppaja no nesmí to být přímo rovně do břícha ani rovně s břichem, takových 45 stupňů. To tě ale všechno sestřička poučí. Záleží i čím budeš píchat. Pokud perem, tak je to v pohodě, pokud injekcema tak je třeba si trošku odstřiknout ať tam není vzduch ![]()