Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, čistě náhodou nebudete vědět co dělat, když člověk začíná špinit a přitom MS má dorazit až za 10 dní.. Vůbec zas netuším, co dělat.
U doktora jsem nasáčkovaná snad každý týden. K Dr. mám dorazit na další zahájení stimulace 30.5. anebo po MS.
Bere se špinění jako MS?
@Katarinash spineni se nepocita, musi to byt opravdu krvaceni…
Ahoj holky
Po dlouhé době jsem tu a potřebuji poradit. Jsem domluvená s Dr v CARu že až dostanu menstruaci mám zavolat a objednat se na 20-tý den cyklu. Dr zatím pošle žádost na pojišťovnu a rozjedeme ivf. Jelikož bez antikoncepce nebo vyvolávačky nemám ms tak mi Dr napsala antikoncepci. Začala jsem ji prostě brát bez návaznosti na ms, jelikož tu jsem před návštěvou CARu asi 3 měsíce neměla. No a teď v neděli jsem antikoncepci dobrala a ms stále nepřichází. Břicho mě sice bolí už 2 dny i lehce špiním. Ale opravdu lehoulince. Co mám dělat když se ms nerozjede? V pondělí bych měla začít brát další platíčko. S tím si teda taky nejsem jistá. Jestli i ten cyklus kdy tam ten dvacátý den mám dorazit mám ant. brát. No nejlepší bude si tam asi zavolat. Třeba to ještě dostanu. Kdyby někdo poradil budu moc ráda
Tak jsem to dneska zvládla a píchla si sama
Snad to zvládnu i o víkendu ![]()
@kaczule1 taky ti gratuluju! Že je to vítězoslavný pocit? ![]()
Po druhé to bude taky trošínku přemlouvání sebe sama, ale po třetí to už ti ani nepřijde.. ![]()
@Marfuš a tobě jediná rada - zavolat si.. Já taky furt nevím, na čem jsem.. ikdyž si taky mnohdy myslím, že tady se mi rady dostane a mnohokrát i jo, ale stejně si člověk pak pro ujištění ještě zavolá. Každý ten případ je trošínku jiný.
Katarinash máš pravdu a dík. Sice ti někdo poradí ale stejně si nejsi jistá dokud to neslyšíš od Dr. Já to každopádně dnes dostala a jsem objednaná 6.6 do centra. Jsem moc zvědavá co bude následovat a jsem ráda že už jsem zase krůček blíž ![]()
Jé Kaczule dík. To je všechno ale ještě daleko. Zvlášť to těhu. Ani nevím jaký budu mít protokol a prostě jak to bude pokračovat, tělo reagovat. Ale nápodobně, těhu přeji nám všem
@Marfuš To netušíme nikdo
Taky jsem zvědavá jak reaguju na stimulku ![]()
tak v pondělí jdu na odběr vajíček
dneska poslední dvě injekce ![]()
holky tak zitra si jedu pro jehlicky
drzte mi palce, at vse zvladnu
kačí kdy jdes na kontrolni ultrazvuk a jak zvladas sama pichat injekce? hanho zitra drzim palce i tobe ![]()
@HanHa Držím palce ![]()
@ppaja Teď už ti to uteče
Jj, zítra jdu na ultrazvuk ale břicho vůbec necítím, tak se trochu bojím
Jehličky tak nějak zvládám, ale dneska až se mi vrátí manžel už to nechám zase na něm
Včera jsem koukala na netu po mobilech (uvažuju, že si koupím nový) a úplně jsem si zapomněla pichnout (píchám v 7 nebo trochu před 7 a uvědomila jsem si to v půl
. Tak jsem si to rychle připravila a píchla bez psychické přípravy
Jde to a fakt to nebolí, ale pro mě to je pořád takový zvláštní pocit píchnout si sama do sebe ![]()
Ahoj holky
Tak už jsem doma a dnešek mi celkem zlepšil náladu
Ráno jsem si šla vyzvednout předoperační a to naštěstí je OK, pak jsem si zašla na nehty a pak do EF. Na jednom vaječníku mám 10 pěkných folíků na druhým pár menších. Vypadá to tak, že budu píchat ještě dneska a zítra a ve středu bude kontrola a v pátek OPU
Dr. říkal, že jich tam je teď tak do 20 folíků, ale vajíček bude určitě míň (počítá tak kolem 10), protože tam je hodně malých folíků ale jsou tam právě už i dost velká ![]()
Dneska chceme ještě zajet za švagrovou do nemocnice se na ni a na miminko podívat, tak myslím, že dneska to už zvládnu ![]()