ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
17.5.12 09:43

Holky, čistě náhodou nebudete vědět co dělat, když člověk začíná špinit a přitom MS má dorazit až za 10 dní.. Vůbec zas netuším, co dělat. :nevim: U doktora jsem nasáčkovaná snad každý týden. K Dr. mám dorazit na další zahájení stimulace 30.5. anebo po MS. :roll: Bere se špinění jako MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
17.5.12 10:16

@Katarinash spineni se nepocita, musi to byt opravdu krvaceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.5.12 11:42

@kacenice děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.5.12 18:54

Ahoj holky
Po dlouhé době jsem tu a potřebuji poradit. Jsem domluvená s Dr v CARu že až dostanu menstruaci mám zavolat a objednat se na 20-tý den cyklu. Dr zatím pošle žádost na pojišťovnu a rozjedeme ivf. Jelikož bez antikoncepce nebo vyvolávačky nemám ms tak mi Dr napsala antikoncepci. Začala jsem ji prostě brát bez návaznosti na ms, jelikož tu jsem před návštěvou CARu asi 3 měsíce neměla. No a teď v neděli jsem antikoncepci dobrala a ms stále nepřichází. Břicho mě sice bolí už 2 dny i lehce špiním. Ale opravdu lehoulince. Co mám dělat když se ms nerozjede? V pondělí bych měla začít brát další platíčko. S tím si teda taky nejsem jistá. Jestli i ten cyklus kdy tam ten dvacátý den mám dorazit mám ant. brát. No nejlepší bude si tam asi zavolat. Třeba to ještě dostanu. Kdyby někdo poradil budu moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
17.5.12 19:16

Tak jsem to dneska zvládla a píchla si sama :dance: :dance: :dance: Snad to zvládnu i o víkendu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
17.5.12 20:48

gratulaceeeee :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.5.12 13:43

@kaczule1 taky ti gratuluju! Že je to vítězoslavný pocit? :kytka:
Po druhé to bude taky trošínku přemlouvání sebe sama, ale po třetí to už ti ani nepřijde.. ;)

@Marfuš a tobě jediná rada - zavolat si.. Já taky furt nevím, na čem jsem.. ikdyž si taky mnohdy myslím, že tady se mi rady dostane a mnohokrát i jo, ale stejně si člověk pak pro ujištění ještě zavolá. Každý ten případ je trošínku jiný.

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
18.5.12 17:25

Katarinash máš pravdu a dík. Sice ti někdo poradí ale stejně si nejsi jistá dokud to neslyšíš od Dr. Já to každopádně dnes dostala a jsem objednaná 6.6 do centra. Jsem moc zvědavá co bude následovat a jsem ráda že už jsem zase krůček blíž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.5.12 17:29

@Marfuš Tak to držím palce ať jsi brzo těhu  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
18.5.12 17:47

Jé Kaczule dík. To je všechno ale ještě daleko. Zvlášť to těhu. Ani nevím jaký budu mít protokol a prostě jak to bude pokračovat, tělo reagovat. Ale nápodobně, těhu přeji nám všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
18.5.12 17:48

@Marfuš To netušíme nikdo :nevim: Taky jsem zvědavá jak reaguju na stimulku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
19.5.12 20:45

tak v pondělí jdu na odběr vajíček :) dneska poslední dvě injekce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
20.5.12 10:58

holky tak zitra si jedu pro jehlicky :lol: drzte mi palce, at vse zvladnu :) kačí kdy jdes na kontrolni ultrazvuk a jak zvladas sama pichat injekce? hanho zitra drzim palce i tobe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
20.5.12 11:06

@HanHa Držím palce :palec:

@ppaja Teď už ti to uteče :pankac: Jj, zítra jdu na ultrazvuk ale břicho vůbec necítím, tak se trochu bojím :zed: Jehličky tak nějak zvládám, ale dneska až se mi vrátí manžel už to nechám zase na něm :roll: Včera jsem koukala na netu po mobilech (uvažuju, že si koupím nový) a úplně jsem si zapomněla pichnout (píchám v 7 nebo trochu před 7 a uvědomila jsem si to v půl 8). Tak jsem si to rychle připravila a píchla bez psychické přípravy :lol: :mrgreen: Jde to a fakt to nebolí, ale pro mě to je pořád takový zvláštní pocit píchnout si sama do sebe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
21.5.12 13:49

Ahoj holky :mavam: Tak už jsem doma a dnešek mi celkem zlepšil náladu :dance: Ráno jsem si šla vyzvednout předoperační a to naštěstí je OK, pak jsem si zašla na nehty a pak do EF. Na jednom vaječníku mám 10 pěkných folíků na druhým pár menších. Vypadá to tak, že budu píchat ještě dneska a zítra a ve středu bude kontrola a v pátek OPU :pankac: Dr. říkal, že jich tam je teď tak do 20 folíků, ale vajíček bude určitě míň (počítá tak kolem 10), protože tam je hodně malých folíků ale jsou tam právě už i dost velká :nevim:
Dneska chceme ještě zajet za švagrovou do nemocnice se na ni a na miminko podívat, tak myslím, že dneska to už zvládnu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí