Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petruše01 Teda holka taky to nemáš jednoduchý
![]()
Léky co máš jsou cajk a ted už brát ani nic jiného nejde.Embasy máš u sebe a je to už daný.Jinak hodně pij magnézii to je dobrý na uhnízdění ![]()
@ppaja Zatím nevím, záleží kdy bude ET. V pátek jdu na OPU, tak snad bude všechno OK a nějaké to vajuško se oplodní ![]()
@denisa 76 píše:
@petruše01 Teda holka taky to nemáš jednoduchý![]()
![]()
Léky co máš jsou cajk a ted už brát ani nic jiného nejde.Embasy máš u sebe a je to už daný.Jinak hodně pij magnézii to je dobrý na uhnízdění
Fakt?
Dobré vědět ![]()
@kaczule1 píše:
Fakt?Dobré vědět
No ano..a důležitá je i ta listovka ![]()
Je to boj, tentokrát se nedám…optimismus pomůže ![]()
Zítra běžím pro magnesii
díky za rady…kdy testovat ? 8. Den , spíš asi až 10 ?…jojo 8 je brzo..
@petruše01 píše:
Je to boj, tentokrát se nedám…optimismus pomůže
Zítra běžím pro magnesiidíky za rady…kdy testovat ? 8. Den , spíš asi až 10 ?…jojo 8 je brzo..
nech to na ten 10 den
![]()
@petruše01 píše:
A kdy jdeš na 4 ?
10 den je okje to fakt
Už brzy..vypnu počítač a povyprávím až to budu mít za sebou.potřebuju mít na to klid a chci vnímat jenom dětičky..takže tak ![]()
No 10 den je cajk..po ivf se mě pravidelně dostaví ms ten 12 den takže budu aspon vědět na čem jsem.Ale jak se znám budu se testovat dřív kdyby náhodou ta mrcha dorazila dřív
![]()
Mě se nedostaví ,když beru utrogestan… Čekáš sakra dlouho, máš nějaké děti ? Já ne a už jsem i uvažovala o adopci..
@petruše01 píše:
Mě se nedostaví ,když beru utrogestan… Čekáš sakra dlouho, máš nějaké děti ? Já ne a už jsem i uvažovala o adopci..
tak když mám ket a beru Estrofem tak nepřijde vůbec až po vysazení a když beru při ivf jenom utrouš tak se sice nedoství,ale mám takový hnědý výtok a to je pro mě znamení vysadit a pak do 3 dnů dorazí v plné parádě holka jedna mizerná
![]()
Děti nemám žádné a adopci s manželem odmítáme..ale pořád nějak věřím,že Olouše se dočkáme
![]()
ahoj,tak držím palce ,at jsou kvalitami a at jich je pro jistotu dost