Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 píše:
Ahoj my se už známe, že? Mě dal dr na výběr, tak jsem ala do menopuru. Držím palce
Jo jo, známe
Díky za odpověď. Jak se cítíš??
@handa30 No cítím se tak nějak normálně. Bojím se, že to nevyšlo
ale utěšuju se tím, že je ještě brzo ![]()
jo jo, Kaczul, držím Ti pěsti..ale chápu Tvůj strach. Drž se!!
Holky zlatý, já jsem dnes 10den po ET,zítra na Den dětí chci testit, držte mi pěstičky, abych se nějak zabavila tak vařím rajskou a chci zkusit knedlíky který se dělají v mikrovlnce v hrnečku
musím se nějak zaměstnat ![]()
@zitka01 Jé, tak to je hezké datum. Snad se nám budeš chlubit //
A jak se cítíš?
@kaczule1 cítím se úplně normálně a z příznaků který jsem pochytila – asi od 3.dne mě bolelo vždy k večeru nebo někdy i přes den dost břicho jako na MS, to postupně ustalo a teď už mám jen takovej mírnej tlak, někdy ani to ne, potom 5.den po ET při zakašlání děsně rýplo v pravým podbřišku až jsem vyjekla a v pondělí když jsem byla týden po ET tak mi večer tak nějak zvláštně luplo kousek od pupíku. Prsa mám zvětšený a promodralý ale to mám vždy, akorát mě nebolí.
Ahoj holky, všem co budou testovat přeji upřímně //, a těm který jdou na et , nebo na ket přeji at se tam krásně zavrtaj at jedno nebo obě embr.
zitko máš úžasnou trpělivost testovat až 10 den…
Já jsem 8 den a na testu je bilo
, teď najít sílu a plán co dal…z těch všech pokusu se mi nikdy nestalo ze by 8den byl neg. A 10 den pozit…
Nejhorší je vždycky to období op tom neúspěchu,dat si pauzu aspoň dva měsíce a pak se zas začne něco dit
@petruše01 Já budu testit až 11den, ale co se tebe týká, nešil, vždyť není nic ztraceno, testuj třeba až za 4 dny nebo si dojdi na krev, hlavně klídek, ono se to přece už musí povést!!! ![]()
@zitka01 - taky te obdivuju, ze vydrzis do 11.dne, to ja jsem nikdy nevydrzela ![]()
@petruše01 - jeste neni vse ztraceno, ale uplne chapu, cim prochazis. Nadeje tam jeste porad je, 8.den muze byt opravdu brzo. Cetla jsem, ze nekomu se tehotensky hormon nedostava tak rychle do moci. A pokazde to muze byt jinak. Dokud se ti nerozjede ms, tak to jeste neni ztraceny ![]()
@ivik99 píše:
@zitka01 - taky te obdivuju, ze vydrzis do 11.dne, to ja jsem nikdy nevydrzela
@petruše01 - jeste neni vse ztraceno, ale uplne chapu, cim prochazis. Nadeje tam jeste porad je, 8.den muze byt opravdu brzo. Cetla jsem, ze nekomu se tehotensky hormon nedostava tak rychle do moci. A pokazde to muze byt jinak. Dokud se ti nerozjede ms, tak to jeste neni ztraceny
no já bych normálně testila už dneska tj.10.den, ale když je zítra ten Den dětí tak jsem si řekla že lepší den být nemůže ![]()
Tak jsem právě doobědvala a dneska jsem už vařila. Jenom ale kuře na paprice, takže nic náročného a mám navařeno i na zítra
Ale jinak pořád relaxuju a musím říct, že si to zatím celkem užívám
jen doufám, že mi to za necelé 2 týdny neskončí ![]()
díky za podporu, ale ms se mi ani nerozjede když beru utrogestan…
jasně že zkusím test ješte třeba v neděli a že si přeju aby se stal zázrak ,ale ty se nbohužel nedějou … ![]()
díky mějte se
@petruše01 Opravdu moc držím palečky ať druhá / ještě na tebe vykoukne ![]()