ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
5.6.12 10:14

Zítra snad :roll: To budu 9. den po ET, tak to by už mohlo být alespoň trošičku jasno, jestli se morulka chytla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
5.6.12 10:14
@HanHa píše:
zitka01: a kolikátý den jsi?
Já teď dumám co dál… mám neschopenku, na kontrolu jsem objednaná už ze dne transferu na 26.6. (měsíc po ET), v práci jsem nahlásila, že budu chybět 14 dní, teď už běžím 3. týden. Nevím jestli si neschopenku zrušit už teď nebo počkat do toho 26.6., což by asi bylo rozumnější :roll: ale zas když mi nic není, tak proč se válet doma

Dneska jsem 15 den po ET a na ultrazvuk jdu 18.6.což taky vychází měsíc po transferu, jsem doma na PN, mám vycházky tak chodím na procházky, ale do práce nejdu, ani bych nemohla dělat 12tky denní-noční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
5.6.12 10:16
@kaczule1 píše:
Zítra snad :roll: To budu 9. den po ET, tak to by už mohlo být alespoň trošičku jasno, jestli se morulka chytla :think:

držím ti pěstičky, testuj radši až po tom 10dni ať pak nejsi zbytečně zklamaná, ale určo to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
5.6.12 10:17

zitka01: aha.. to už máš za chvilku :)
já bych do práce mohla.. myslím, že bych se dokázala zašít v kanceláři 8) ale zas je to tam dost stresové a to nevím jestli bych se dokázala řádně obrnit. No uvidíme jak to bude koncem týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
5.6.12 10:18
@kaczule1 píše:
@HanHa Až 26.6.? 8o U nás se chodí po 14 dnech na krev a podle toho se odvíjí kontrola, ale myslím, že je pak za týden :think:

u nás ti řeknou za 14dní test a když bude pozitivní tak zavolat a objednat se za 14 dní na USG a když bude negativní tak přijít na krev a pak se uvidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.6.12 10:19

Pokud mě by to náhodou vyšlo, tak se do práce už nechystám. Nemám fyzicky náročnou práci, ale ty stresy tam mi za to nestojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
5.6.12 10:19
@HanHa píše:
zitka01: aha.. to už máš za chvilku :)
já bych do práce mohla.. myslím, že bych se dokázala zašít v kanceláři 8) ale zas je to tam dost stresové a to nevím jestli bych se dokázala řádně obrnit. No uvidíme jak to bude koncem týdne.

no za 14dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
5.6.12 10:20
@kaczule1 píše:
Pokud mě by to náhodou vyšlo, tak se do práce už nechystám. Nemám fyzicky náročnou práci, ale ty stresy tam mi za to nestojí :think:

moje řeč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
5.6.12 11:40
@HanHa píše:
kaczule1: můžu :)první je včera, druhý dneska - ještě není úplně suchý. Foceno bez blesku.

Tak to jsou opravdu super dalnice. Gratuluju!
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.6.12 17:01
@kaczule1 píše:
@Katarinash Děkuji :hug: Tak dej zítra vědět, jak jsi dopadla ;)
Dneska mě nějak bolí záda a pleť mám opět jak puberťák :cert: Jinak se cítím pořád celkem normálně, nic zvláštního a taky nevím jestli to je dobře nebo špatně :nevim:

Vypadá to dobře :pankac:
Zvýšili jsme dávku Gonalu a v pondělí se mám přijít ukázat. Prý během příštího týdne půjdu na odběr.. To je rychlost.. nevím, zdali se radovat nebo se bát. Ale brzy už bude po tom všem a doufám, že tentokrát to bude úspěch. Jinak folíků tam mám celkem dost, takže snad bude z čeho vybírat.
A jak ty? Už jsi testila, nebo až zítra?
Držííím palečky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.6.12 17:03

@Katarinash Já už jsem testla dneska a po víc jak 3 letech poprvé vidím na testu ducha 8o už jsem to stihla trochu rozdýchat :jazyk: Ale teď mám strach aby duch sílil a bylo vše v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
6.6.12 18:56

kaczule1: tak sláva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
6.6.12 18:56

@HanHa :roll: ještě aby sílil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
6.6.12 19:33

Kaczule gratulace. Bude to tam, uvidíš. Já dnes byla v CARu na konzultaci před stimulací. Takže Dr mi nasadila Gonal druhý den cyklu začnu píchat. To vychází zhruba na příští sobotu.Jelikož mi Dr řekla že to vypadá na hlubší blokaci a folikuly jsou fakt malé tak nedokáže odhadnout jak dlouho stimulace bude trvat. Jsem na to zvědavá, spíš se bojím aby bylo nějaké vajíčko vůbec. Což jak Dr připustila není nemožné. Ale zase říkala že myslí že něco bude :) Taky jsem zvědavá jak si to poprvé píchnu, ale zdá se to celkem jednoduché. Tak teď nezbývá nic jiného než čekat. Všem vám držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
6.6.12 21:11
@kaczule1 píše:
@Katarinash Já už jsem testla dneska a po víc jak 3 letech poprvé vidím na testu ducha 8o už jsem to stihla trochu rozdýchat :jazyk: Ale teď mám strach aby duch sílil a bylo vše v pořádku :think:

Kačul, no hurááá :potlesk: Držím palce dál!!
Holky, můžu se k Vám přidat? Já si píchám ode dneška Gonal a v pondělí jdu na kontrolu. Jak se po Gonalu cítíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí