ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
7.6.12 09:53

Kačul, moc gratuluju. Já taky nikdy dvě čárky na testu neviděla. Kolikrát jsem si říkala, že nejspíš na moji moč nereagujou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 10:02

@handa30 To znám :zed: A kolikrát jsem ten test studovala u okna na světle a vždycky marně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.6.12 10:06

Tak je nás víc :)
Ale nebude to tak napořád. Kačka je z nás jen dříve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.6.12 10:07

No vidíš, a teď ses dočkala. Jupííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 10:10

Holky já vám všem opravdu strašně moc ten pocit, jaký teď prožívám já :hug: Jen doufám, že to dotáhnu až do úspěšného konce a to zdravého prcka v náručí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.6.12 10:15

holky, tak stale 7 bojovniku, ET v pondeli po prodlouzene kultivaci. Cetla jsem, ze PK hodne neprezije. Jaky s tim mate zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 10:20

@ivik99 To je různé :nevim: Já jsem měla OPU v pátek (8 vajíček) ale v pondělí bylo dobré na zavedení jen 1 :zed: a 3 nebyly moc dobré kvality a zbytek nepřežil. Ale to hodně záleží na kvalitě vajíček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.6.12 10:22
@kaczule1 píše:
@ivik99 To je různé :nevim: Já jsem měla OPU v pátek (8 vajíček) ale v pondělí bylo dobré na zavedení jen 1 :zed: a 3 nebyly moc dobré kvality a zbytek nepřežil. Ale to hodně záleží na kvalitě vajíček :palec:
:( tak to neni dobra statistika. ja doufala, ze jeste neco zbyde na zamrazeni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 10:28

@ivik99 ale vem si, že třeba ppaja měla 6 vajíček a má i v mrazáku :palec: Prostě věř svým drobečkům :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.6.12 10:35
@kaczule1 píše:
@ivik99 ale vem si, že třeba ppaja měla 6 vajíček a má i v mrazáku :palec: Prostě věř svým drobečkům :hug:

jasne, jedno staci, jako tobe :dance: Druhy uz bude prirodni cestou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
7.6.12 11:38
@kaczule1 píše:
Holky děkuji :hug: Já to taky poprve v životě viděla a vidím teda :roll: Jinak já se cítím právě skoro úplně normálně, tak jsem se bála, že to nevyšlo ale test mě snad vyvedl z omylu a není to jen klam 8o Uvidím co pondělní krev :think: Zatím čárka neslábne, tak snad bude vše v pohodě :andel:

z toho si nic nedělej, já jsemdnes 5+1 a cítím se úplně normálně, asi víc spím, cca 11hodin ale jinak nic, občas mě bolí v kříži. Jsem ráda ale taky bych chtěla pořádnou těhotenskou nevolnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.6.12 11:39

ahojik, koukam ze me tu zminujete - jj ze 6 nakonec jeden u me a 2 v mrazaku, ale i zbyle 3 se vyvijeli, ale u apoli zamrazuji jen ty nejlepsi, pry by se tamty nemuseli rozmrazit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
7.6.12 11:42
@ivik99 píše:
holky, tak stale 7 bojovniku, ET v pondeli po prodlouzene kultivaci. Cetla jsem, ze PK hodne neprezije. Jaky s tim mate zkusenosti?

Já přidám moji zkušenost. Po prodloužené kultivaci mi zbyly pouze 2 blastocysty. A to mi oplodnili 24 z 27 odebraných vajíček ICSI,IMSI. já jen vím že druhý den po oplodnění jich bylo 23, pak jsem se nechala překvapit a docela jsem koukala, já čekala že mi jich zbyde aspoň 5. Ale tak třeba jsem jen exemplární případ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
7.6.12 11:49

zitko ja na to taky ostala koukat kdyz 18 mi zbylo jen 6 a z toho jen 2 zrale 8o kazdopadne u me je problem s dozravanim, ty co byly zrale, byly ok a vse vydrzely a ty zase mass problem s kvalitou vajicek…aspon uz vedi pro priste na co se soustredit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
7.6.12 11:51

@zitka01 Tak to já tu těhotenskou nevolnost ani tak nepotřubuju :lol: Jen kdybych věděla, že je vše v pořádku :palec: Už se těší na ultrazvuk, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí