Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kačul, moc gratuluju. Já taky nikdy dvě čárky na testu neviděla. Kolikrát jsem si říkala, že nejspíš na moji moč nereagujou ![]()
@handa30 To znám
A kolikrát jsem ten test studovala u okna na světle a vždycky marně ![]()
Tak je nás víc ![]()
Ale nebude to tak napořád. Kačka je z nás jen dříve ![]()
Holky já vám všem opravdu strašně moc ten pocit, jaký teď prožívám já
Jen doufám, že to dotáhnu až do úspěšného konce a to zdravého prcka v náručí ![]()
holky, tak stale 7 bojovniku, ET v pondeli po prodlouzene kultivaci. Cetla jsem, ze PK hodne neprezije. Jaky s tim mate zkusenosti?
@ivik99 To je různé
Já jsem měla OPU v pátek (8 vajíček) ale v pondělí bylo dobré na zavedení jen 1
a 3 nebyly moc dobré kvality a zbytek nepřežil. Ale to hodně záleží na kvalitě vajíček ![]()
@kaczule1 píše:
@ivik99 To je různéJá jsem měla OPU v pátek (8 vajíček) ale v pondělí bylo dobré na zavedení jen 1
a 3 nebyly moc dobré kvality a zbytek nepřežil. Ale to hodně záleží na kvalitě vajíček
@ivik99 ale vem si, že třeba ppaja měla 6 vajíček a má i v mrazáku
Prostě věř svým drobečkům ![]()
@kaczule1 píše:
@ivik99 ale vem si, že třeba ppaja měla 6 vajíček a má i v mrazákuProstě věř svým drobečkům
jasne, jedno staci, jako tobe
Druhy uz bude prirodni cestou ![]()
@kaczule1 píše:
Holky děkujiJá to taky poprve v životě viděla a vidím teda
Jinak já se cítím právě skoro úplně normálně, tak jsem se bála, že to nevyšlo ale test mě snad vyvedl z omylu a není to jen klam
Uvidím co pondělní krev
Zatím čárka neslábne, tak snad bude vše v pohodě
z toho si nic nedělej, já jsemdnes 5+1 a cítím se úplně normálně, asi víc spím, cca 11hodin ale jinak nic, občas mě bolí v kříži. Jsem ráda ale taky bych chtěla pořádnou těhotenskou nevolnost ![]()
ahojik, koukam ze me tu zminujete - jj ze 6 nakonec jeden u me a 2 v mrazaku, ale i zbyle 3 se vyvijeli, ale u apoli zamrazuji jen ty nejlepsi, pry by se tamty nemuseli rozmrazit ![]()
@ivik99 píše:
holky, tak stale 7 bojovniku, ET v pondeli po prodlouzene kultivaci. Cetla jsem, ze PK hodne neprezije. Jaky s tim mate zkusenosti?
Já přidám moji zkušenost. Po prodloužené kultivaci mi zbyly pouze 2 blastocysty. A to mi oplodnili 24 z 27 odebraných vajíček ICSI,IMSI. já jen vím že druhý den po oplodnění jich bylo 23, pak jsem se nechala překvapit a docela jsem koukala, já čekala že mi jich zbyde aspoň 5. Ale tak třeba jsem jen exemplární případ ![]()
zitko ja na to taky ostala koukat kdyz 18 mi zbylo jen 6 a z toho jen 2 zrale
kazdopadne u me je problem s dozravanim, ty co byly zrale, byly ok a vse vydrzely a ty zase mass problem s kvalitou vajicek…aspon uz vedi pro priste na co se soustredit ![]()
@zitka01 Tak to já tu těhotenskou nevolnost ani tak nepotřubuju
Jen kdybych věděla, že je vše v pořádku
Už se těší na ultrazvuk, co?