ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12666
8.6.12 13:11
@kaczule1 píše:
@handa30 Pořád se cítím normálně a hlavně ne jak těhulka :nevim: tak snad je všechno v pořádku :think: ale čárka sílí, takže musím věřit :srdce:

ahojky já jsem dnes 5+2 a krom té únavy na sobě taky nic nepozoruju, ale myslím že ještě budu vzpomínat jak mi nic nebylo až budu trávit hodiny na wc :poblion: jo akorát jsem asi vyjímka ale netrpím zácpou, spíš naopak, jsem jako průchoďák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.6.12 18:25

Ja jsem unavena a to nejsem tehotna a jeste ani neberu utrous. Asi to bude pocasim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.6.12 18:33

@ivik99 Ty nebereš utroš? Já ho začala brát v den OPU aby to embryjko v den ET bylo jako v peřince (tak mi to vysvětloval dr. :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
8.6.12 18:46

iviku ja zacala brat utrous az 2 dny po opu, asi to kazdy car pise jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.6.12 18:49

Ahoj devcata. Dnes vecer zacinam strkat kulicky, pritel si stale mysli, ze je to zbytecne, ale co mu to budu porad vymlouvat. Ma pocit, ze to proste daji kazde a neresi to individualne. Ja jsem asi unavena jeste z OPU. Trosku citim podbrisek, musela jsem do prace, takze metro, sedet na zidli, vic pohybu nez doma. Uz se tesim, ze cely vikend prolezim s knizkou. Jesteze prsi :) . Jinak zacinaji me jinak popadat pesimisticke myslenky, jako ze to nevyjde a tak. :,( Kdo vi, kolik jich ted jeste je. Zitra rano tam asi brnknu. Jak ctu na diskuzich, tak vam se dari dobre. Tak jen tak dal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
8.6.12 18:51

iviku, proste to vyjde :palec: vubec nic jinyho se stát nemůže… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.6.12 19:02
@ppaja píše:
iviku, proste to vyjde :palec: vubec nic jinyho se stát nemůže… :dance:

ja doufam :nevim: . To vis, clovek s tim optimismem to ma nahoru a dolu. Jsem unavena, tak je to pak horsi, k tomu to pocasi… To cekani bude opet hruuuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.6.12 19:44

@ivik99 To znám, o svých náladach ti můžu vykládat :cert: Ale tak ten první týden po ET, jsem byla relativně dobře naladěná a koukej na výsledek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
8.6.12 19:50
@kaczule1 píše:
@ivik99 To znám, o svých náladach ti můžu vykládat :cert: Ale tak ten první týden po ET, jsem byla relativně dobře naladěná a koukej na výsledek :palec:

jojo, vysledek je SUPER :dance:
Je pravda, ze ted uz nejsem z toho vseho tak vyplasena. Poprve jsem cekala, kdy uz bude 10 hodin, at uz muzu zavolat, kolik jich je. Ted jsem na to malem zapomnela :) Asi jsem si uvedomila, ze tomu nejak pomoc nemuzu, ze to musim nechat na te prirode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.6.12 10:54

Ahoj holky :mavam:, jak jste se cítily před OPU? Bolelo vás něco? A co po OPU? Dá se jít na druhý den do práce? Já si v práci tak vymýšlím - myslím, že pořád chci dovolené, že mi je to až blbé. Ale jsou tolerantní, mám skvělého šéfa.
Mějte nádherný víkend! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.6.12 11:14
@Katarinash píše:
Ahoj holky :mavam:, jak jste se cítily před OPU? Bolelo vás něco? A co po OPU? Dá se jít na druhý den do práce? Já si v práci tak vymýšlím - myslím, že pořád chci dovolené, že mi je to až blbé. Ale jsou tolerantní, mám skvělého šéfa.
Mějte nádherný víkend! :mavam: :mavam:

Ja jsem se citila v pohode pred OPU. Nekdo, kdo ma hodne foliku, tak je pro nej neprijemne sedet. Po OPU jsem jeste delala jeden den z domu a pak do prace. Byla jsem ale celkem unavena, mozna z te narkozy, nebo z cele te zkusenosti, a uz jsem se tesila, ze prijdu domu a zas se natahnu. Celkem tak nejak mam pocit, ze se chci setrit, at ma telo energii se hodit do normalu. Takze jsem rada, ze vikendove pocasi nicmoc a budu si moc cist. Musime jeste vyuzit toho, ze nemusime obskakovat miminka. :D Tak hodne stesti pri OPU :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
9.6.12 16:13

Katarinash: já bych do práce schopná jít nebyla.. po Opu mi bylo docela zle a po ET jeden den taky.. jsem na neschopence od OPU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.6.12 17:10

Děkuji vám za příspěvky :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
12.6.12 20:17

Ahoj holky. Nějaké novinky někdo? Já bych ráda přispěla, ale jelikož čekám na ms a pak teprve začnu píchat, tak ani nemám čím. Tak pište ať to tady trochu ožije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
12.6.12 20:19

Já si užívám domácí pohodu, na kontrolu jdu 26. 6., do té doby jsem si nechala neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí