Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 píše:
@handa30 Pořád se cítím normálně a hlavně ne jak těhulkatak snad je všechno v pořádku
ale čárka sílí, takže musím věřit
ahojky já jsem dnes 5+2 a krom té únavy na sobě taky nic nepozoruju, ale myslím že ještě budu vzpomínat jak mi nic nebylo až budu trávit hodiny na wc
jo akorát jsem asi vyjímka ale netrpím zácpou, spíš naopak, jsem jako průchoďák ![]()
Ja jsem unavena a to nejsem tehotna a jeste ani neberu utrous. Asi to bude pocasim ![]()
@ivik99 Ty nebereš utroš? Já ho začala brát v den OPU aby to embryjko v den ET bylo jako v peřince (tak mi to vysvětloval dr.
)
iviku ja zacala brat utrous az 2 dny po opu, asi to kazdy car pise jinak
Ahoj devcata. Dnes vecer zacinam strkat kulicky, pritel si stale mysli, ze je to zbytecne, ale co mu to budu porad vymlouvat. Ma pocit, ze to proste daji kazde a neresi to individualne. Ja jsem asi unavena jeste z OPU. Trosku citim podbrisek, musela jsem do prace, takze metro, sedet na zidli, vic pohybu nez doma. Uz se tesim, ze cely vikend prolezim s knizkou. Jesteze prsi
. Jinak zacinaji me jinak popadat pesimisticke myslenky, jako ze to nevyjde a tak.
Kdo vi, kolik jich ted jeste je. Zitra rano tam asi brnknu. Jak ctu na diskuzich, tak vam se dari dobre. Tak jen tak dal ![]()
@ppaja píše:
iviku, proste to vyjdevubec nic jinyho se stát nemůže…
ja doufam
. To vis, clovek s tim optimismem to ma nahoru a dolu. Jsem unavena, tak je to pak horsi, k tomu to pocasi… To cekani bude opet hruuuza
@ivik99 To znám, o svých náladach ti můžu vykládat
Ale tak ten první týden po ET, jsem byla relativně dobře naladěná a koukej na výsledek ![]()
@kaczule1 píše:
@ivik99 To znám, o svých náladach ti můžu vykládatAle tak ten první týden po ET, jsem byla relativně dobře naladěná a koukej na výsledek
jojo, vysledek je SUPER ![]()
Je pravda, ze ted uz nejsem z toho vseho tak vyplasena. Poprve jsem cekala, kdy uz bude 10 hodin, at uz muzu zavolat, kolik jich je. Ted jsem na to malem zapomnela
Asi jsem si uvedomila, ze tomu nejak pomoc nemuzu, ze to musim nechat na te prirode.
Ahoj holky
, jak jste se cítily před OPU? Bolelo vás něco? A co po OPU? Dá se jít na druhý den do práce? Já si v práci tak vymýšlím - myslím, že pořád chci dovolené, že mi je to až blbé. Ale jsou tolerantní, mám skvělého šéfa.
Mějte nádherný víkend!
![]()
@Katarinash píše:
Ahoj holky, jak jste se cítily před OPU? Bolelo vás něco? A co po OPU? Dá se jít na druhý den do práce? Já si v práci tak vymýšlím - myslím, že pořád chci dovolené, že mi je to až blbé. Ale jsou tolerantní, mám skvělého šéfa.
Mějte nádherný víkend!![]()
Ja jsem se citila v pohode pred OPU. Nekdo, kdo ma hodne foliku, tak je pro nej neprijemne sedet. Po OPU jsem jeste delala jeden den z domu a pak do prace. Byla jsem ale celkem unavena, mozna z te narkozy, nebo z cele te zkusenosti, a uz jsem se tesila, ze prijdu domu a zas se natahnu. Celkem tak nejak mam pocit, ze se chci setrit, at ma telo energii se hodit do normalu. Takze jsem rada, ze vikendove pocasi nicmoc a budu si moc cist. Musime jeste vyuzit toho, ze nemusime obskakovat miminka.
Tak hodne stesti pri OPU ![]()
Katarinash: já bych do práce schopná jít nebyla.. po Opu mi bylo docela zle a po ET jeden den taky.. jsem na neschopence od OPU
Ahoj holky. Nějaké novinky někdo? Já bych ráda přispěla, ale jelikož čekám na ms a pak teprve začnu píchat, tak ani nemám čím. Tak pište ať to tady trochu ožije ![]()
Já si užívám domácí pohodu, na kontrolu jdu 26. 6., do té doby jsem si nechala neschopenku.