ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2352
18.6.12 14:44

Katarinash držím palečky ať vám to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.6.12 15:07
@Marfuš píše:
Katarinash držím palečky ať vám to dobře dopadne :)

Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
18.6.12 17:53

Holky tak sem zpátky od dr. Dvojčata se konat nebudou, budeme nakonec rádi za jednoho mrňouska :oops: Dnes bych měla být 6+5 ale mimi odpovídá 6+1, je tudíž o 4 dny mladší, srdíčko ale máme :srdce: jdu na kontrolu za 14 dní bojím bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.6.12 18:03

@zitka01 - tak aspon jedno :). Doufam, ze to prcek dozene :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
18.6.12 18:05

Tady obrázek naší 4mm fazolečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.6.12 17:54

ET mám za sebou, nechala jsem si tedy zavést jednoho bobíška. Ale ty vedra dneska! Masakr! V tomhle má někdo cestovat? No díkyBohu jsem už doma a po fajné sprše! Teď budu prosím lenošit.. Hodím se na gauč a budu jak angláni říkají gaučová brambora :mrgreen:
@zitka01 - gratuluji k fazolce! :) ať prospívá a roste ve zdraví a síle! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
19.6.12 18:57
@Katarinash píše:
ET mám za sebou, nechala jsem si tedy zavést jednoho bobíška. Ale ty vedra dneska! Masakr! V tomhle má někdo cestovat? No díkyBohu jsem už doma a po fajné sprše! Teď budu prosím lenošit.. Hodím se na gauč a budu jak angláni říkají gaučová brambora :mrgreen:
@zitka01 - gratuluji k fazolce! :) ať prospívá a roste ve zdraví a síle! :kytka:

děkuji :hug: tobě přeji brzké // a taky takovou fotečku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
19.6.12 20:41

Katarinash tak ať se mrňous zdárně zavrtává. Nakonec teda jeden. A zbytek jste si nechali zamrazit? Kolik to tak stojí? Nějak se v těch cenách neorientuji, tak abych předběžně věděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.6.12 06:15

@Marfuš - děkuji :)
Nakonec z těch pěti zbyly 3 kvalitní. Jedno jsem si nechala zavést a dvě nechala zamrazit. Finančně by to prý stejně vyšlo nastejno u jednoho nebo dvou zamražení. V našem CARu to zamražení stálo 5 tisíc. Dohromady nás to vyšlo kolem třiceti, ale my si vybrali tu dražší metodu oplodňování (PICSI) ikdyž manžel měl spermie dobré, ale jen pro jistotu - že prý je tam vyšší úspěšnost. No a za veškerou vyšší úspěšnost se prostě platí.. Snad se to ale vyplatí.
A jak se tobě daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.6.12 06:16

@zitka01 - děkuji, snad se taky budu moct přidat s fotečkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
20.6.12 08:58

Ahoj. Já dnes jedu do CARu na kontrolu jak rostou folíci. Dnes píchám 6tý den. Nijak nic moc necítím. Možná trošku nafouklejší břicho a občas bolest v podbříšku. No těch 30 tisíc je pecka ale je pravda když člověk ty peníze má tak neváhá. Já zatím platila jen za jedno pero 1500. Ale ono to příjde :) Snad to dobře dopadne. Pěkný den, u nás dnes deštivý a zamračený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.6.12 14:56
@Katarinash píše:
@zitka01 - gratuluji k fazolce! :) ať prospívá a roste ve zdraví a síle! :kytka:

Držím palce, ať se bobískovi u Tebe líbí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.6.12 14:57
@Marfuš píše:
Ahoj. Já dnes jedu do CARu na kontrolu jak rostou folíci. Dnes píchám 6tý den. Nijak nic moc necítím. Možná trošku nafouklejší břicho a občas bolest v podbříšku. No těch 30 tisíc je pecka ale je pravda když člověk ty peníze má tak neváhá. Já zatím platila jen za jedno pero 1500. Ale ono to příjde :) Snad to dobře dopadne. Pěkný den, u nás dnes deštivý a zamračený

Dej vědět, jak folíci vyrostli a moc držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.6.12 17:04

Holky, čistě náhodou, nemáte některá zkušenosti s hyperstimulákem? My prý s PCO jsme na to náchylnější, ale nevím, jak daleko to musí dojít, abych vyhledala odborníka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
20.6.12 17:21

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? V nadpisu je sice ICSI květen, mě čeká nejspíš v červencvi, ale to snad neva ;) Momentálně hledám na netu, jaká jsou rizika této metody a mám z toho trochu strach. Manžel má dobré spermio, oba jsme zdravý, já mám jen nižší AMH hormon, ale ne nějak tragicky. Přesto se nám už skoro 2 roky nedaří počít. Dr. mě řekla již několikrát, že pro nás by bylo nejlepší IVF a úplně nej ICSI. Byla jsem na 1. IUI, jinak se snažíme sami se stimulací, mám málo vajíček(jo a máme již jedno dítko,13 let). Poradíte prosím, zda jít na klasicku IVF nebo i to ICSI? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí