Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marfuš píše:
Katarinash držím palečky ať vám to dobře dopadne
Moc děkuji ![]()
Holky tak sem zpátky od dr. Dvojčata se konat nebudou, budeme nakonec rádi za jednoho mrňouska
Dnes bych měla být 6+5 ale mimi odpovídá 6+1, je tudíž o 4 dny mladší, srdíčko ale máme
jdu na kontrolu za 14 dní bojím bojím
ET mám za sebou, nechala jsem si tedy zavést jednoho bobíška. Ale ty vedra dneska! Masakr! V tomhle má někdo cestovat? No díkyBohu jsem už doma a po fajné sprše! Teď budu prosím lenošit.. Hodím se na gauč a budu jak angláni říkají gaučová brambora ![]()
@zitka01 - gratuluji k fazolce!
ať prospívá a roste ve zdraví a síle! ![]()
@Katarinash píše:
ET mám za sebou, nechala jsem si tedy zavést jednoho bobíška. Ale ty vedra dneska! Masakr! V tomhle má někdo cestovat? No díkyBohu jsem už doma a po fajné sprše! Teď budu prosím lenošit.. Hodím se na gauč a budu jak angláni říkají gaučová brambora
@zitka01 - gratuluji k fazolce!ať prospívá a roste ve zdraví a síle!
děkuji
tobě přeji brzké // a taky takovou fotečku ![]()
Katarinash tak ať se mrňous zdárně zavrtává. Nakonec teda jeden. A zbytek jste si nechali zamrazit? Kolik to tak stojí? Nějak se v těch cenách neorientuji, tak abych předběžně věděla ![]()
@Marfuš - děkuji ![]()
Nakonec z těch pěti zbyly 3 kvalitní. Jedno jsem si nechala zavést a dvě nechala zamrazit. Finančně by to prý stejně vyšlo nastejno u jednoho nebo dvou zamražení. V našem CARu to zamražení stálo 5 tisíc. Dohromady nás to vyšlo kolem třiceti, ale my si vybrali tu dražší metodu oplodňování (PICSI) ikdyž manžel měl spermie dobré, ale jen pro jistotu - že prý je tam vyšší úspěšnost. No a za veškerou vyšší úspěšnost se prostě platí.. Snad se to ale vyplatí.
A jak se tobě daří?
Ahoj. Já dnes jedu do CARu na kontrolu jak rostou folíci. Dnes píchám 6tý den. Nijak nic moc necítím. Možná trošku nafouklejší břicho a občas bolest v podbříšku. No těch 30 tisíc je pecka ale je pravda když člověk ty peníze má tak neváhá. Já zatím platila jen za jedno pero 1500. Ale ono to příjde
Snad to dobře dopadne. Pěkný den, u nás dnes deštivý a zamračený
@Katarinash píše:
ET mám za sebou, nechala jsem si tedy zavést jednoho bobíška. Ale ty vedra dneska! Masakr! V tomhle má někdo cestovat? No díkyBohu jsem už doma a po fajné sprše! Teď budu prosím lenošit.. Hodím se na gauč a budu jak angláni říkají gaučová brambora
@zitka01 - gratuluji k fazolce!ať prospívá a roste ve zdraví a síle!
Držím palce, ať se bobískovi u Tebe líbí ![]()
@Marfuš píše:
Ahoj. Já dnes jedu do CARu na kontrolu jak rostou folíci. Dnes píchám 6tý den. Nijak nic moc necítím. Možná trošku nafouklejší břicho a občas bolest v podbříšku. No těch 30 tisíc je pecka ale je pravda když člověk ty peníze má tak neváhá. Já zatím platila jen za jedno pero 1500. Ale ono to příjdeSnad to dobře dopadne. Pěkný den, u nás dnes deštivý a zamračený
Dej vědět, jak folíci vyrostli a moc držím palce!!
Holky, čistě náhodou, nemáte některá zkušenosti s hyperstimulákem? My prý s PCO jsme na to náchylnější, ale nevím, jak daleko to musí dojít, abych vyhledala odborníka. ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? V nadpisu je sice ICSI květen, mě čeká nejspíš v červencvi, ale to snad neva
Momentálně hledám na netu, jaká jsou rizika této metody a mám z toho trochu strach. Manžel má dobré spermio, oba jsme zdravý, já mám jen nižší AMH hormon, ale ne nějak tragicky. Přesto se nám už skoro 2 roky nedaří počít. Dr. mě řekla již několikrát, že pro nás by bylo nejlepší IVF a úplně nej ICSI. Byla jsem na 1. IUI, jinak se snažíme sami se stimulací, mám málo vajíček(jo a máme již jedno dítko,13 let). Poradíte prosím, zda jít na klasicku IVF nebo i to ICSI? díky