ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
26.6.12 07:57

@Marfuš Jak píšou holky, neboj se nic.. Mi vlastně taky ta první stimulace nevyšla - myslím tím, že jsem byla přestimulovaná a jeden druh té injekce na mě působil opačně. Ale zase to mělo dobrou stránku, vše se mi tam vyčistilo a já mohla vesele na druhý pokus a zdárně až do OPU, ET a snad i těhu brzy.. Ještě týden si počkám.
No a tobě se to malinko posune, anebo ti už vyjde to IUI a máš to! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.6.12 08:00

@handa30 - jakpak se cítíš? Vše probíhá v pořádku? Tys měla ET o 3 dni dřív, kdy máš testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.6.12 09:02
@Katarinash píše:
@handa30 - jakpak se cítíš? Vše probíhá v pořádku? Tys měla ET o 3 dni dřív, kdy máš testit?

Jsem dnes 10. den od ET. Budu testovat nejspíš zítra nebo ve čtvrtek. Mám strach, že zas uvidím jednu čárku. Ale vím, že musím myslet pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
26.6.12 09:20

Holky a pokud bude IUI a nevyšlo by to myslíte že můžu začít hned s další stimulací? Já myslela že musí být nějaký odstup, ale to je možná jen mezi OPU. Držím vám vše co můžu až budete testit. Ať tam jsou dvě čáry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.6.12 09:42

Můžeš začít hned se stimulací. Tak se těš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.6.12 11:06

@handa30 - a je ti dobře? Někomu vůbec nic není, jak tady někteří psali a někdo má OHHS.. a oba typy můžou otěhotnět :)
Dej pak určitě vědět. Přeju ti hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.6.12 12:05
@Katarinash píše:
@handa30 - a je ti dobře? Někomu vůbec nic není, jak tady někteří psali a někdo má OHHS.. a oba typy můžou otěhotnět :)
Dej pak určitě vědět. Přeju ti hodně štěstí :kytka:

Od pátku mě bolí břicho, jako kdyby měla přijít mrcha. Včera a dnes už je to lepší, ale víkend byl brutální. Nevím, co se dělo.
Sbírám odvahu testovat.
Kdy to plánuješ Ty? A jak Ty se cítíš? Kolik dní máš po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.6.12 14:43
@handa30 píše:
Od pátku mě bolí břicho, jako kdyby měla přijít mrcha. Včera a dnes už je to lepší, ale víkend byl brutální. Nevím, co se dělo.
Sbírám odvahu testovat.
Kdy to plánuješ Ty? A jak Ty se cítíš? Kolik dní máš po ET?

Plánuju testit příští středu a ten den i zajet k dr, protože pak je to státní volno.. Mám sedmý den po ET a mám čekat 14 dní a až pak testovat. Mi je právě taky celkem drsně. Nemůžu se pomalu ani narovnat, jak to bolí. Snažím se pít, koupila jsem si ten Protifar a jím ho ráno večer, ale v noci se prostě ani moc nevyspím, jak mě všechno bolí, nemůžu najít žádnou pohodlnou polohu ke spaní.
A jinak už jsi v pohodě? Dneska v práci jsem dost hodně marná.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.6.12 14:49
@Katarinash píše:
Plánuju testit příští středu a ten den i zajet k dr, protože pak je to státní volno.. Mám sedmý den po ET a mám čekat 14 dní a až pak testovat. Mi je právě taky celkem drsně. Nemůžu se pomalu ani narovnat, jak to bolí. Snažím se pít, koupila jsem si ten Protifar a jím ho ráno večer, ale v noci se prostě ani moc nevyspím, jak mě všechno bolí, nemůžu najít žádnou pohodlnou polohu ke spaní.
A jinak už jsi v pohodě? Dneska v práci jsem dost hodně marná.. :nevim:

Aha, tak to mě mrzí, že Ti není dobře. Jinak jsem v pohodě, jsem víc unavená. Jakmile si lehnu, tak hned spím. V práci přežívám, žádné velká iniciative ze mě nejde :( Chci jít v pátek taky na krev, i kdyby test dopadnul negativní. Jedem v sobotu na týden do Rakouska na kola, tak chci vědět zda můžu být aktivní a tak dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
26.6.12 16:53

Holky jsem na vás zvědavá. To tady určitě zůstanu sama netěhu. No ale móóc vám to přeju. Tak i snad nám se zadaří. Když by nevyšlo IUI tak bych to chtěla zkusit hned znovu. Pak bych si eventuelně dala nějakou pauzu pokud by i to nevyšlo. Ale to už předbíhám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
26.6.12 17:19

A já to nevydržela a po cestě domů zkontrolovala, zdali tady blíž u našeho baráku je gynekolog (bydlím tu asi 3 roky a ani doktory nemám nijak zjištěné) a byl tu a dokonce měl otevřeno! Díky Bohu mě vzal a prohlídnul a mám střední stupeň hyperstimuláku a musím teď hned do nemocnice, aby mě dali do kupy. Zkontrolovala jsem si bus a jede mi za půlhoďky. Takže se tu 2-3 dny asi neukážu.
Hodně štěstí vám oběma (zatím.. ostatní nějak zmizely) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.6.12 17:22
@Katarinash píše:
A já to nevydržela a po cestě domů zkontrolovala, zdali tady blíž u našeho baráku je gynekolog (bydlím tu asi 3 roky a ani doktory nemám nijak zjištěné) a byl tu a dokonce měl otevřeno! Díky Bohu mě vzal a prohlídnul a mám střední stupeň hyperstimuláku a musím teď hned do nemocnice, aby mě dali do kupy. Zkontrolovala jsem si bus a jede mi za půlhoďky. Takže se tu 2-3 dny asi neukážu.
Hodně štěstí vám oběma (zatím.. ostatní nějak zmizely) :kytka:

Káťo, moc na Tebe myslím. Co je to střední stupeň hyprstimuláku? Máš tam bobíska, ne? Tak snad Ti ho zachrání. Myslím na Tebe. Ozvi se, až budeš moci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
26.6.12 17:29

Taky moc držím palečky. A ať vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
27.6.12 14:41

Ahoj všem kdo zůstal. Právě jsem dorazila z CARu a dopadlo to přesně tak jak jsem předpokládala. V pátek jdeme na IUI. Ani nevím jestli mám být zklamaná nebo ráda. Na jednu stranu nemusím mít narkózu, není to bolestivé a určitě i ušetříme. Ale já už trochu počítala s tím že IVF proběhne. Budou embrijka a teď nic. Ale je jasný že když je tam jen jeden folikul 23mm a ostatní tak 11-13mm že to nemá cenu. A Dr říkala že pokud mám problém pouze v dozrávání vajíček tak by se to mohlo podařit. Tak uvidíme :D A co ty Hando? Už jsi testila? A jakpak asi Katarinash, moc na ni myslím. Holky držte se a dejte vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.6.12 20:21

Folík vypadá nádherně!! IUI by mohlo klapnout. Pozitivně se nalaď, IVF Ti neuteče. Zkusíš to kdyžtak příští měsíc. Já si dělala ráno test a mám tam ducha. Nechci se radovat, je brzy. Uvidíme co v pátek krev.
Tak držím v pátek při IUI palce!!

@Marfuš píše:
Ahoj všem kdo zůstal. Právě jsem dorazila z CARu a dopadlo to přesně tak jak jsem předpokládala. V pátek jdeme na IUI. Ani nevím jestli mám být zklamaná nebo ráda. Na jednu stranu nemusím mít narkózu, není to bolestivé a určitě i ušetříme. Ale já už trochu počítala s tím že IVF proběhne. Budou embrijka a teď nic. Ale je jasný že když je tam jen jeden folikul 23mm a ostatní tak 11-13mm že to nemá cenu. A Dr říkala že pokud mám problém pouze v dozrávání vajíček tak by se to mohlo podařit. Tak uvidíme :D A co ty Hando? Už jsi testila? A jakpak asi Katarinash, moc na ni myslím. Holky držte se a dejte vědět :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí