ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2352
12.7.12 17:58

Ahoj holky. @hanka1120 Tak s tím ti bohužel neporadím. Já měla krátký protokol a začala jsem píchat až druhý den cyklu. A nakonec k OPU ani nedošlo. Jinak zítra jsem 14 dní od IUI tak si udělám test. Tak mi držte palce. Jestli to ovšem do zítřka nedostanu :,( @handa30 Jak jsi dopadla na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.7.12 09:01
@Marfuš píše:
Ahoj holky. @hanka1120 Tak s tím ti bohužel neporadím. Já měla krátký protokol a začala jsem píchat až druhý den cyklu. A nakonec k OPU ani nedošlo. Jinak zítra jsem 14 dní od IUI tak si udělám test. Tak mi držte palce. Jestli to ovšem do zítřka nedostanu :,( @handa30 Jak jsi dopadla na kontrole?

Marfuš, držím moc palce!!
Na kontrole dobrý, jsem v 6.týdnu a už byl vidět srdeční puls. Takže snad dobrý. Na další kontrolu jdu 30.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
13.7.12 11:16

@handa30 gratuluji. Teď už to bude jenom dobrý :lol: Nám to bohužel nevyšlo. Dnes jsem si udělala test a negativní. Taky mě bolí břicho že to asi dostanu. Je sranda že jsem to nikdy nedostala bez antikoncepce nebo vyvolávačky a teď když to nejmíň chci tak ms dorazí sama. Hned se objednám do CARu a chtěla bych zkusit ivf co nejdřív to půjde. Tak těhu holky držím vám pěsti ať zdárně tloustnete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.7.12 15:13
@Marfuš píše:
@handa30 gratuluji. Teď už to bude jenom dobrý :lol: Nám to bohužel nevyšlo. Dnes jsem si udělala test a negativní. Taky mě bolí břicho že to asi dostanu. Je sranda že jsem to nikdy nedostala bez antikoncepce nebo vyvolávačky a teď když to nejmíň chci tak ms dorazí sama. Hned se objednám do CARu a chtěla bych zkusit ivf co nejdřív to půjde. Tak těhu holky držím vám pěsti ať zdárně tloustnete :mavam:

IVF pomůže, tak z toho nebuď smutná. Brzy budeš těhulka taky!! Držím Ti palce. Napiš, až si půjdeš pro injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
14.7.12 09:43

Holky tak vcera jsem byla v caru krev veskera v poradku, jen mam cystu 38krat29mm, mam vysadit ty injekce pry oni mi blokuji menstruaci a mela by se do tri dnu dostavit tak jsem zvedava. handi a tobe gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
17.7.12 00:59

Ahojky holky, zacinam stimulovat gonalem a tak jsem se chtela zeptat na vedlejsi ucinky.Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.7.12 09:54

Ahoj @Zuza 84. Za mě teda vedlejší účinky žádné. Je to ale asi jako vše kolem ivf, iui strašně individuální. Já taky stimulovala na ivf gonalem a ani nedošlo k opu. A holky co začínaly zhruba stejně se mnou už jsou obě těhu. Jdeš do ivf a je to tvůj první pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.7.12 10:01

Zuzi, já neměla žádné vedlejší účinky. Jen jsem byla strašně nafouklá, jak balón. Stimulovala jsem asi 7 dní a zatím to vypadá nadějně. Jsem v 7.týdnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
17.7.12 10:03

Handi a co jsi vsecno mela? icsi+ prodlouzenou kultivaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.7.12 10:14
@hanka1120 píše:
Handi a co jsi vsecno mela? icsi+ prodlouzenou kultivaci?

Měla jsem ISCI a prodlouženou kultivaci nakonec ne, ale chtěla jsem ji. Oplodnili se mi jen dvě vajíčka, vzali mi je ve čtvrtek a v sobotu jsem si volala do laboratoře a oni mi řekli, ať si proto jedno už přijedu, že by nemuseli vydržet do pondělí. Takže nakonec se prodloužená kultivace nekonala. Byla jsem z toho rozhozená, zaváděli mi jen 2 denní embryjko a jen 4buněčné a stejně se chytlo. Držím moc palce, holky!! Dopadne to. Nebojte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.7.12 11:56

Ahoj holky! :mavam:
Já si říkám, že o vás neslyším a nějak mi zapomněl přijít mail s novinkama.. Vy už jste se tu zatím pěkně rozepsaly.
Já byla tedy taky nakonec v pátek na kontrole, ale tam se nic nového nedělo. Odebrali mi krev a zjistili, že musím dál píchat injekce na srážlivost krve. Gestační váček tam stále je, je asi 8 mm velký, ale plod ani srdíčko zatím není dosažitelné kvůli tomu, že mám hodně zvětšené vaječníky, tímpádem posunutou dělohu nahoru a tak se tam špatně dostává. Takže stále nevím, ve kterém týdnu jsem. Na další kontrolu jdu 23.7., tak snad už bude něco vidět. ;)
Jen dneska mi bylo ráno nějak hodně divně, myslela jsem, že nedojdu do práce. Cítila jsem úplně křeče v horním břiše, ale díky Bohu to asi po hodině přešlo. Vůbec netuším, co to mohlo být. Zavřela jsem se na záchodě a tam asi půlhodiny trpěla. Snad je všechno ok. V tej nemocnici mi při tom všem skenování mého nafouknutého břicha totiž objevili, že mám i žaludeční kámen!
@Marfuš - nezoufej, určitě ti brzo vyjde, po čem toužíš :hug:
@handa30 - tobě ještě jednou gratuluji ke zdárnému růstu :kytka:
A Handi dali ti nějakou příručku nebo cokoliv na přečtení, jako co smíš, co nesmíš? A neřekli ti kdy vysadit všechny ty prášky, nevíš? A jak ti jinak je? Vše ok? Není ti špatně nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.7.12 12:21

Ahoj Káťo, tak Ty to máš taky napínavý. Držím Ti moc palce, ať 23.7.2012 už vidíš bijící srdíčko!! Co se týká křečí v břiše, tak taky jsem měla asi 3× dost velké křeče a dost mě to vystrašilo. Teď mně asi 3 dny bolí břicho, jak kdybych potřebovala na malou a vlastně nepotřebuju, sem tam něco píchne, třeba když kašlu. Myslela jsem, že při těhu břicho nebolí, ale mně je pořád něco :)
A jsem strašně unavená. Z práce jdu rovnou domů, udělám něco k véče a ve 20 hod. už ležím. Bývala jsem hodně aktivní, a teď jsem úplně mimo. Žádnou brožurku, co smím a nesmím jsem nedostala. Studuju si sama na netu.
Držím palce 23.7!! Dej nám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.7.12 12:57

Hani, díky za rychlou reakci :)
Jsem ráda, že nejsem sama, komu furt něco je.. Ale tím nemyslím samozřejmě, že bych to někomu přála, to vůbec. Taky si říkám, vždyť těhotenství nebolí, ne..? ;)
Taky celkem dost trpím zácpou, ale to je fakt síla.. Dva dni nic a pak půl hodiny na záchodě..
Protože mám hodně pít, tak hodně moc chodím na záchod i v noci. Tak 4-5×. A únava, sice vydržím dýl, ale přijde mi, že nejsem moc použitelná. Jakoby na všechno bylo spoustu času. Dříve bych měla doma uklizeno a teď se mi silně nechce s tím cokoliv dělat. No, musím se nutit. Snad to přejde.
Snad tady nestrašíme holky.. ;)
Sice člověk někdy fakt neví, co si má myslet, když ho někde píchne, ale pokud jsme pod dohledem, tak se nám podaří zdárně donosit a vše se časem upraví! To jsou ještě určitě dozvuky té stimulace. Břicho už mám díky Bohu menší, ikdyž jako pořád je, ale už nevypadám na 7. měsíc, ale jen na 3.! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
17.7.12 14:12

Jo jo, se zácpou mám taky bojuju :) Musíme se držet!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.7.12 14:23

u. A

Holy buďte rádi že jste těhu, ale to vy jistě jste :lol: Co já bych za to dala. Ale zoufalá nejsem. Spíš mě štve že člověk když je v tom procesu tak nemyslí na nic jiného. No je to trošku záhul na psychyku. A to jsem si vlastně ani ničím neprošla. Nevím co bych dělala kdyby se to mělo táhnout roky. Asi bych se z toho zbláznila. Navíc včera jsem Mf dnes četla článek že VZP bere inseminaci jako regulérní pokus o umělé opl. Tak jsem z toho dost zmatená. 1.8 jsem objednaná do CARu tak se na vše vyptám. Už dost mě překvapilo že jsem po nepodařené IUI nemohla hned nastoupit další cyklus na IVF. Možná proto že jsem stimulovala injekceme. Dr říkala že by měla být pauza 2 až 3 měsíce a že by to v tom srpnu mělo jít. Tak doufám. Nechce se mi čekat až do září. Navíc jsem teď bez práce a pokud si najdu novou tak mi těžko budou tolerovat odskoky k lékaři. A další věc je jak mi to zase vše dopadne. Aby opět nebyl problém s folíkama. No není to jednoduché :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí