Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to si budeme držet v pátek palce navzájem. Ale jestli tam máš ducha tak bych to brala velmi pozitivně
A určitě dej vědět. Snad taky budeme vědět co Katarinash
Ahoj holky, co nového? U nás proběhlo v pátek IUI. Byla to rychlovka až mě to překvapilo. Včera mě ale docela bolelo břicho. Když jsem to říkala Dr tak prý je to po tom pregnylu. Po 36 hodinách má být ovulace. Tak snad proběhla a spermijky našli vajíčko a spojili se
Ale to uvidíme za 14 dní. Jinak po IUI neberu žádné prášky. Co jsem tu četla tak hodně holek bralo utrogestan. Tak snad je to tak v pořádku. Pěkný zbytek víkendu a napište nějaké pozitivní novinky ![]()
Ahoj holky, tak moje páteční krev je 225
Ještě se ale nechci moc radovat, na UTZ jdu 12.7, takže radovat se začnu až potom. Držím palce, Marfus ![]()
Gratulace Hando. Já si 13.7 plánuju udělat test. Mám svátek tak by to mohl být pěkný dárek
Jinak mě dost bolí prsa a břicho. To je ale po tom pregnylu. Přeji krásný průběh těhotenství. Vypadá to že tato diskuse brzo zanikne ![]()
Ahoj holky, jdu vás pozdravit ![]()
@handa30 moc držím palečky a hodnota je hezká, já taky měla přes 200 ![]()
@Marfuš tfuj, tfuj ať IVF nebude potřeba ![]()
Díky, to je milé. Dost mě bolí břicho. Nebo spíš podbřišek na levé straně, taky jsem dost nafouklá. Myslíte že je to ještě z toho pregnylu, 4 dny po iui? Nebo co to může být?
Ahojte holky! ![]()
Máte se?
No, já si pobyla týden v nemocnici a zítra jedu do CARu na odsátí volné tekutiny, kdy se mi „konečně“ uleví! Ani nebudu popisovat, co jsem v nemocnici zažila, ale bohužel vůbec neměli ponětí co se mnou.. Ale na to jsem přišla až včera, kdy mi dělali sono břicha a zjistili mi mnohem více volné tekutiny než na počátečním gynekologickém sonu. Břicho jak v 7. měsíci, jak mi tu odhadovali, vůbec jsem se nevyspala, budila se co hodinu.. no co vám budu vyprávět. A taky nechci strašit.
Jo a jinak
z krve mi zjistili, že jsem těhu ![]()
Tak snad to všechno dobře půjde dál..
@handa30 - moc gratuluji
![]()
@Marfuš - tobě taky přeji, ať ti to vyjde! ![]()
Katarinash velká gratulace. Po tom všem čím jsi si prošla je těhu krásný výsledek
. Tak holky ať se vám daří. Tady to trošku skomírá. Já si udělám příští týden test a podle výsledku uvidíme co bude dál. Pěkný prodloužený víkend
Ahoj Káťo, teda zažila sis toho hodně. Ale pozitivní je, že jsi těhu. Tak držím palce, ať to všechno dobře dopadne a je Ti dobře.
@Katarinash píše:
Ahojte holky!
Máte se?
No, já si pobyla týden v nemocnici a zítra jedu do CARu na odsátí volné tekutiny, kdy se mi „konečně“ uleví! Ani nebudu popisovat, co jsem v nemocnici zažila, ale bohužel vůbec neměli ponětí co se mnou.. Ale na to jsem přišla až včera, kdy mi dělali sono břicha a zjistili mi mnohem více volné tekutiny než na počátečním gynekologickém sonu. Břicho jak v 7. měsíci, jak mi tu odhadovali, vůbec jsem se nevyspala, budila se co hodinu.. no co vám budu vyprávět. A taky nechci strašit.Jo a jinak
z krve mi zjistili, že jsem těhu
Tak snad to všechno dobře půjde dál..@handa30 - moc gratuluji
![]()
@Marfuš - tobě taky přeji, ať ti to vyjde!![]()
![]()
@Marfuš píše:
Díky, to je milé. Dost mě bolí břicho. Nebo spíš podbřišek na levé straně, taky jsem dost nafouklá. Myslíte že je to ještě z toho pregnylu, 4 dny po iui? Nebo co to může být?
Ahoj holky, tak 12. a 13. 7. na vás budu myslet ![]()
Mám teďka dovolenou, měli jsme v plánu odjet pryč, ale kvůli mým komplikacím jsme to museli zrušit. No alespoň toho využíváme tak, že navštěvujeme známé a příbuzné, které jsme dlouho neviděli. Prý to nejhorší už mám za sebou mi řekla paní doktorka. Sice mám pořád nafouklé břicho, ale už to tak moc nebolí. Jen lidi koukaj.. Příští týden mám jít do práce, tak nevím, jestli to ještě nějak splaskne nebo budu muset maskovat a zatloukat. Nechtěla bych, aby se to dověděli tak brzo. Ale stejně už tam ve vzduchu visí určité teorie, co by se mnou mohlo být..
Mějte se moc fajn, užívejte léta (přežijte vedra!
) a ať se vám daří! ![]()
@Katarinash píše:
Ahoj holky, tak 12. a 13. 7. na vás budu myslet
Mám teďka dovolenou, měli jsme v plánu odjet pryč, ale kvůli mým komplikacím jsme to museli zrušit. No alespoň toho využíváme tak, že navštěvujeme známé a příbuzné, které jsme dlouho neviděli. Prý to nejhorší už mám za sebou mi řekla paní doktorka. Sice mám pořád nafouklé břicho, ale už to tak moc nebolí. Jen lidi koukaj.. Příští týden mám jít do práce, tak nevím, jestli to ještě nějak splaskne nebo budu muset maskovat a zatloukat. Nechtěla bych, aby se to dověděli tak brzo. Ale stejně už tam ve vzduchu visí určité teorie, co by se mnou mohlo být..
Mějte se moc fajn, užívejte léta (přežijte vedra!) a ať se vám daří!
ahoj Káťo, jsem ráda že to nejhorší máš za sebou. Držím palce, ať se mimísek drží. Byla jsi už na UTZ?
Ahojky @handa30
Byla jsem na UTZ a viděla jsem jsem „fazolku“ včera
- gestační váček.
Na další kontrolu jdu v pátek (měli jsme jít příští pondělí, ale když už mám tu dovču a manžel mě tam může zavézt, tak proč ne). Snad už budou i zjišťovat v kterém týdnu jsem ![]()
Ty už to taky brzy budeš vědět, viď?
@Katarinash píše:
Ahojky @handa30
Byla jsem na UTZ a viděla jsem jsem „fazolku“ včera- gestační váček.
Na další kontrolu jdu v pátek (měli jsme jít příští pondělí, ale když už mám tu dovču a manžel mě tam může zavézt, tak proč ne). Snad už budou i zjišťovat v kterém týdnu jsem
Ty už to taky brzy budeš vědět, viď?
Já jdu ve čtvrtek na kontrolu. Jsem strašně zvědavá, co tam uvidí. Nejlepší by bylo, kdyby už bilo srdíčko. Ale na to je příliš brzy..asi si budu muset ještě počkat. Nicméně gratuluju k fazolce ![]()
Ahoj holky pred 14dny jsem zahajila dlouhej protokol picham decapeptyl a cekam na mestruaci, jenze dneska jsem 30dc a ona nikde, myslite ze by se mne mohla opozdit tema injekcami? ja ji jinak mivam pravidelnou chodi mi jak hodinky.