Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
TAk dnes jsme na ultrazvuku dopadli dobre. Deset foliku jen trosku male 10 a 12mm.Ale to dozenem, jinak vse ok a v po dalsi ultrazvuk, tak uz snad dorostou. ![]()
@Katarinash píše:
@Zuza 84 - ano, na podruhé se to povedloProti bolesti prášky ještě brát můžeš, dokonce, když budeš mít po OPU, tak ti je přímo doporučí. Vono po té narkóze je ještě člověk takový pitomý a nicmoc necítí, ale většinou k večeru a na druhý den je to „cítit“. Ale já ty dva dni právě nicmoc necítila, ale až potom.. Ale jak už jsem psala, je to individuální. Ale určitě hlavně po OPU hodně moc pít a jíst bílkoviny.
MOc dekuji za rady, jsem opravdu rada ze si mam o tom s kym popsat, je to hned o trosku jednodussi kdyz se mam komu vypovidat.
![]()
@Zuza 84 píše:
TAk dnes jsme na ultrazvuku dopadli dobre. Deset foliku jen trosku male 10 a 12mm.Ale to dozenem, jinak vse ok a v po dalsi ultrazvuk, tak uz snad dorostou.
Tak super!! Myslím, že každý den folikul vyroste o 2 mm. V pondělí budou krásní!!
@Zuza 84 - jasně, to jsme každá ráda!
Taky my, co už to máme za sebou, tak už jsme o něco dál a rády pomůžem
Pak tu jsou holky, které jsou zase dál než my a taky máme otázky, takže je fakt super, že takové portály existují ![]()
Taky ti, Zuziku, gratuluji k folíkům. A přeju ti, ať to jde tak zdárně dál ![]()
@handa30 píše:
Tak super!! Myslím, že každý den folikul vyroste o 2 mm. V pondělí budou krásní!!
Tak to by byli vystavni
a prej z toho vetsiho budeme mit pstrosa, mi dnes zdelil manzel ![]()
@Katarinash píše:
@Zuza 84 - jasně, to jsme každá ráda!Taky my, co už to máme za sebou, tak už jsme o něco dál a rády pomůžem
Pak tu jsou holky, které jsou zase dál než my a taky máme otázky, takže je fakt super, že takové portály existují
Taky ti, Zuziku, gratuluji k folíkům. A přeju ti, ať to jde tak zdárně dál
Moc dekuju, taky dnes ze me zas spadl kousek stresu kdyz nam rekla ze je vse ok. Akorad sem zvedava jak mi dnes bude protoze mi o kousek zvedla davku do toho pondelka a ta moje hlava proste boli a boli.
HOLKY JA PICHAM DNESKA 3 DEN FOSTIMON 225 JDE MI TO DOBRE PICHANI NA JEDNICKU KONTROLA V PONDELI. HOLKY JE MOZNY ABY MNE BOLELO UZ TRETI DEN BRICHO NEBO RESPEKTIVE VAJECNIKY, ALE ABYSTE BYLI V OBRAZE MAM I CYSTU TAKZE TO MUZE BYT I TA CYSTA ZE?
Ahojky holky tak ve ctvrtek na odber vajicek a v utery ET.TAk drzte palecky.
![]()
@Zuza 84 píše:
Ahojky holky tak ve ctvrtek na odber vajicek a v utery ET.TAk drzte palecky.![]()
Držíme!! Jak se cítíš?
@handa30 - ve kterém týdnu ti bylo vidět embryjko? Mi je pořád vidět jen gestační váček, tak jsem z toho trošku nervozní. Jako díky těm zvětšeným vaječníkům a hyperstimuláku mám dělohu dost vysoko, že se tam sondou blíž nedostanou.. Ptala jsem se, zdali je možné, aby gestační váček byl prázdný a prý to je možné, ale zatím mě nechtějí strašit, ale těhotenství mi ještě nemůžou potvrdit..
Taky jsem se dívala tady co to znamená a ty články mě vůbec nepovzbudily. Ale vím, že je to individuální, stejný případ jako můj tady člověk nenajde.. ![]()
@Katarinash píše:
@handa30 - ve kterém týdnu ti bylo vidět embryjko? Mi je pořád vidět jen gestační váček, tak jsem z toho trošku nervozní. Jako díky těm zvětšeným vaječníkům a hyperstimuláku mám dělohu dost vysoko, že se tam sondou blíž nedostanou.. Ptala jsem se, zdali je možné, aby gestační váček byl prázdný a prý to je možné, ale zatím mě nechtějí strašit, ale těhotenství mi ještě nemůžou potvrdit..Taky jsem se dívala tady co to znamená a ty články mě vůbec nepovzbudily. Ale vím, že je to individuální, stejný případ jako můj tady člověk nenajde..
Káťo, musíš prostě vydržet. Já byla na UTZ v 5+5 a byl vidět žloutkovej váček, ale taky mě Dr. vystrašil, že ještě se nemám radovat, že 15% ranných těhu končí potratem
Na další kontrolu jdu 30.7, nemůžu se dočkat, bojím se a zároveň se těším, že si trochu oddychnu.
@Marfuš píše:
@Zuza 84 Taky držím palce. Co těhu holky, jak se cítíte?
Marfuš, je to trochu stres, protože se pořád bojíš, aby to fakt vyšlo. Jinak bych pořád spala a někdy mě bolí žaludek, tak musím pořád jíst, protože pak je to mnohem lepší
Takže pořád jen jím a když to jde, tak spím ![]()
Máš se na co těšit ![]()
@handa30 - děkuji
Co zbývá, než být trpělivý a věřit, že?
Mě honí do Brna každý týden.. Není to zrovna levná záležitost a pak ještě v práci si to pak naddělávat. Dokud to nebude stanovené, tak prý musím jezdit tam. Až se to stanoví, tak budu zase chodit k tomu doktorovi, který s tím centrem spolupracuje a ten bydlí blíž.
Ale strašit ti doktoři umí, co? Ale starostma bychom si nepomohly. Zkusím to zase na týden hodit za hlavu.. Snad se mi to podaří. To budeme mít kontrolu zhruba stejně ![]()