ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
31.7.12 11:46
@lola34 píše:
Hlásím na testu // :mavam: teď už jen krev a ulz a snad bude všechno v pořádku :lol:

Gratuluju :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
31.7.12 11:47
@Katarinash píše:
Gratuluji, Handi!! :hug: To je sranda, že takové malutké stvořeníčko už má vyvinuté ručičky a nožičky, že? ;)
Můj bobík měl minulý týden 1,31 cm, ale teď ve čtvrtek jedu do Brna, snad už naposledy. Oni ho tam v Brně nenašli. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat teď. Chci se vrátit k mému doktorovi, který má kvalitní ultrazvuk.
A ve kterém týdnu jsi?

Káťo, tak budu držet palce ve čtvrtek. Já jsem v 9. týdnu, Ty budeš o pár dní po mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
31.7.12 22:38
@handa30 píše:
Držíme :mavam: Necháváš si zavést jedno či dvě?

Hani nechala jsem si jen jedno vzhledem k vysoke pravdepodobnosti pozdejsiho potratu. Jinak moc mo gratuluju k malemu kulihraskovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
1.8.12 11:10

@Zuza 84 držím vše co jde ať se to povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.8.12 15:50

Ahoj holky. Tak dnes jsem byla po neúspšné IUI poprvé v CARu. Už mám od pojiťovny schválenou žádost na IVF platnou od 19.8. Takže v srpnu jdeme na to :dance: Teď jen čekat na ms která jistě sama nedorazí. V tom případě jsem domluvená na vyvolávačce a pak hurá na to. Držte mi palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.8.12 17:14
@Marfuš píše:
Ahoj holky. Tak dnes jsem byla po neúspšné IUI poprvé v CARu. Už mám od pojiťovny schválenou žádost na IVF platnou od 19.8. Takže v srpnu jdeme na to :dance: Teď jen čekat na ms která jistě sama nedorazí. V tom případě jsem domluvená na vyvolávačce a pak hurá na to. Držte mi palce :lol:

Hurá, hurááá. Držím všechno co mám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
1.8.12 17:25

@handa30 Díky moc, jsi zlato :hug: Budu vás informovat. A vy taky musíte psát jak vám rostou bříška :dance: Jinak když jsem se Dr ptala jak předejít tomu aby mi opět hodně vyrostl pouze jeden folík a ostatní nic moc, tak říkala že zvýšíme dávky. No snad to zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.8.12 19:54

Ahojky holky dnes mi druhy den po transferu zacal takovy vodovy vytok.Muze to byt od toho transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
1.8.12 20:23

Ahoj holčiny, tak jsem dnes po ET, mám u sebe 1 krásnou blastocystu :) a 3 mrazáčky…nevíte, za jak dlouho se bublinka uhnízdí?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.8.12 09:53
@briuska píše:
Ahoj holčiny, tak jsem dnes po ET, mám u sebe 1 krásnou blastocystu :) a 3 mrazáčky…nevíte, za jak dlouho se bublinka uhnízdí?? :D
-

Ahoj, já jsem začínal první příznaky pozorovat asi 6-7 od ní od ET, bolelo mě břicho, jak kdyby měla přijít menstruace a to je prý zahnízďování, děloha se roztahuje a proto to bolí. Moc držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.8.12 09:53
@Zuza 84 píše:
Ahojky holky dnes mi druhy den po transferu zacal takovy vodovy vytok.Muze to byt od toho transferu?

To nevím, Zuzi..s tím nemám zkušenost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
2.8.12 13:03
@Zuza 84 píše:

a nezavádíš Utroš? třeba to může být z léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.8.12 16:14
@briuska píše:
a nezavádíš Utroš? třeba to může být z léků.

Ten polikam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
2.8.12 19:00

@Marfuš - hodně štěstí, ať už jsi taky v brzkém očekávání jako my :kytka:
@briuska - blahopřeji a taky přeji štěstíčko, ať se dobře uhnízdí :kytka:
@Zuza 84 - zkus se zeptat doktora, taky nemám zkušenosti
@handa30 - máš ještě stále nafouklé břicho?

Jo a byla jsem dnes naposledy v Brně a mám cca 4cm miminko i se srdíčkem. Ty jo, to ale rychle roste! Konečně mi bylo potvrzeno, že jsem těhule! :) Dostala jsem balíček pro těhotné a šla jsem si vesele dom :) Krásný pocit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
2.8.12 21:35

@Marfuš přeji pohodovou stimulku se zdárným koncem :hug:
@briuska mě břicho bolelo od ET asi 12 dní :lol: přesně tak jak to popsala @handa30 :dance:
@Katarinash kolikátý jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital