Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lola34 píše:
Hlásím na testu //teď už jen krev a ulz a snad bude všechno v pořádku
Gratuluju
![]()
@Katarinash píše:
Gratuluji, Handi!!To je sranda, že takové malutké stvořeníčko už má vyvinuté ručičky a nožičky, že?
Můj bobík měl minulý týden 1,31 cm, ale teď ve čtvrtek jedu do Brna, snad už naposledy. Oni ho tam v Brně nenašli. Tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat teď. Chci se vrátit k mému doktorovi, který má kvalitní ultrazvuk.
A ve kterém týdnu jsi?
Káťo, tak budu držet palce ve čtvrtek. Já jsem v 9. týdnu, Ty budeš o pár dní po mně.
@handa30 píše:
DržímeNecháváš si zavést jedno či dvě?
Hani nechala jsem si jen jedno vzhledem k vysoke pravdepodobnosti pozdejsiho potratu. Jinak moc mo gratuluju k malemu kulihraskovi ![]()
Ahoj holky. Tak dnes jsem byla po neúspšné IUI poprvé v CARu. Už mám od pojiťovny schválenou žádost na IVF platnou od 19.8. Takže v srpnu jdeme na to
Teď jen čekat na ms která jistě sama nedorazí. V tom případě jsem domluvená na vyvolávačce a pak hurá na to. Držte mi palce ![]()
@Marfuš píše:
Ahoj holky. Tak dnes jsem byla po neúspšné IUI poprvé v CARu. Už mám od pojiťovny schválenou žádost na IVF platnou od 19.8. Takže v srpnu jdeme na toTeď jen čekat na ms která jistě sama nedorazí. V tom případě jsem domluvená na vyvolávačce a pak hurá na to. Držte mi palce
Hurá, hurááá. Držím všechno co mám ![]()
@handa30 Díky moc, jsi zlato
Budu vás informovat. A vy taky musíte psát jak vám rostou bříška
Jinak když jsem se Dr ptala jak předejít tomu aby mi opět hodně vyrostl pouze jeden folík a ostatní nic moc, tak říkala že zvýšíme dávky. No snad to zabere
Ahojky holky dnes mi druhy den po transferu zacal takovy vodovy vytok.Muze to byt od toho transferu?
Ahoj holčiny, tak jsem dnes po ET, mám u sebe 1 krásnou blastocystu
a 3 mrazáčky…nevíte, za jak dlouho se bublinka uhnízdí?? ![]()
@briuska píše:-
Ahoj holčiny, tak jsem dnes po ET, mám u sebe 1 krásnou blastocystua 3 mrazáčky…nevíte, za jak dlouho se bublinka uhnízdí??
Ahoj, já jsem začínal první příznaky pozorovat asi 6-7 od ní od ET, bolelo mě břicho, jak kdyby měla přijít menstruace a to je prý zahnízďování, děloha se roztahuje a proto to bolí. Moc držím palce ![]()
@Zuza 84 píše:
Ahojky holky dnes mi druhy den po transferu zacal takovy vodovy vytok.Muze to byt od toho transferu?
To nevím, Zuzi..s tím nemám zkušenost ![]()
@Zuza 84 píše:
a nezavádíš Utroš? třeba to může být z léků.
@briuska píše:
a nezavádíš Utroš? třeba to může být z léků.
Ten polikam
@Marfuš - hodně štěstí, ať už jsi taky v brzkém očekávání jako my ![]()
@briuska - blahopřeji a taky přeji štěstíčko, ať se dobře uhnízdí ![]()
@Zuza 84 - zkus se zeptat doktora, taky nemám zkušenosti
@handa30 - máš ještě stále nafouklé břicho?
Jo a byla jsem dnes naposledy v Brně a mám cca 4cm miminko i se srdíčkem. Ty jo, to ale rychle roste! Konečně mi bylo potvrzeno, že jsem těhule!
Dostala jsem balíček pro těhotné a šla jsem si vesele dom
Krásný pocit ![]()
@Marfuš přeji pohodovou stimulku se zdárným koncem ![]()
@briuska mě břicho bolelo od ET asi 12 dní
přesně tak jak to popsala @handa30 ![]()
@Katarinash kolikátý jsi týden?