Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@len22 byli jsme spokojení
na konzultace jsme chodili k prim. Dr Veselému, je to fajn chlapík
a pak podle objednání buď k Dr Hromadové nebo k Dr Koukalovi. Všichni jsou tam moc příjemní
Repromeda ale prý patří k těm dražším
Držím palečky a neboj, není to taková hrůza ![]()
Ahoj holky, tak Repromeda vede!
TAky jsem tam byla. Můj Dr. s nimi taky spolupracuje. Prim. Dr. Veselého jsem neměla to štěstí potkat, ale Dr. Hromadovou a Koukala ano. Jsou tam moc moc příjemní. Hromadová mi dělala OPU a Koukal ET
Odvedli skvělou práci! A nakonec Dr. Hromadová mi našla 4cm miminko! Je to tam dražší, ale zase za vás všechno vyřídí (např. pojišťovnu jsem nemusela vůbec řešit).
Hodně štěstí vám snažilkám přeji. ![]()
Ahojky holky tak ja teda nic moc zacala jsem dnes spinit a boli me brisko na klinice mi rekli ze to nejspis odchazi ![]()
Zuzu - ne..
, třeba se to jen uhnízďuje.. teď nevím, kolikátý den jsi po ET?
@Zuza 84 Nevěš hlavu. Já sice zkušenost nemám, ale třeba to nemusí znamenat nic špatného. Hodně holek taky psalo že špinilo když se embrijko zahnizďovalo. Každopádně držím palce ![]()
@Katarinash píše:
Zuzu - ne.., třeba se to jen uhnízďuje.. teď nevím, kolikátý den jsi po ET?
Ahojky moc dekuji ze pod podru dnes sem presne tyden a spinim stale vic a na klinice mi nerekli nic o tom ze by se mohlo zahnizdovat
@Zuza 84 píše:
Ahojky moc dekuji ze pod podru dnes sem presne tyden a spinim stale vic a na klinice mi nerekli nic o tom ze by se mohlo zahnizdovat
Zuzi, bereš Ultrogestan?
@Zuza 84 píše:
Ahojky Zuzu, tak to mi je moc líto.
Ale jistě máš nějakého toho mrazáčka, viď? Hlavně to nevzdávej. Jednou to vyjít musí! ![]()
@Katarinash píše:
Ahojky Zuzu, tak to mi je moc líto.Ale jistě máš nějakého toho mrazáčka, viď? Hlavně to nevzdávej. Jednou to vyjít musí!
No uvidime zatim lezim a spineni trosku ustava. Mrazacka nemame protoze nam zadne nezbylo.TAk jeste trosku doufam ![]()
Holky prosim vas a do ktereho dne po transferu se muze embtyjko uhnizdovat?
Ahoj Zuzi, tak to mě mrzí, že nemáte mrazáčka. Ale naděje umírá poslední. Mi řekli v centru, že mám testovat za 14 dní od ET a že se nemám leknout kdyby přišlo špinění, že se může embryjko uhnizďovat, tak jsem to pochopila tak, že to může být kdykoliv do těch 14 dní. Nevím, jestli jsem ti poradila ![]()
@Katarinash píše:
Ahoj Zuzi, tak to mě mrzí, že nemáte mrazáčka. Ale naděje umírá poslední. Mi řekli v centru, že mám testovat za 14 dní od ET a že se nemám leknout kdyby přišlo špinění, že se může embryjko uhnizďovat, tak jsem to pochopila tak, že to může být kdykoliv do těch 14 dní. Nevím, jestli jsem ti poradila
Kacko kazdopadne si me trosku utesila
Me prave nikdo nic takoveho nerek a jeste mi rekli ze mam testovat az za 3 tydny
No hlavne mi nedaly klid ty vase reakce tak jsem jeste ted volala primo me doktorce a ta mi rekla naopak ze to jeste nemusi nic znamenat a zvedla mi davký utrogestanu a to mi dopoledne nikdo nerek akorat me sestra vydesila k smrti.Tak snad to jeste zachranim. ![]()
@Zuza 84 držím moc pěstičky, ať se to povede!!
Ostatní holky děkujeme za Vaše rady ![]()
Ahojky holky tak ja uz mam po.Dnes jsem zacala uz naormalne krvacet tak snad za tri mesice. Jinak Vam vsem moc moc drzim palce at vam vse dobre dopadne.
![]()