ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
6.8.12 09:46

@len22 byli jsme spokojení :mrgreen: na konzultace jsme chodili k prim. Dr Veselému, je to fajn chlapík :palec: a pak podle objednání buď k Dr Hromadové nebo k Dr Koukalovi. Všichni jsou tam moc příjemní :lol: Repromeda ale prý patří k těm dražším :nevim: Držím palečky a neboj, není to taková hrůza :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.8.12 18:46

Ahoj holky, tak Repromeda vede! :potlesk: TAky jsem tam byla. Můj Dr. s nimi taky spolupracuje. Prim. Dr. Veselého jsem neměla to štěstí potkat, ale Dr. Hromadovou a Koukala ano. Jsou tam moc moc příjemní. Hromadová mi dělala OPU a Koukal ET :) Odvedli skvělou práci! A nakonec Dr. Hromadová mi našla 4cm miminko! Je to tam dražší, ale zase za vás všechno vyřídí (např. pojišťovnu jsem nemusela vůbec řešit).
Hodně štěstí vám snažilkám přeji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.8.12 12:24

Ahojky holky tak ja teda nic moc zacala jsem dnes spinit a boli me brisko na klinice mi rekli ze to nejspis odchazi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.8.12 12:35

Zuzu - ne.. :hug:, třeba se to jen uhnízďuje.. teď nevím, kolikátý den jsi po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
7.8.12 12:43

@Zuza 84 Nevěš hlavu. Já sice zkušenost nemám, ale třeba to nemusí znamenat nic špatného. Hodně holek taky psalo že špinilo když se embrijko zahnizďovalo. Každopádně držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.8.12 15:38
@Katarinash píše:
Zuzu - ne.. :hug:, třeba se to jen uhnízďuje.. teď nevím, kolikátý den jsi po ET?

Ahojky moc dekuji ze pod podru dnes sem presne tyden a spinim stale vic a na klinice mi nerekli nic o tom ze by se mohlo zahnizdovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.8.12 16:55
@Zuza 84 píše:
Ahojky moc dekuji ze pod podru dnes sem presne tyden a spinim stale vic a na klinice mi nerekli nic o tom ze by se mohlo zahnizdovat

Zuzi, bereš Ultrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.8.12 17:08
@handa30 píše:
Zuzi, bereš Ultrogestan?

jo jo beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.8.12 18:46
@Zuza 84 píše:

Ahojky Zuzu, tak to mi je moc líto. :hug: Ale jistě máš nějakého toho mrazáčka, viď? Hlavně to nevzdávej. Jednou to vyjít musí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.8.12 19:02
@Katarinash píše:
Ahojky Zuzu, tak to mi je moc líto. :hug: Ale jistě máš nějakého toho mrazáčka, viď? Hlavně to nevzdávej. Jednou to vyjít musí! :kytka:

No uvidime zatim lezim a spineni trosku ustava. Mrazacka nemame protoze nam zadne nezbylo.TAk jeste trosku doufam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.8.12 19:06

Holky prosim vas a do ktereho dne po transferu se muze embtyjko uhnizdovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.8.12 19:20

Ahoj Zuzi, tak to mě mrzí, že nemáte mrazáčka. Ale naděje umírá poslední. Mi řekli v centru, že mám testovat za 14 dní od ET a že se nemám leknout kdyby přišlo špinění, že se může embryjko uhnizďovat, tak jsem to pochopila tak, že to může být kdykoliv do těch 14 dní. Nevím, jestli jsem ti poradila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.8.12 19:47
@Katarinash píše:
Ahoj Zuzi, tak to mě mrzí, že nemáte mrazáčka. Ale naděje umírá poslední. Mi řekli v centru, že mám testovat za 14 dní od ET a že se nemám leknout kdyby přišlo špinění, že se může embryjko uhnizďovat, tak jsem to pochopila tak, že to může být kdykoliv do těch 14 dní. Nevím, jestli jsem ti poradila :nevim:

Kacko kazdopadne si me trosku utesila :* Me prave nikdo nic takoveho nerek a jeste mi rekli ze mam testovat az za 3 tydny :nevim: No hlavne mi nedaly klid ty vase reakce tak jsem jeste ted volala primo me doktorce a ta mi rekla naopak ze to jeste nemusi nic znamenat a zvedla mi davký utrogestanu a to mi dopoledne nikdo nerek akorat me sestra vydesila k smrti.Tak snad to jeste zachranim. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
8.8.12 09:13

@Zuza 84 držím moc pěstičky, ať se to povede!! :) Ostatní holky děkujeme za Vaše rady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
8.8.12 12:38

Ahojky holky tak ja uz mam po.Dnes jsem zacala uz naormalne krvacet tak snad za tri mesice. Jinak Vam vsem moc moc drzim palce at vam vse dobre dopadne. :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí