Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Katarinash Děkuji, ted se mi čas do testování nějak vleče. Hrozný kolik času mám na pozorování sebe samý ![]()
Ahojky holky koukam ze toho tu moc nepribylo co jsem tu nebyla. Marfuš moc drzim palce aby vse dobre dopadlo.Dnes sem take byla v CARU a misto druheho IVF nam doporucili zkusit IUI. Takze nejdrive profuky a pak se uvidi. A prosim vas nevite nekdo jestli se po IUI chodi na neschopenku? ![]()
Ahoj @Zuza 84 já jsem na neschopence nebyla a ani jsem jí nepotřebovala. Myslím, že jí na to ani nepíšou.
@Zuza 84 Já jsem na neschopence nebyla. A taky myslím že ji nepíšou. Když proběhlo IUI, tak jsem se sama Dr zeptala jestli mám mít nějaký klidový režim a ona že mám fungovat naprosto normálně.
Ahojky Zuzu, já na IUI nebyla, takže netuším. Ale přeju ti, ať to tentokrát vyjde
Já už kynu neskutečnou rychlostí.. Už mám 10 kg navrch a to jsem zatím jen v půlce, v druhé půlce prý to narůstá ještě rychleji.. Tak budu jedna z těch velkých žen
Hlavně, když bude mimi zdravé. Všem hodně štěstíčka
Napište, jak se máte.
@Marfuš píše:
@Zuza 84 Já jsem na neschopence nebyla. A taky myslím že ji nepíšou. Když proběhlo IUI, tak jsem se sama Dr zeptala jestli mám mít nějaký klidový režim a ona že mám fungovat naprosto normálně.
Jee tak to si me potesila. Protoze v praci bude pred vanoci mazec a nerada bych v tom holky nechala. Samozremne kdyby to bylo zapotrebi tak neni co resit, ale je fakt ze ted budu mit spokojenejsi svedomi. Dekuju
@Ibisek4 píše:
Ahoj @Zuza 84 já jsem na neschopence nebyla a ani jsem jí nepotřebovala. Myslím, že jí na to ani nepíšou.
Tak to je super. Zalekla jsem se toho ze ted musim na profuky tak abych od te doby nebyla doma.
@Katarinash píše:
Ahojky Zuzu, já na IUI nebyla, takže netuším. Ale přeju ti, ať to tentokrát vyjdeJá už kynu neskutečnou rychlostí.. Už mám 10 kg navrch a to jsem zatím jen v půlce, v druhé půlce prý to narůstá ještě rychleji.. Tak budu jedna z těch velkých žen
Hlavně, když bude mimi zdravé. Všem hodně štěstíčka
Napište, jak se máte.
Tak hlavne ze ste v poradku az to vyprdnes tak z tebe bude zas mala velka zena
A uz vite co to bude nebo si to nechate jako prekvapko? ![]()
@Katarinash Ahoj, zrovna včera jsem na vás myslela. Jak vám rostou bříška. Já nastoupila do nové práce a dnes jedu do CARu. Kde se snad už dozvím přibližný termín KETu. Tak mi držte palce.
@Marfuš - to je pěkné od tebe, díky
Držím palečky ať je KET brzy a hlavně, ať je úspěšný
![]()
Ahoj holky, moc Vás zdravím
![]()
Taky pěkně kynu, mám 6 kg nahoře, jsem stále strašně unavená a čekáme holčičku.
Moc Vám přeju, ať Vám to také brzy vyjde.
@handa30 - jé ahój!
Taky holčičku
To je fajn
My chtěli holčičku oba a máme ji. Už ji cítíš? To je fajné, že?
Opatruj se a ať jde vše hladce a v pohodě..
Mám možná divý dotaz. Slyšela jste některá o „dule“? Slyšela jsem nedávno jeden úžasný příběh, ale není to u nás moc běžné..