ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
16.8.12 20:28

Ahoj @Marfuš, ahoj holky, tak já dnes byla u doktorky a vyslechla si co mě čeká :,( no jo no IVF není jen tak :pocitac: :pocitac:, dle mých předběžných odhadů mi dá doktorka tak za měsíc ten sprej, koncem září začnou injekce a tak kolem 15.10.2012 by mohl být odběr…a taky mám doporučení pro přítele na další spermio, jsem zvědavá na výsledky 8o …no a ještě řeším jak to říct mamce, chtěla jsem ji říct až budu těhotná, ale když se to takhle komplikuje…no jen prostě nevím jak??? Jasan MARFUŠ budu čekat, co je u tebe nového a určitě je nás tu takových více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
17.8.12 12:45

Ahoj holky. Tak po dnešní návštěvě CARu je vše zase jinak. Dnes 35 den cyklu mi Dr objevila folík 14mm a sliznici 7mm. Takže vyvolávačka se nekonala. Prý by to stejně bylo k ničemu a z folíku by se udělala cysta. Která by potom u stimulace dělala neplechu. Navíc Dr říkala že to vypadá že se ten jeden vaječník mohl vzpamatovat. Takže budeme vyčkávat ms a snžit se doma. Za 14 dní jsem znovu objednaná do CARu. Injekce jsem už vyfasovala kdyby ms náhodou přišla dřív. Třeba nedorazí a nám se zadaří doma. To by bylo moc jednoduché, ale pěkné. Pěkný víkend všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.8.12 16:41
@Marfuš píše:
Ahoj holky. Tak po dnešní návštěvě CARu je vše zase jinak. Dnes 35 den cyklu mi Dr objevila folík 14mm a sliznici 7mm. Takže vyvolávačka se nekonala. Prý by to stejně bylo k ničemu a z folíku by se udělala cysta. Která by potom u stimulace dělala neplechu. Navíc Dr říkala že to vypadá že se ten jeden vaječník mohl vzpamatovat. Takže budeme vyčkávat ms a snžit se doma. Za 14 dní jsem znovu objednaná do CARu. Injekce jsem už vyfasovala kdyby ms náhodou přišla dřív. Třeba nedorazí a nám se zadaří doma. To by bylo moc jednoduché, ale pěkné. Pěkný víkend všem

Marfuš, budu Ti držet palce!! Jakmile začneš píchat, tak najedeš na správnou vlnu a podaří se to. Moc na Tebe myslím a dej vědět, jak jsi na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
24.8.12 09:56

Ahoj holky, vidím, že mnoho z nás tu stále na něco čeká stejně jako já…genetiku máme naštěstí v pořádku :dance:,teď kontrolní spermiogram příští týden-jsem hodně zvědavá jak na tom budem, no ale asi stále špatně :nevim: …pak dostanu sprej…no už ať je to všechno za náma a s kladným výsledkem!
MARFUŠ držím pěsti a dej vědět jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
29.8.12 09:19

Čus děvčata. Nějak jsem nikdo nepíše, asi není co. U mě vlastně taky nic nového. Ms stále nikde, jsem 47 den cyklu, fíha. No taky by mě zajímalo jestli byla ovulka když tam teda ten folík byl. Tak bylo snaženíčko doma. Včera jsem si dělala testík a nic. No nevím jestli by se něco ukázalo po týdnu ale stejně tomu moc nevěřím. Každopádně v pondělí jdu do CARu. Tak snad už dostanu tu vyvolávačku a celý proces IVF se rozjede. Co těhule, už vám rostou bříška? Vždyť už budete skoro ve čtvrtém měsíci né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.8.12 11:49

Ahoj holky :)
Neboj, Marfuš, bříško roste.. :) Poroste brzy i tobě :hug:
Tak už jsem ve 13. týdnu a mimi má 7cm.
Vše je v naprostém pořádku, jen mám placentu nízko, takže nemůžu sportovat, jak jsem si představovala. Ale snad se to upraví a já budu moct chodit aspoň plavat.

Marfuš, přeju ti, ať už se ti MS rozjede (nebo ať jsi těhu) a ty máš brzy taky takové potěšení v podobě mimíska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
31.8.12 13:07

@Katarinash díky a gratuluji k mimsku. Necháš si prozradit co to bude? A už máte jména? Mě ms zatím nedorazila. V pondělí udělám testik a odpo vyrazím do CARu. Budu informovat. Pěkný víkend všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
31.8.12 13:15

@Marfuš - nechám si to prozradit ;) Chci se pak podle toho zařídit. Mám jen holčičí jméno, které mám vysněné už dlouho. Kluka nevím. Mám k nim souvztažnosti a nemůžu si vybrat.
V pondělí tedy informuj! Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.9.12 09:41
@Katarinash píše:
Ahoj holky :)
Neboj, Marfuš, bříško roste.. :) Poroste brzy i tobě :hug:
Tak už jsem ve 13. týdnu a mimi má 7cm.
Vše je v naprostém pořádku, jen mám placentu nízko, takže nemůžu sportovat, jak jsem si představovala. Ale snad se to upraví a já budu moct chodit aspoň plavat.Marfuš, přeju ti, ať už se ti MS rozjede (nebo ať jsi těhu) a ty máš brzy taky takové potěšení v podobě mimíska :srdce:

Moc gratuluju k miminku a at vam vse probiha tak jak ma :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
5.9.12 16:56

Ahoj holky, tak už jsem o něco blíže vytouženému miminku..Dostala jsem Synarel, Prednison a už mám i Gonal, tak za 10 dnů začínám. Zajímavé, že se člověk teší i na injekce, které nenávidí…takže v říjnu to už snad klapne! :dance: Těhulkám gratuluji a těm co se snaží držím pěstičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
5.9.12 17:14

Ahoj všem. U mě celkem nic nového. V pondělí jsem byla v CARu kde jsem vyfásla injekci agolutinu na vyvolání ms. Teda ještě ráno předtím jsem si dělala těhotenský test a nic. Dr říkala že kdybych byla těhotná tak injekce tomu neuškodí. A podle ultrazvuku a sliznice říkala, že to vypadá, že ovulace proběhla. Za jak dlouho se holky na testu může ukázat těhu? No moc tomu nevěřím, takže vyčkávám ms, abych mohla začít píchat gonal. Už mám doma nafasováno, tak teď nezbývá než čekat. Kdyby ovšem ms nepřišla z důvodu těhu, bylo by to skvělé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.9.12 11:12

@Marfuš a @Zuza 84 děkuji :)
@Marfuš - držím palce.. Celkem to trvá ten proces, že? Určitě se dříve či později dočkáš :hug:
Mějte se krásně všichni a ať se vám daří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
6.9.12 13:45

@Marfuš přeju ti, aby ti to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
6.9.12 17:01

@len22 dík a přeji ti to samé. Teď jsme na řadě my. @Katarinash je pravda že se to docela táhne. Kdyby to nevyšlo ani teď tak si dám pauzičku. Ale snad to dobře dopadne. Ms zatím nic, budu vás informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
7.9.12 13:30

Tak holky ms dorazila. Od zítřka začínám píchat gonal a na středu mám naplánovanou kontrolu v CARu. Držte mi palce, pěkný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí