Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zuza 84 píše:
Handulko uz jen tlacejHlava najednou ze dne na den prestala bolet tak uz se citim dobre.Ted uz se jen budu tesit
Zuzi, to jsem ráda, že je Ti líp. OPU se blíží. Dobře to dopadne a za chvilku budeš těhule ![]()
@Katarinash píše:
Milá Zuzi, děkuji za přání
Ohledně tvého dotazu, tak asi ti řekli v centru, že máš testit za 14 dní a pak nahlásit výsledek v centru. No tak to je taková předzvěst jestli jsi těhotná, ale pak časem se ještě zjišťuje to ostatní.. Taky jsem si myslela, že si udělám test a s dvěma čárkama mám vyhráno. Ale hlavně si nedělej starosti. Jsou výjimky.. Ten test je pro tebe teď směrodatný, na víc se teď nezaměřuj.
Prave ze me nic nikdy nereknou co me ceka a kdyz to z nich vylozene nepacim tak se nic nedovim.Vzdy mi reknou jen co me ceka ted ale co mam cekat dal mi prave nikdo nerekne, tak proto se ptam.
@handa30 píše:
Zuzi, to jsem ráda, že je Ti líp. OPU se blíží. Dobře to dopadne a za chvilku budeš těhule
Dekuju a jak se citis ty? Vse v poradku? ![]()
@handa30 No doufám že další IVF teď v srpnu. Já se ptala když mi dělali IUI kdy můžu přijít v případě neúspěchu na IVF. Já myslela že hned jak to dostanu. Ale Dr říkala že hned to pojišťovna neschválí a že teda v srpnu by to mělo jít. Jsem z toho docela zmatená. Někdo psal že po IUI můžeš hned na IVF a mě řekli toto. Možná proto že se u mě původně žádalo o IVF a nakonec z toho bylo jen IUI a taky jsem stimulovala injekceme. Teď jsem prostě objednaná na 1.8 do centra a tam to vše zjistím. Taky nevím jestli dostanu ms, moc tomu nevěřím. Ale to by mi prý dali vyvolávačku. No holky jsem na to sama zvědavá. Teď bych to chtěla zkusit co nejdřív a v případě dalšího neúspěchu bych si dala pauzu.
Holky myslete na mě zítra..
prý krevní testy z pondělka neodpovídají, jak by měly a už zítra mě chtějí zase vidět a prověřit, jestli teda těhotná jsem nebo ne. Prý už musí být vidět ten plod v gestačním váčku, ale podle toho, jak se mnou doktor mluvil, tak to vypadá spíš špatně. ![]()
Tak mi držte palce.
V práci jsem celkem marná a nemůžu se soustředit, samozřejmě.
A brečení si asi nechám na doma (snad to vydržím).
@Katarinash píše:
Holky myslete na mě zítra..
prý krevní testy z pondělka neodpovídají, jak by měly a už zítra mě chtějí zase vidět a prověřit, jestli teda těhotná jsem nebo ne. Prý už musí být vidět ten plod v gestačním váčku, ale podle toho, jak se mnou doktor mluvil, tak to vypadá spíš špatně.
Tak mi držte palce.
V práci jsem celkem marná a nemůžu se soustředit, samozřejmě.
A brečení si asi nechám na doma (snad to vydržím).
Káťo, moc na Tebe budu myslet!! Drž se!!
@handa30 píše:
Káťo, moc na Tebe budu myslet!! Drž se!!
Taky se pripojuji budu moc moc drzet palce! Hned jak se probudim
Drz se ![]()
@Katarinash Taky ti budu držet palečky. Koukala jsem že v PCO diskusi ti nikdo moc neporadil. Neboj, dobře to dopaden
A dej vědět. Já už za týden razím do CARu, tak jsem taky napjatá. Holky já dnes málem zabila synovce. No až tak né, ale bylo to hrozné. Zakopla jsem a zrovna ho měla na ruce. Oba jsme letěli na beton a on si chudák dal pecku do hlavičky. Jsou mu 2 roky. Tak snad ok, zatím to tak vypadá. Bylo mi úplně špatně. Takže mám odřené kolena, loket a nemůžu na jednu nohu. Ale Vojtíšek snad bude v pohodě. Ten strach o děti je fakt peklo ![]()
Ahojte holky!
Včera jak jsem psala, tak jsem v práci byla marná a tak mě přitom napadlo napsat mému doktorovi, ke kterému obvykle chodím a který spolupracuje s tím IVF centrem v Brně. A nebudete věřit!
Můj drahý pan doktor mi nařídil, ať jsem šupem u něj! Švihla jsem s prací a řekla, že odcházím k lékaři, což mi díkybohu bez problémů dovolili. A našel mi tam drobečka 13mm i se
!!
No ani nevíte, jak se mi ulevilo! Říkal mi, že centrum na IVF investuje spoustu peněz na přístroje k IVF, ale už neinvestují do ultrazvuku, kdežto on má opravdu místnost na ultrazvuk i ten celý přístroj fakt na úrovni (zbytek ordinace je takový „komunistický“, ale to není tak podstatné jako ultrazvuk!). Nastavil si mě tak, že neměl problém to vidět a vůbec to nebolelo, jako v tom centru, kde jsem fakt myslela, že vyletím z kůže! No a to vše znamená, že do toho centra v Brně nemusím, až příští týden a doufám, že to tam s nimi už ukončím. Pan doktor z Brna se mi ani neomluvil ani nenaznačil nějaký soucit nebo tak.. A hladinu hormonů už taky neřešil. No, vůbec se mi tam nechce. Myslím, že je zklamaný, že to neviděl první on, protože jsem tam musela dojíždět, dokud mi nedají konečný verdikt a nepotvrdí těhotenství.
Tak jsem TAAk šťastná, že to takhle dopadlo! Jako pořád je to nejisté, jak to bude probíhat dál, ale to říká každý doktor.
Díky VÁM za podporu holky! Jste fakt zlaté a taky vám přeju, ať vše dopadne dobře kde a kdy má! ![]()
@Katarinash Tak to je super zpráva. Teď už to půjde jak po másle. To drama proběhlo na začátku tzn. že to špatný už máte za sebou ![]()
Jéé, to je super zpráva
13mm, to je malej cvrček. Jsem šťastná za Tebe!! ![]()
Teď už to všechno bude dobrý!!
Děkuji, děkuji
Taky v to doufám.. Ale umí člověka pořádně vystrašit!
@Katarinash píše:
Děkuji, děkujiTaky v to doufám.. Ale umí člověka pořádně vystrašit!
Ahojky Kato moc moc gratuluju a preju VAm pevne zdravicko ![]()
Ahojky holky tak uz jsem vyspinkana a mame 10 vajicek schopnych k oplodneni. Zitra volam na potvrzeni k ET tak drzte palecky ![]()
Katarinash gratulace véééliká
jsi statečná a Tobě i bobískovi přeju už jen všechno dobré
a to bude, uvidíš ![]()
Zuzi gratuluju k 10 vajuchům a držím pěstičky ať máte i na mražení ![]()