Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zitka01 píše:
Já přidám moji zkušenost. Po prodloužené kultivaci mi zbyly pouze 2 blastocysty. A to mi oplodnili 24 z 27 odebraných vajíček ICSI,IMSI. já jen vím že druhý den po oplodnění jich bylo 23, pak jsem se nechala překvapit a docela jsem koukala, já čekala že mi jich zbyde aspoň 5. Ale tak třeba jsem jen exemplární případ
Taky zadny zazraky necekam. Nekdo mel z 18 jenom jedno, ale je pravda, ze i to staci. Spis je otrava, ze kdyz se nevyvede, tak je to musi podstupovat cele od zacatku ![]()
@ppaja píše:
ahojik, koukam ze me tu zminujete - jj ze 6 nakonec jeden u me a 2 v mrazaku, ale i zbyle 3 se vyvijeli, ale u apoli zamrazuji jen ty nejlepsi, pry by se tamty nemuseli rozmrazit
Taky mi prijde, ze tam davaji opravdu jen elitu, ale mozna by treba mohli polovinu dat uz 3.den a zbytek nechat na PK
@ppaja píše:
zitko ja na to taky ostala koukat kdyz 18 mi zbylo jen 6 a z toho jen 2 zralekazdopadne u me je problem s dozravanim, ty co byly zrale, byly ok a vse vydrzely a ty zase mass problem s kvalitou vajicek…aspon uz vedi pro priste na co se soustredit
No pokud se chytí obě tak už příště nebude
mě řekl doktpr že vajíčka byly dobrý teda těch 24 ale máme špatné spermie ![]()
@zitka01 píše:
No pokud se chytí obě tak už příště nebudemě řekl doktpr že vajíčka byly dobrý teda těch 24 ale máme špatné spermie
my mame taky spatny spermie ![]()
no ja se holky divim ze mame spermie ok
manzel kouri od 1, kazdy den si zajde na pivko a dela ve stresujicim prostredi
takze genetika
@ppaja píše:
no ja se holky divim ze mame spermie okmanzel kouri od 1, kazdy den si zajde na pivko a dela ve stresujicim prostredi
takze genetika
to je stejne, jako kdyz zenska, ktera dela drogy nebo je alkoholicka, a v pohode otehotni a donosi. Jak to je mozne, to nechapu.
jj presne tak…ja jsem teda rada, ze aspon ty spermie mame ok, ale je to paradox ![]()
@handa30 Pořád se cítím normálně a hlavně ne jak těhulka
tak snad je všechno v pořádku
ale čárka sílí, takže musím věřit ![]()
kaczule1: také nemám žádné příznaky.Akorát pořád spím a spím.. ale to spíš vidím na utroš… asi je na příznaky ještě brzo
@HanHa Nemám nic a ani ten spánek
Večer jsem sice celkem brzo unavená, ale za to ráno brzo vstávám ![]()