Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no ja se ani nebojim toho pichani,asi jde o poprve a pak to snad pujde, spis se bojim tech vedlejsich ucinku, take jestli budu dobre reagovat na leky, aby byli aspon nejaky mrazacci, takze spis toho se bojim
@ppaja Z toho mám taky strach. Hlavně aby bylo co zavést, myslím aby vůbec došlo k ET a pokud budou mrazáčci tak bo budu brát jako skvělý bonus navíc ![]()
tak to mame stejne obavyy a meris si obvod bricha kvuli hyperstimuláku?
@ppaja ne, snažím se dodržovat pitný režím ale hodně pít je důležité hlavně po OPU ![]()
Ahojki,
oběma moc držím
ale vidím že přípravu zvládáte krásně ![]()
Pitný režim, obvod břicha a váha se hlídá až po OPU a to většinou jen pokud je více vajíček (např. 12 a více) ![]()
Ahoj ![]()
Taky držím palce! Ať vše jde hladce bez komplikací.
Já musela stimulaci přerušit.. Vysoký progesteron.. Měla jsem hodně moc folíků, ale nějaký mi tam praskl a udělal nepořádek.. že by ty ostatní vajíčka nebyla kvalitní. K Dr jdu koncem května na nový pokus.
Mějte se a držte se! ![]()
@Katarinash No já doufám, že v pondělí bude na kontrole všechno OK
A doufám, že i předoperační bude bez problému ![]()
ja mam dnes za sebou krev a v patek budou vysledky a jdu na predoperacni a v pondeli jdu na utz do prahy a pro vosičky ![]()
@ppaja já jdu v pátek na předoperační a v pondělí pro výsledky a rovnou na kontrolu.
a ty jsi sla na predoperacni do caru?ja byla u sve doktorky obvodni
@ppaja Nene, ke své obvodní. Jdu tam v pátek, v pondělí si u ní vyzvednu výsledky a pak jedu do CARu na kontrolu.