ICSI květen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
27.4.12 08:11

Krásny den holky kde jste kdo??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
27.4.12 15:20

Ahoj holko! :) a holky.. :mavam:
dnes je móoc krásně, že?
Aspoň si to čekání zkrátíme, hm?
Jak se máte? Nějaké pokroky?
Já stále čekám na MS, abych mohla začít s Gonalem. Se mu nějak nechce.. Dala bych si sklenku červeného, abych to uspíšila (už týden zpoždění), ale nevím, jestli se při těch injekcích Decapeptylu může..
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
27.4.12 16:27

Ahojky :mavam: mě se blíží kontrola před IVF a to už bych měla všechno vyfasovat, jen kdybych věděla co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
29.4.12 15:22

Ahoj holky,

prosím o radu: stimuluji na 2 IVF a začala jsem během stimulace - hned 2. den - špinit :zed: . Není to krvácení a nesílí to, ale klidu mi to moc nepřidává, u 1. IVF jsem to neměla :palec: . Budu zítra volat do CAR ale i tak se chci zeptat, nemáte některá zkušenost?

Díky moc za každou radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.4.12 15:44

ahoj holky tak ja už mam po punkci i po prvnim transveru tak doufam ze nebudu muset jit na druhy pokus takze nejhorsi za mnou tetka uz budu akorat čekat jak dopadne test :dance: uz se nemuzu dočkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.4.12 15:53

@beruska199 Jé, tak to budu držet palečky :potlesk: Kdy jsi měla ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.4.12 13:09

Ahoj Hani, jak ti to dopadlo nakonec? Co říkali v CARu?
Ahoj Beruško, přeju štěstíčko :)

Ahojte ostatní, pěkné slunečné odpoledne :)
Chtěla jsem se zeptat těch z vás, které píchaly Decapeptyl od 22. DC. Když přijde MS, který den se začíná s Gonalem? Můj DR je totiž otevřený teď přes svátky až ve čtvrtek a já mám silný dojem, že už to dneska začne..
Díky za rady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.4.12 20:12

Ahoj holky, já jsem po dnešku úplně KO. Byli jsme si zaplavat na bazéně, k tomu ještě do páry, pak ještě 2 návštěvy a teď jsem si sedla :dance:

@Hanca0 Tak co? Volala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
1.5.12 07:50

Ahoj holky,

Beruško thuj thuj ať to výjde a brzy hlásíš // :hug:
Jinak mě špinění v neděli přestalo a Dr. jsem v pondělí volala a říkal, že to někdy bývá a žádný problém to není, divil se, že mi to neřekl :roll:
No neřekl :? Tak jsem hlavně ráda, že můžu pokračovat se stimulkou a ve středu jdu na utz. Jen ať víte, kdyby se to některé z Vás stalo, ať neplašíte, pokud to není krvácení, je to prý normální (ale ne příliš časté) :nevim:
Katarinko já bohužel nemám s Gonalem zkušenosti, ale co kdybys mu zkusila zavolat? Nemáš na něj telefon? U nás totiž Dr. dává na sebe i mobil :palec:
Užijte si první máj :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.5.12 08:22

Dobré ráno :mavam: je tady květen, měsíc lásky a plodnosti :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
1.5.12 21:20

Ahoj holky. tak co, byly jste políbeny, abyste svým miláčkům neuschly?? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
1.5.12 21:24

@Tofik jj :pankac: :pankac: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
1.5.12 21:28

@kaczule1 to je dobře :D my jsme nemohly najít nějakou už neodkvetlou :nevim: Takže mi nakonec dal pusu aspoň pod jabloní. Těch je tu plno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
2.5.12 10:54

ahoj :mavam: tak já se právě vrátila z CARu a zítra začínám stimulovat Synarelem, příští pátek kontrola + odběr a pokud bude vše OK, tak začnu pichat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
2.5.12 11:18

Ahojky, taky jsem dneska nafasovala hormony a od 2DC zacinam se stimulaci ;) ted uz se jen dockat toho druheho dne cyklu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí