Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HanHa Já taky všechno vyfasuji teprve v pátek a doufám, že budu mít už po ms
Zatím ji ještě mám, ale počítám, že v pátek bych mohla tak max trošičku špinit ![]()
holky a az pristi pondeli vyfasuju jehličky a mam dlouhy protokol, jak dlouho je pak budu pichat tyden nebo 14 dni nebo jeste dele? moc dik za info
@ppaja taky mám dlouhý a myslím, že budu píchat zhruba 10 dnů
Já si jdu pro jehličky už zítra ![]()
ja mam take injekce
oni vyjdou mnohem levneji nez pera a je v tom to same
hanho, to ses urcite v soukromem caru, tam nikdo totiz na nic moc nepta a hlavne aby vydelali ![]()
@ppaja Tak já jsem taky v soukr. CARu a co vím, tak tam dr. nabídne a rozhodnutí je na mně. Už posledně mí říkal, že zítra vše vyfasuju a řekne jaké jsou možnosti, ale vesměs mají všechny stejné účinky, jde jen o komfort. Takže jsem ráda, že mu nejde jen o peníze. No jsem zvědavá, jestli mi to opravdu nabídne ![]()
taky jsem chtěla raději levnější variantu.. je to divný. Jinak se na všechno ptaj. No ale jsem ráda… mám z jehel fobii a to pero je má fakt tenoučký a je s ním dobrá manipulace.
hanho a ty mas kratky protokol nebo dlouhy? protoze pri dlouhem protokolu bys u per musela zaplatit majlant ![]()
ppaja: krátký.. teď 112,5 tuším 3×, pak 150 2× a na kontrolu.. v peru je 900 jednotek a platila jsem 1300 Kč