Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HanHa píše:
tak jsem to zdárně „přežila“.. nakonec tedy 26 vajuch
Teeeeda
Držím palce ať se jich co nejvíce oplodní a budou i mrazáčky ![]()
holky tak prvni injekce pichnuta - mam fostimon a narkoza naplanovana na pristi patek ![]()
jo holky poradte - vubec mi nic nerekli ohledne sexu ted a take o tom piti, jak tu na diskuzich vsechny holky pisi, ze musely vypit i 4-5litru, vubec nam nic nerekli a ja v tom stresu z injekci se ani na nic nezvladla zeptat, poradite?
ppaja: to pití je důležitý po odběru vajíček, při stimulaci ne. Sexovat můžete normálně ![]()
Ahoj, včera 21.5. jsem byla na ET, měla jsem z 24 oplodněných vajíček metodou ICSI pouze dvě embryjka kvality A/B tak jsem si nechala zavést obě
teď čekám co se bude dít. Včera mě večer pobolívalo dost břicho, dneska nic. Píchám si agolutin a fraxiparin a beru 2×denně estrofem. Mám plný obličej maličkých uhříků a vypadám fakt krásně
je mi to ale jedno hlavně aby aspoň jeden drobeček vydržel.
@zitka01 píše:
Ahoj, včera 21.5. jsem byla na ET, měla jsem z 24 oplodněných vajíček metodou ICSI pouze dvě embryjka kvality A/B tak jsem si nechala zavést obě![]()
teď čekám co se bude dít. Včera mě večer pobolívalo dost břicho, dneska nic. Píchám si agolutin a fraxiparin a beru 2×denně estrofem. Mám plný obličej maličkých uhříků a vypadám fakt krásně
je mi to ale jedno hlavně aby aspoň jeden drobeček vydržel.
Můžu se zeptat..kolik pícháš agolutinu a vkládáš ještě utrogestan???
Jinak se snaž hodně pít magnesii a hodně štěstíčka ![]()
@denisa 76 píše:
Můžu se zeptat..kolik pícháš agolutinu a vkládáš ještě utrogestan???
Jinak se snaž hodně pít magnesii a hodně štěstíčka
Agolutin mám ampulky po 2 ml kdy v jednom ml je 30mg progesteronu to píchám 1×denně a beru k tomu estrofem 2mg 2×denně. Utrogestan nemám, to je stejné jako ten agolutin ale prej je ten agolutin o něco lepší. Piju matonku a různé vody abych to vůbec vypila (dřív jsem vypila tak 1- 1,5litru) a teď 3
jsem pořád na wc ![]()
Ahoj,můžu se přidat k vám:o) ? jsem dnes 5 den po ET..moje první:o) zbytek viz podpis:o)
@zitka01 píše:
Agolutin mám ampulky po 2 ml kdy v jednom ml je 30mg progesteronu to píchám 1×denně a beru k tomu estrofem 2mg 2×denně. Utrogestan nemám, to je stejné jako ten agolutin ale prej je ten agolutin o něco lepší. Piju matonku a různé vody abych to vůbec vypila (dřív jsem vypila tak 1- 1,5litru) a teď 3jsem pořád na wc
Jo to mám taky tak..jenom píchám od den jednu ampuly a vkládám utrouš 2-2-4..mám slabší progesteron a píchání by nestačilo
![]()
Ono je to v podstatě stejný..je čistý progesteron.Dřív se píchal jenom Agolutin,ale sama víš jaký to je píchat každý den a přešlo se na Utrogestan.Já měla tyk Fraxík..ted mě čeká Puregon takže injekcí požehnaně a jsem zvědavá kam to všechno umístím
![]()
@denisa 76 píše:
Jo to mám taky tak..jenom píchám od den jednu ampuly a vkládám utrouš 2-2-4..mám slabší progesteron a píchání by nestačilo![]()
Ono je to v podstatě stejný..je čistý progesteron.Dřív se píchal jenom Agolutin,ale sama víš jaký to je píchat každý den a přešlo se na Utrogestan.Já měla tyk Fraxík..ted mě čeká Puregon takže injekcí požehnaně a jsem zvědavá kam to všechno umístím![]()
No já chtěla přejít rovnou na utrouš ale řekl zatím ne. Do břicha mi ty injekce nevadí ale do zadku si ji nepíchnu sama, zkoušela jsem do stehna ale to mě pak bolí noha jako prase
já už si teď budu píchat jen ten fraxík a agolutin do 12 týdne tak to snad už vydržím
hlavně když to vyjde.A jak jsi na tom ty? já mám testovat 4.6. tj za 14dní od transferu. Jen mi je divný že holky kterým za ádějí 3denní embrya taky testí za 14dní, já mám 5tidenní tak budu určitě mít choutky testit dřív, kort když mám zavedené 2 kousky ![]()
@a77 píše:
Ahoj,můžu se přidat k vám:o) ? jsem dnes 5 den po ET..moje první:o) zbytek viz podpis:o)
Ahoj vítej, se máš já jse jeden den po ET ty máš 4 dny náskok. jak se cítíš? Máš dvě nebo jedno? Kolik ti je? Mě je 26. ![]()
@zitka01 ahoj,cítím se dobře..trošku se nafouklo břicho,ale jinak zatím dobrý..podle mě je hlavní pohoda a dobrá náladu,víc udělat ani nemůžu
máme zavedeno jedno(píšu to v podpise dole pod čarou),tak snad..no uvidí se..já jsem byla 17.5. a dr. říkal test za 10 dní tj.27.5…taky mě přijde divný ,že nedělají rozdíl mezi stářím embryjka..my jsme měli prodl.kult. a 6 den kult.byl transfer..