IDEÁLNÍ PORODNICE

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
15.11.06 15:28

Ideální porodnice?

Ideální porodnice je podle mě taková, kde jsou profesionální lékaři s lidským přístupem, sestřičky, které rádi vyslechnou, poradí popř.ukáží a taková, jak jistě milé dámy uznáte, neexistuje a bojím se, že ani existovat nebude, protože ať máte na porodním sále záclonky a na zemi třeba i koberec,ale personál se k vám chová hrubě nebo netaktně, tak na porodnici určitě nebudete vzpomínat v dobrém, je to totiž všechno v lidech a o tom jak se k sobě navzájem lidé chovají a potom daleko za tím je vzhled nebo vybavení porodnice. To je můj názor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
31.3.07 19:32

ahoj!
já jsem rodila ve vrchlabí a byla jsem tam na 110% spokojená!
krásný lidský přístup,pokoje jsou jak v penzionku, miminko nepřetržitě s námi a ochotné sestřičky a lékaři :lol: :lol: :lol:
pravdou je že jídlo je trochu horší,ale stejně je to pro mě porodnice snů a druhé mimčo chci porodit jedině ve vrchlabí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
31.3.07 21:28

Ahoj,

ideální porodnice je ta, kde se rodí jen samé zdravé děti a každý porod je bez komplikací a trvá max. 2 hod. :lol: . Ne, to je vtip, ale bylo by to krásný, ne?!

Já se také přikláním k tomu, že na prvním místě je ldiský, chápající přístup personálu.

V čem se možná trošičku odlišuji, tak pro mě je zá:,–(ní možnost pobytu parnera před, během, ale i po porodu po celou dobu pobytu. I když jsme zvažovali jen tak teoreticky, jak to bude pokud budeme rodit ještě někdy, když už máme Elenku. Tak i tak jsme dospěli oba k závěru, že zase budeme chtít být maximálně pohromadě s nový človíčkem. Mě to hrozně pomohlo po psychické stránce, že jsem dopředu věděla, že mě manžel neopusí a pokud nebudu fit, tak mě zastoupí v péči o miminko. I následně jsme všechny problémy, nejistoty a komplikace minimalizovali tím, že jsme v tom byly prostě spolu, já se mohla vypovídat, on mi pomohl a vše v bylo v pohodě. Prostě pro mě osobně je to hrozně důležité a doufám, že mi to bude umožněno i při dalším porodu. Navíc budu asi vyžadovat možnost návštěvy starší dcerky nebo dřívější odchod domů, pokud bude vše v pořádku.

Také je fajn, když jsou k dispozici jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje a dostatek příslušenství.

Další požadavky nemám, protože pokud je vstřícný personál, ale na druhou stranu i noví rodiče, tak je vše jen o dohodě.

Suri, spokojená rodička z Ivančic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky