Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer, chci se Vás zeptat, zda nevíte, jak je možné, že mi u dvou lidí ve zprávách (imessage) zmizelo potvrzení o přečtení mých zpráv? Oba dva známí mi tvrdí, že mají už delší dobu nastavené, aby potvrzení nechodilo. Od konce května (25.5.) mám nový iPhone 17pro, do té doby jsem měla 14 pro. Vypozorovala jsem to jen u dvou kontaktů, se kterými si píšu, ale v cca stejný čas. U jednoho kontaktu změna přišla 26 května a u druhého cca 3 června ( tam nevím přesně kdy, protože poslední zprávy jsou 22.5,tam se mi přečtení ukazovalo a další až 3.6. kdy už potvrzení nevidím) nevíte, čím to může být? Je to mým telefonem? Vím, že když to mají vypnuté, tak už to neuvidím, sama to vypnuté mám, ale zajímalo by mě, zda jste se s tím někdo setkal. Děkuji za odpověď.
Tak jestli máte vypnutá potvrzení o přečtení, tak se vám to vypne i u vámi odeslaných zpráv. A jestli to mají vypnuté i ti dva známí, tak nechápu jak by to mohlo chodit.
Možná ten dotaz špatně chápu, ale už jsem to četla čtyřikrát…
Já chápu, že když to mám vypnuté já, tak když mi někdo pošle zprávu, nevidí zda jsem ji četla nebo ne. Ale jde mi o to, že známí mi tvrdí, že maji vypnuté upozornění o přečtených zprávách už dobu a já to u nich donedávna viděla, ten stav (přečteno) v rozmezí jednoho týdne se mi to u nich vyplo a je tam jen doručeno a to nikdo nic neměnil. A zajímá mě, čím to je.
@Karinka323 píše: Více
oprava bug v ramci nejake aktualizace iOS?