Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MayHoping No nemáš to úplně nejblíž :-/ Já jezdím do Plzně k prof. Ulčové-Gallové tři hodiny. Celkem jsem tam byla poprvé na krvi, podruhé na konzultaci k výsledkům a sdělení léčby. Pak jsem tam jela ve 12tt těhotenství na krev, výsledky a další postup mi přišel poštou. Teď tam pojedu po šestinedělí a pak už ne. Paní prof. je opravdu kapacita a dá se s ní dobře komunikovat i mailem. Možná bych jí zkusila alespoň poslat veškeré výsledky a zprávy, co máš.
@Velešínka3 máš pravdu, že by asi nebylo marné se jí alespoň zeptat na její názor. Jinak teda těch návštěv není zas až tolik 🙂 Díky za informace 🙂
@MayHoping No nemáš to nejblíž. Ani do Prahy a ani do Plzně. ![]()
No tak třeba k Černé do Prahy jezdí lidi i že zahraničí. Dá se s ní domluvit, že na první schůzku dojedeš a výsledky ti pošle poštou. Případne další odběry se dají udělat tak, že ti pošle zadanku a ty si v místě bydliště zajdes na krev. Nemá to úplně ráda, jelikož co laborka, to jiný postup, ale dá se s ní domluvit.
Myslím že není od věci si vyčlenit jeden den a zajet někam. Buď tam nebo tam a nebo kouknout, pokud máš nějakého repr. Imunologa blíž. ![]()
Ale určitě to řeš. Abys neztrácela čas IUI a případně IVF zbytečně. ![]()
@Ťarbík01 no určitě by stálo pár cest za to, aby to vyšlo. Přece jen člověk do všeho vloží čas a i peníze a nakonec by nebylo úspěšné nic, což by byla škoda a pak bych si to vyčítala.