Imunitní reakce na partnerovy spermie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2631
23.9.22 21:32

@MayHoping No nemáš to úplně nejblíž :-/ Já jezdím do Plzně k prof. Ulčové-Gallové tři hodiny. Celkem jsem tam byla poprvé na krvi, podruhé na konzultaci k výsledkům a sdělení léčby. Pak jsem tam jela ve 12tt těhotenství na krev, výsledky a další postup mi přišel poštou. Teď tam pojedu po šestinedělí a pak už ne. Paní prof. je opravdu kapacita a dá se s ní dobře komunikovat i mailem. Možná bych jí zkusila alespoň poslat veškeré výsledky a zprávy, co máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.9.22 21:35

@Velešínka3 máš pravdu, že by asi nebylo marné se jí alespoň zeptat na její názor. Jinak teda těch návštěv není zas až tolik 🙂 Díky za informace 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
23.9.22 21:41

@MayHoping Mail je ulcova-gallova@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
24.9.22 10:01

@MayHoping No nemáš to nejblíž. Ani do Prahy a ani do Plzně. :think:
No tak třeba k Černé do Prahy jezdí lidi i že zahraničí. Dá se s ní domluvit, že na první schůzku dojedeš a výsledky ti pošle poštou. Případne další odběry se dají udělat tak, že ti pošle zadanku a ty si v místě bydliště zajdes na krev. Nemá to úplně ráda, jelikož co laborka, to jiný postup, ale dá se s ní domluvit.
Myslím že není od věci si vyčlenit jeden den a zajet někam. Buď tam nebo tam a nebo kouknout, pokud máš nějakého repr. Imunologa blíž. :nevim:
Ale určitě to řeš. Abys neztrácela čas IUI a případně IVF zbytečně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.9.22 10:20

@Ťarbík01 no určitě by stálo pár cest za to, aby to vyšlo. Přece jen člověk do všeho vloží čas a i peníze a nakonec by nebylo úspěšné nic, což by byla škoda a pak bych si to vyčítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí