Imunitní systém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
11.9.12 22:06
@Lucrezia2 píše:
tak mi vysvětli, proč třeba 85% všech nakžených černým kašlem bylo plně očkovaných?

Tak to je přece logický. :nevim: Žádná vakcína neúčinkuje stoprocentně a populace je proočkovaná hodně. To mě spíš překvapuje těch vysokých 15 u neočkovačů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
11.9.12 22:19

Kdyz někdo zavítá do diskuse Maminky, co uz neočkujete, ozvěte se a ma dotaz, vždy někdo odpoví. Za celou dobu, co tuto diskusi pročítám, bylo snad jedno výraznější nedorozumění, ale to bylo s diskutujícími, kteří jsou pro očkování a pohrdaji maminkami, ktere zjišťuji informace a dělí se o ne s kýmkoli, kdo projevi zájem. Doporučuji zakladatelce přečíst si knihu od Strunecké: Přemůžeme autismus?. A taky přečíst si něco ve výše zmíněné diskuzi, velmi často se tam úplně noví diskutéři ptají a žádají o radu a skoro vždy se doví, co potrebují. Sama za sebe, chci aby očkování fungovalo a bylo prospěšné pro děti a celou spolecnost, ale toto neni bohužel mozné. A homeopatická vakcinační detoxikace u naší dcery funguje, naštěstí. Kdyby byli lékaři placeni podle toho, kolik maji zdravých děti ve sve peci, tak by se velmi rychle od vakcinace upustilo.
Doporučuju zakladatelce nechat si píchnout každý měsíc nějakou vakcínu, časově podle platného ockokalendare v roce 2009 tzn 0. 4.5.6. 12. 15. Mililitry můžou zůstat jako u děti. Pak možná pochopí, co se to tu pres ockovani nejmensich vlastně děje.

• Citovat
  • Upravit
10975
11.9.12 22:19

Tak já teda nějak nevím, jestli mám nějaké bezpáteřní děti, které snášejí všechna očkování v naprosté pohodně. Mnohem víc nás trápil růst špičáků a teď nástup do školky. Prostě někdo to nemá potřebu řešit, někdo zase jo a proč by jedna nebo druhá strana měla být špatná? My jsme třeba s mužem oba alergici a máme teda nečinně sedět a čekat jestli naše děti budou taky nebo se stane zázrak a budou v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucrezia2
11.9.12 22:20
@Baba píše:
Tak to je přece logický. :nevim: Žádná vakcína neúčinkuje stoprocentně a populace je proočkovaná hodně. To mě spíš překvapuje těch vysokých 15 u neočkovačů :D

pardon
proti pertusi bylo očkováno celkem 90,1 % případù. Úplné oèkování tzn. pěti, případě více dávkami, je vykázáno u 75,3 % případů. takže neočkovačů bylo jen 9,9% :mrgreen:
a nikdo snad nikde nepsal, že nenaočkovaní nemoc neůžou chytnout :idea:

Příspěvek upraven 11.09.12 v 22:22

• Citovat
  • Upravit
39
11.9.12 22:20
@Caty píše:
Jo jinak mě k neočku přivedly reakce dcerky na očkování, její nemocé o očkování a celkově je náchylnější na rýmy, kašle. Syn je oproti tomu uplná rybička. Taky si začal dřív stoupat a chodit, ale to může být jen náhoda.

Vše souvisí se vším, lidstvo je jako experimentální soubor velmi zajímavej, ale všechno se to studuje strašně těžko, prostě moc faktorů a u takových věcí bývají závistlosti a souvislosti strašně slabé…
Zkušenosti nemám, ale nebývají mladší sourozenci rychlejší ve vývoji, když mají koho napodobovat?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.9.12 22:24
@AneMa píše:
Vše souvisí se vším, lidstvo je jako experimentální soubor velmi zajímavej, ale všechno se to studuje strašně těžko, prostě moc faktorů a u takových věcí bývají závistlosti a souvislosti strašně slabé…
Zkušenosti nemám, ale nebývají mladší sourozenci rychlejší ve vývoji, když mají koho napodobovat?:-)

Moje nejmladší dítě by teoreticky muselo být supertryskomyš…ale nestalo se tak..je po očkování taky,,zasažená,, takže je nejpomalejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
11.9.12 22:24
@AneMa píše:

Možná bývají, ale dcerka v roce uměla daleko více vyslovovat souhlásky či slabiky a pár kokrhelů než syn.Ale jak říkám tohle bych jako důkaz nebrala. To totiž může být a nemusí.

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
11.9.12 22:34

Ale stejně, když stát zastrasuje rodiče neočko děti, musi řešit socialku apod., kdyz je průšvih po očku, dává od toho každý ruce pryč, stát je z obliga. Zádné odškodnění, východisko, co dál. To mi ma utlumená strachem intuice stejne říká: Sakra, tady NĚCO nehraje a to mám jen vyšší odborné vzdelani v umělecké oblasti.

• Citovat
  • Upravit
17359
11.9.12 22:34

@Baba Ty si taka mega zastankyna ockovania. dala by si samu seba ockovat vsetkym tym, co sa picha do tych deti? povedzme 10nasobnou davkou nech to je primerane k vahe?

ja by som sa nedala. preto nedam ani moje dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.12 22:35
@kaštinka píše:
Kdyz někdo zavítá do diskuse Maminky, co uz neočkujete, ozvěte se a ma dotaz, vždy někdo odpoví.

Nechtěla jsem vás tam rušit od běžných debat:-) A takhle mi to přišlo přehlednější a pro mě sledovatelnější.

Doporučuji zakladatelce přečíst si knihu od Strunecké: Přemůžeme autismus?.

Dík za tip, je to nějaká vědecká publikace? Bohužel číst něco bez citací, kdy si nemůžu dohledat zdroj, je pro mě ztráta času…

Sama za sebe, chci aby očkování fungovalo a bylo prospěšné pro děti a celou spolecnost, ale toto neni bohužel mozné.

Proč to není bohužel možné?

A homeopatická vakcinační detoxikace u naší dcery funguje, naštěstí.

Aha. Jaké mají složení ty kapky, na co to funguje a jak?

Dík za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.12 22:36
@Caty píše:
Možná bývají, ale dcerka v roce uměla daleko více vyslovovat souhlásky či slabiky a pár kokrhelů než syn.Ale jak říkám tohle bych jako důkaz nebrala. To totiž může být a nemusí.

Já vim, to byl jen dotaz mimo, na něco, co mě taky zajímá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.12 22:39
@soldi píše:
@Baba Ty si taka mega zastankyna ockovania. dala by si samu seba ockovat vsetkym tym, co sa picha do tych deti? povedzme 10nasobnou davkou nech to je primerane k vahe?ja by som sa nedala. preto nedam ani moje dieta.

Já bych se dala, ale už jsem, takže by to bylo zbytečné:-) A taky proto, že já jsem, tak myslím, že nemám právo rozhodovat za svoje dítě a nedávat ho očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
11.9.12 22:41

Ahoj holky, čtu si tuhle diskuzi a jsem zas tam, kde jsem byla, když se malá narodila - očkovat? neočkovat? Nechala jsem nakonec hexu, ale v roce má jít na poslední. Dost se mnou zatřásly vaše názory a zkušenosti. Proto se ptám - můžu odmítnout poslední dávku? Malá neměla na očkování žádnou reakci, ale jeden fakt nidky neví, co je vlastně správně… Děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.12 22:44
@kaštinka píše:
Ale stejně, když stát zastrasuje rodiče neočko děti, musi řešit socialku apod., kdyz je průšvih po očku, dává od toho každý ruce pryč, stát je z obliga. Zádné odškodnění, východisko, co dál. To mi ma utlumená strachem intuice stejne říká: Sakra, tady NĚCO nehraje a to mám jen vyšší odborné vzdelani v umělecké oblasti.

Když ono se strašně špatně dokazuje, že je to z toho očkování. Ale o alibismu českého zdravotnictví si iluze nedělám. Znám holku, co jí zpackali operaci slepáku a když si chtěla stěžovat, atk jí řekli: vy jste u nás byla na operaci? Cože? Nemáme tu k tomu žádný papíry… Prostě průšvih, tak ztopili dokumentaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
11.9.12 22:50
@soldi píše:
@Baba Ty si taka mega zastankyna ockovania. dala by si samu seba ockovat vsetkym tym, co sa picha do tych deti? povedzme 10nasobnou davkou nech to je primerane k vahe?ja by som sa nedala. preto nedam ani moje dieta.

Ne, nejsem :mrgreen: Očkování máme rozložený a posunutý, vyhlášku nesplňujem a sociálka je mi vcelku putna.
Jen mi příjde švihlý, když se někdo rozhodne neočkovat na základě informací Petek a podobných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek