Imunoglukan / Pikovit sirup

Napsat příspěvek
Velikost písma:
SayaSt
4.11.11 11:09

nam byl doporucen imunoglukan a fakt nam pomohl :palec: . dcera od te doby nemarodila a uz je to pul rok co ho nebere 8-) . ale ted zas zacnem pres tu zimu

• Citovat
  • Upravit
3787
4.11.11 19:03

Zakladatelko,

jenom se chci zeptat - proč chceš 20timěsíčnímu kloučkovi cíleně zvyšovat imunitu??? Má ji potvrzenou jako oslabenou a je často nemocný??? Doporučila vám to doktorka???

Myslím si, že pokud ne, tak na ty preparáty na zvyšování imunity má teda času dost…počkej, až začne se školkou, to bude teprve boj a to opravdu nestraším, to je prostě realita.

Co se týká imunoglukanu a pikovitu, tak můj názor je ten, že každý je určen na něco úplně jiného - ten imunoglukan nejsou žádné vitamíny, je to na posílení imunity /tuším obsahuje tu hlívu ústřičnou/ a Pikovit jsou zase vitamíny.

Co jsem zkusila na imunitu u mého 4-letého synka: PREVENTAN JUNIOR každý den vycumlat (když začal vloni v září se školkou, tak ho to „drželo“ zdravého až do půlky ledna, pak to už nestačilo a od půlky ledna do července byl tak nemocný, že nepomáhalo NIC a měl 5× antibiotika - tohle je školková realita, bohužel…něčím si to dítě musí vybudovat svoji vlastní imunitu, nedá se nic dělat).

Dál jsem dávala dlouhodobě ECHINACEU (může se v jednom zátahu 8 týdnů, potom pauza).

Z těch vitamínů se mi nejvíc osvědčil MULTIVITAMOL šťáva od Dr. Theisse (narozdíl od Multisanostolu obsahuje železo - výborné v boji proti bacilům, to je jenom v multivitamolu, není ani v Pikovitu).

Teď máme z alergo-imunologie kúru BRONCHO-VAXOMU na 3 měsíce, tak jsem zvědavá, jak to synkovi pomůže…je to směs bakteriálních lyzátů speciálně na posílení dýchacích cest…synek je nemocný i přesto, že v září byl na odstranění nosní mandle, tak jsme skončili na alergu…

Pokud je tvůj klouček zdravý, nemarodí často, tak bych mu zatím imunoglukan nebo něco takového nedávala…

Můj synek byl do 3 let absolutně zdravý až na nějakou rýmu, žádné virozy, angíny, průdušky, nic jsme neznali a mezi 2. a 3. rokem neměl ani tu rýmu - každý den jsme chodili nejmíň na 2 hodiny ven za každého počasí, i v ledu, sněhu, pořád jsme procházkovali…to je na imunitu to nejlepší, když seš ještě doma :-D Jezdili jsme běžně mhd, mezi lidima, do obchodu a nikdy nic nechytnul. Pro nás je zakopaný pes halt jenom v té školce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
4.11.11 22:13

Jdu si to odůvodnit :-) u manžela v práci se nemarodí, takže se běžně marodi pohybují mezi zdravýma a pak nám bacílky nosí domů. Daník teda párktát rýma a nic vážného, ale protože se chystáme příští rok do školky, tak bych chtěla kapku jeho imunitu posílit a nastartovat… A je to taky o tom, že co se týče stravy, tak do něj vitamíny - stylu ovoce a zelenina nedostanu, tak i z tohoto důvodu… venku, v kolektivu i to Mhd jsme od narození, máme hafana, takže venku jsme i kolikrát za deště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
5.11.11 08:37

Já bych jen podotkla k té školce - může marodit, ale nemusí. Myslím, že to hodně souvisí se zralostí na školku. Když to pro dítě je zátěž, pláče, psychicky se s tím hůř vyrovnává, tak se to podepíše i na imunitě. Protože adaptace duševní a fyzická jsou jaksi spojené nádoby. Když veškerou sílu dítě vyčerpá na adaptaci, už mu nezbude na boj s bacilama.
Náš synek do 5 let do školky nechodil, teď začal. Mezi dětmi jsme byli hodně, ale nemarodil nikdy, MHD nejezdíme, žijeme na vesnici, pobyt venku se dá počítat v hodinách denně, v létě celodenně. Teď tedy nastoupil a ač ve školce už proběhlo několik těch „epidemií viróz“, tak zatím nikdy nic nepřinesl.
Taky do těch 5 let ta imunita dozrává, např. dětská nám z toho důvodu doporučila až po pátém roce očkovat klíšťovou encefalitidu.

• Citovat
  • Upravit
3787
5.11.11 17:40

Je to pravda, co píše Betty.

Dítě může marodit, ale taky nemusí - to je pravda.

Můj starší 11-tiletý synek zdaleka tak nemarodil, byl opravdu psychicky víc v pohodě než ten mladší a ta psychika se školkou hodně souvisí a to chodíl taky od 3 let hned na celý den a zvyknul si v pohodě, nikdy žádné scény, brečení - nic.

Ten malý dodnes nese špatně to odloučení ráno ode mě ve školce - a to letos začal už druhý školkový rok, každé ráno tam fňuká dodnes. Když pak odejdu, tak je v pořádku, hraje si, zapojuje se a když pro něho odpo přijdeme, tak si nás ani nevšimne, jenom to ráno je pro něho těžký.....No, a taky marodí daleko víc než ten starší.

Zakladatelko,

já bych i přes to, jak to píšeš, zatím počkala s cíleným posilováním té imunity. Jestli se chystáte do školky od příštího září - to je času dost a dost…začala bych klidně tak v polovině srpna tím imunoglukanem nebo preventanem. Teď bych mu nedávala opravdu vůbec nic. Já do kluků - kromě mrkve a jablka - nenarvu žádnou zeleninu a ovoce taky, to je s nima úplně marný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barborka201
16.11.12 00:03

Imunoglukan..

Maminy má dcera bylapořádnemocná a od té doby co dávám imunoglukan tak je úplně v pohodě obzvláště v těchto zimních měsících. Je fakt že to nezabírá hned musí se dávat pravidělně a minimálně po dobu tří měsícůjinak to nemá žádný smysl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA