Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Holky, nasazujete už teď dětem Imunoglukan, než začne školka? Váhám, jestli už začít, aby stihl začít působit.
A ještě mě zajímá, jestli máte nějakou zkušenost s preventanem. Díky ![]()
Ano má se nasadit dřív. Já zas přemýšlím, zda se může dávat do pití. Malá po loňských antibiotikách má hysteráky z čehokoliv podávaného na lžice ![]()
@Sibyla0 To znám. Možná ho zkus dát na lžičku třeba se šťávou. Já jsem se takhle snažila mladýmu propašovat dětský paralen v merunce a od tý doby je nejí ![]()
V pondělí mu něco na imunitu koupím, nechci, aby byl hned marod ![]()
@TerezkaW no jo, jenže ona si právě ze lžičky nic nevezme.. Tak asi letos zkusíme ten Preventan nebo jsem ještě koukala na Rakytníčky, ty jsou dokonce i želatinový, to by mohlo projít ![]()
@Sibyla0 Nas to taky nesnese. Micham mu to do jogurtu - vychazim z toho, ze pokud mu dam sirup a za pul hodiny ten jogurt, tak se to v brise taky smicha… ![]()
@open mind nejí jogurty ani přesnídávky
Občas Lipánka, ale na to nemůžu spoléhat.. Jo někdy je na zabití ![]()
@Sibyla0 Myslim, ze ten princip funguje stejne s jakymkoliv jidlem, ktere je dite zrovna ochotne pozrit.
Proste pokud by si dali za chvili po sirupu jidlo, maji tam z toho v brise mismas tak jako tak. Nez kazdy den boje o lzici (a pul z ni nekde na zdi) radeji micham do neceho dobreho…
Holky poraďte. Odjíždíme na,,dovču" a na pokoji není lednice. Jak ho těch pár dní do neděle skladovat? Už je otevřený.
Holky, nemá někdo zkušenost? Nejspíš dostaneme dvě balení imunoglukan sirup 250ml - ale já teď dodělávám jeden a další chci dávat až na podzim. Nevíte jestli neotevřený vydrží? Případně, kde ho uchovávat nerozbalený?
Neotevřený vydrží dle data expirace uvedené na obalu. Uchovávám v lednici, i když to asi není nutné. Jinak normálně taky dávám jen podzim zima, ale teď v době v ‚době covidové‘ asi budu dávat pořád ![]()
@czaky Já je právě nemám u sebe, dostaneme je, takže nemůžu mrknout do kdy jsou. Já dávám vždy od srpna do cca března a chtěla bych v tom pokračovat, ale ne přes jaro - léto.
Vydrží a to dokonce i otevřené - je to sirup, to samo o sobě konzervuje, má to nízké PH díky vitamnu c a kyseliny citronové a ještě v tom je konzervant a ten glukan je sacharid - což je stabilní látka.
nenechávej to otevřené jako že bez víčka a na přímém slunečním světle, ale jinak se s tíím nemá moc co stát, maximálně to bude obahovat o fous méně C vitamínu.