Imunoglukan, můžu ještě použít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
5.12.13 11:03

@1.zizi tam já jsem už dávno předsedou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
16.8.14 08:46

Holky, nasazujete už teď dětem Imunoglukan, než začne školka? Váhám, jestli už začít, aby stihl začít působit.
A ještě mě zajímá, jestli máte nějakou zkušenost s preventanem. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.8.14 08:57

Ano má se nasadit dřív. Já zas přemýšlím, zda se může dávat do pití. Malá po loňských antibiotikách má hysteráky z čehokoliv podávaného na lžice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
16.8.14 09:32

@Sibyla0 To znám. Možná ho zkus dát na lžičku třeba se šťávou. Já jsem se takhle snažila mladýmu propašovat dětský paralen v merunce a od tý doby je nejí :pocitac:
V pondělí mu něco na imunitu koupím, nechci, aby byl hned marod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.8.14 09:34

@TerezkaW no jo, jenže ona si právě ze lžičky nic nevezme.. Tak asi letos zkusíme ten Preventan nebo jsem ještě koukala na Rakytníčky, ty jsou dokonce i želatinový, to by mohlo projít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.8.14 09:38

@Sibyla0 Nas to taky nesnese. Micham mu to do jogurtu - vychazim z toho, ze pokud mu dam sirup a za pul hodiny ten jogurt, tak se to v brise taky smicha… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.8.14 09:41

@open mind nejí jogurty ani přesnídávky :mrgreen: Občas Lipánka, ale na to nemůžu spoléhat.. Jo někdy je na zabití :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
16.8.14 09:46

@Sibyla0 Myslim, ze ten princip funguje stejne s jakymkoliv jidlem, ktere je dite zrovna ochotne pozrit. :) Proste pokud by si dali za chvili po sirupu jidlo, maji tam z toho v brise mismas tak jako tak. Nez kazdy den boje o lzici (a pul z ni nekde na zdi) radeji micham do neceho dobreho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.8.20 09:17

Holky poraďte. Odjíždíme na,,dovču" a na pokoji není lednice. Jak ho těch pár dní do neděle skladovat? Už je otevřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.3.21 12:24

Holky, nemá někdo zkušenost? Nejspíš dostaneme dvě balení imunoglukan sirup 250ml - ale já teď dodělávám jeden a další chci dávat až na podzim. Nevíte jestli neotevřený vydrží? Případně, kde ho uchovávat nerozbalený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
5.3.21 12:38

Neotevřený vydrží dle data expirace uvedené na obalu. Uchovávám v lednici, i když to asi není nutné. Jinak normálně taky dávám jen podzim zima, ale teď v době v ‚době covidové‘ asi budu dávat pořád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.3.21 12:40

@czaky Já je právě nemám u sebe, dostaneme je, takže nemůžu mrknout do kdy jsou. Já dávám vždy od srpna do cca března a chtěla bych v tom pokračovat, ale ne přes jaro - léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
5.3.21 12:53

@Salorka Jako vážně, jo? :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
5.3.21 13:02

@TeSudička Nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.3.21 13:56

Vydrží a to dokonce i otevřené - je to sirup, to samo o sobě konzervuje, má to nízké PH díky vitamnu c a kyseliny citronové a ještě v tom je konzervant a ten glukan je sacharid - což je stabilní látka.

nenechávej to otevřené jako že bez víčka a na přímém slunečním světle, ale jinak se s tíím nemá moc co stát, maximálně to bude obahovat o fous méně C vitamínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková