Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, minulý týden mamce (53let) objevili na mamografu bulku, teď čekáme na biopsii a pak se dozvíme další postup. Z pomyšlení na chemoterapii je jí špatně už teď
Proto hledám nějaké jiné řešení a narazila jsem právě na MMS kapky máte s nimi někdo osobní zkušenosti? pomohly Vám někomu? A co si vy myslíte o chemoterapii? Zrovna jsem četla že většina samotných doktorů by jí v případě vlastního onemocnění NEPODSTOUPILA
Tak co teď?
Děkuji Vám za vaše názory.
@werakla já tedy neporadím. Na MMS kapky jsem narazila zrovna nedávno a uložila jsem si o nich povídání, kdyby se to někdy hodilo. K chemoterapii…babi na ní byla po té, co jí odebrali celý prs, rok jí bylo věčně hrozně zle a beztak se jí to rozlezlo všude. Byla to ohraničená bulka, která po biopsii začla bujet. Takže po téhle zkušenosti jsem se zařekla, že pokud bych si já osobně našla nějakou bulku, rozhodně si do ní nenechám píchat jehlama, ale rovnou vyříznout, klidně vzít celý prs, ale babička tu s námi byla už jen pět let a věk 68 není zase tak vysoký, aby „musela nutně zemřít“.
Tvojí mamince držím pěsti ![]()
I tak děkuju za názor.
Mamka má bulku už dva roky, poprvé biopsii také odmítla a odešla k jinému doktorovi, chodila každý půl rok na kontrolu a až teď se jí začala zvětšovat, tak jí posílají znovu.
Je to hrozné dilema, vím, že se musí především rozhodnout sama mamka. Jenže mamča je typ která o sebe celý život dbá, aby jí to vždy slušelo, každou vrásku na víc špatně nese (když to přeženu) představa, že z ní udělá chemoterapie trosku je pro ni nepředstavitelná a už teď se z toho div nehroutí ![]()
No čeká nás asi krušné období ![]()
@werakla o tehle kapickach nic nevim, podivam se na ne, ale moje maminka je to same, drive resila jak ji to slusi, dbala o sebe, az moc
. Po diagnoze a to ze musi na chemo situaci prehodnotila a ma na prvnim miste uzdravit se
takze verim ze i tva maminka by to takhle zvladla. Drzim pesti ![]()
Ano zkušenost mám, ale mě nepomohly, naopak, bylo mi to po tom zle a bohužel se mi problém ještě zhoršil ( problém s žaludkem)
Osobně nejsem typ co by chodil po doktorech, většinou se právě léčím sama a zkouším alternativní metody. Ale v těchto případech bych rozhodně neriskovala a léčila se standardní metodou. Bohužel chemoterapie a MMS se vylučuje, buď jedno nebo druhý. Je to dost velká sázka do loterie ![]()
Tyhle kapky užívala švagrová když ji potvrdili rakovinu prsu, bohužel se to zjistilo dost pozdě takže ty kapky nepomohly tak jak měly ale díky nim mohla podstoupit jen nejnižší možnou dávku chemoterapie, ale kdyby se na to přišlo dřív a začala je užívat hned od začátku jsem přesvědčená o tom že by na chemoterapii nemusela vůbec
Je to podvod a šarlatánství: http://www.sysifos.cz/index.php?…
@Aliki není to pravda, ale ať si každý myslí co chce, je je jasné že farmaceutické firmy to nepodporují protože chemoterapie jim vynáší docela velký balík peněz, ale to je jedno ![]()
@Lucka91 je to chlorovaná voda…ta prostě neléčí. Stačí trochu víc hledat a přemýšlet.
@Aliki
ponechám to bez komentáře, nemá to cenu. Já vám váš názor neberu a svůj vnucovat nebudu a tím bych to uzavřela. Paní se ptala na zkušenost - tu mám, tak jsem ji napsala
![]()
@Lucka91 ale ty tam neuvádíš žádný příklad, jen „kdyby je začala užívat dřív…“ a kdo řekl, že „nejnižší možná dávka chemoterapie“ (k tomu termínu se nevyjadřuju) jí byla nasazena díky kapkám?
Já zkušenost nemám, protože bych do sebe nikdy dobrovolně necpala jedovatou chemickou látku, chlordioxid se používá průmyslově na bělení textilií a papíru a také jako dezinfekční prostředek. Je silně toxický. Bakterie a viry ničí, ovšem stejně tak patogenní jako ty hodné. K vnitřnímu použití je nevhodný…
Takže dávám @werakla jen zdroj dalších informací k zamyšlení.
Manžel je do MMS blázen, furt se tím prolívá a já jen to cítím, je mi z toho zle. Je fakt, že po několika dnech chlastání - musím to tak nazvat, páč co hodinu si odměřoval skleničku a téměř ničím jiným se nezabýval - mu bylo blbě, tak to vysadil. Ale když měly děti - 4 a 2 roky - zánět stř. ucha, kápli jsme deset kapek a do půl hodiny bylo po bolesti. Já se tomu bránila, páč jsem nevěřila. A dcera byla bez ATB. Takže něco na tom bude. Nevím jak u rakoviny.
Je jasný, že se tu objeví i negativní zkušenosti, názory, ale i tak díky. Já bych nebyla tak skeptická, ona i ta chemoška je vlastně jed ne? Jinak mě zaujaly tyto stránky http://www.czmms.info/ kdo má zájem jukněte. Něco na tom asi přece jen bude
On se ten chloritan smícháním kys. citrónové zneutralizuje, takže by neměl vůbec ublížit!
@werakla samozřejmě že na tom něco bude
já s tím mám pozitivní zkušenost takže za mě bych mamce rozhodně doporučila