Léčitel Kalina ze Cvikova

p78
17
24.8.13 17:14

léčitel kalina ze Cvikova

Ahojte, neznáte prosím vás někdo léčitele pana Kalinu ze Cvikova? Nejde dohledat na netu…případně děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2256
24.8.13 17:17

Neznám, ale můžu o něm říct, že je to stejný magor jako všichni ostatní léčitelé… Akorát tahají z lidí peníze a prd z toho :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Léčitele NEBRAT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
p78
17
24.8.13 17:29

No…nemůžu souhlasit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.13 18:06
@MiskaKosa píše:
Neznám, ale můžu o něm říct, že je to stejný magor jako všichni ostatní léčitelé… Akorát tahají z lidí peníze a prd z toho :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:Léčitele NEBRAT!

no.. nespuhlásím moc, protože mi občas i pomohl, ;) hlavně po porodu, protože jsem nemohla brát prasky vsechny na bolesti hlavy, takže jsem si chtela udržet aspon půl roku kojení, takže aspkn tak, díky mu mooc :), ale před půl rokem umřel :?

• Citovat
  • Upravit
p78
17
24.8.13 19:48

Cože? Pan Kalina ze Cvikova zemřel? Jseš si jistá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
p78
17
25.8.13 18:59

Nějaký neuvěřitelně prostoduchý člověk si tu vymyslel, že pan Kalina zemřel a přitom to není pravda. Opravdu zvláštní druh humoru. Ale co chce člověk od anonyma, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
25.8.13 20:45
@p78 píše:
Nějaký neuvěřitelně prostoduchý člověk si tu vymyslel, že pan Kalina zemřel a přitom to není pravda. Opravdu zvláštní druh humoru. Ale co chce člověk od anonyma, že?

Sorry, ale blbá jsi ty! Jelikož jaksi každý by to pochopil tak, že její léčitel umřel!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.5.15 16:31

Nevím jestli pan Kalina je ze Cvikova, ale znám jednoho od Nového Boru a je to fakt borec, pomohl jak mě, tak manželovi a spoustě kamarádům. Hlavně co mu dáš to mu dáš nemá danou taxu a své léčení si ověřuje!!! Hlavně mohou k němu pouze ti co jeho pomoc potřebují!!! Takže MiskaKoska to asi nebude!!! A slovo magor vystihuje spíš tebe a ne jeho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.18 18:34

@Makakk neměl by jste kontakt? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat