Léčitelka MUDr. Budajova, Prameny - znáte?

2527
23.8.13 13:30

Lecitelka Mudr. Budajova,Prameny-znate?

Prosim mate nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
398
23.8.13 13:51

Ahoj mám to jen zprostředkovaně teta od mého bývalého manžela bydlí v Pramenech, měla nějaké psychické problémy. Chodila k této léčitelce a ta jí hodně pomohla. Víc o ní bohužel nevím.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
23.8.13 17:59

Dekuji, aspon neco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
24.8.13 09:18

Mamince taky pomohla. Rozumí mnoha bylinkám, předepsala jí různé čaje a je to opravdu mnohem lepší. Např. krevní obraz má úplně v pořádku. Sice má k tomu taková ta různá „kouzla“ s kameny apod., na což nevěříme, ale bylinky, které předepsala opravdu pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.15 19:12

Ahojky chtela bych se zeptat jestli nekdo nezna lecitelku mudr. Budajovou bydli v Pramenech u Marianskych Lazni dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.2.15 19:26
@kaculik19 píše:
Ahojky chtela bych se zeptat jestli nekdo nezna lecitelku mudr. Budajovou bydli v Pramenech u Marianskych Lazni dekuji

Znám, mám osobní zkušenost a to velice pozitivní. Léčila nejen mě, ale i mojí mamku a mojí kamarádku. Všem nám opravdu hodně pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.15 19:30

Dekuji muzu se zeptat kolik stoji navsteva? ja a muj pritel k ni jdeme 25.unora poprvi cetla sem jen stranky a jakou lecbou leci mebo jak to u ni chodi. pokud nevadi ze se ptam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.2.15 20:31

Když jsem u ní byla já, což je pár let zpět platila jsem 300,– za návštěvu. Nevím, jestli nepodražila, nebo naopak :nevim: Ale počítala bych s touto cenou. No a potom samozřejmě všechny léky (samozřejmě pouze bylinné a přírodní) si platíte také sama. Pojišťovna vám na toto nic nepřispěje. Léčí tím stylem: přijdete do ordinace, nadiktujete snad jméno a datum narození (jestli si ještě dobře vzpomínám) a pak ona vás osahá rukama, ale ne přímo vás, ale jakoby kousek od těla. Skoro jako kdyby obkreslovala vaší auru. No a potom přijde na řadu krátký rozhovor a diagnóza. Nakonec mě ještě posadila před zrcadlo, dala do ruky jakýsi kamen, ruce přiložila na mou hlavu a údajně léčila a nabíjela energií (byla jsem u ní s psychickými problémy). No na tu poslední metodu moc nevěřím, ale každopádně jsem u toho skoro usnula jak to bylo příjemné ;) Ještě k cenám. Naordinovala mi bylinné čaje. Ty jsem si, dle receptu nechala namíchat u nás v bylinkářství, takže ty jsem platila až po namýchání. Ale pak mi na stůl vyndala jedny prášky, jedny kapičky a ještě jednu bylinnou vodičku. No a doporučila mi si to koupit. Ale nenutila… Koupila jsem si vše co poradila. Nechala jsem u ní celkem cca 1200,– Ale můžu říct, že mě doktoři léčily asi 2 roky a bezúspěšně. Tato paní mi pomohla tak, že už po 14ti dnech jsem cítila zlepšení a za tři měsíce jsem byla téměř fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.15 20:39

Dekuji moc, mi jdeme s pritelem k ni k vuli neplodnosti nas obou tak sem na to zvedava mam i stoho trosku strach :( jak u ni dopadneme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
8.2.15 20:45
@kaculik19 píše:
Dekuji moc, mi jdeme s pritelem k ni k vuli neplodnosti nas obou tak sem na to zvedava mam i stoho trosku strach :( jak u ni dopadneme :?

To chce klid. Berte to tak, že může jen pomoct, určitě neublíží ;) Je to moc příjemná paní. Jinak moc držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.2.15 18:58

Dekuji moc za info snad nam pomuze pak dam vedet jak jsme u ni pochodili :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
9.2.15 19:06
@kaculik19 píše:
Dekuji moc za info snad nam pomuze pak dam vedet jak jsme u ni pochodili :) :) :)

Ráda si přečtu jak jste dopadli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.16 19:23

Tak jak jste dopadli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
31.1.16 21:47
@kaculik19 píše:
Dekuji moc za info snad nam pomuze pak dam vedet jak jsme u ni pochodili :) :) :)

Nooo taky jsem docela zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.16 19:45

Ahojky, neznáte kontakt na paní léčitelku, vím, že je v Pramenech, jak se dá u ní objednat, znáte telefon, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková