Infanrix hib

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5314
20.10.14 09:40

Doočkování obrny

Ahoj opět obnovuji diskusi, zajímají mě zkušenosti maminek co nechaly infarix hib naočkovat. Kdy jste potom doočkovávávali obrnu? A kolik dávek? Dvojčatům je 15 měs (13 korigo). Infarix hib jsme měli první v 5 měs a pak vždy po měsíci a pul. Na webu se mi nějak nedaří tyto informace dohledat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.10.14 10:34
@Popokatepetla píše:
Ahoj opět obnovuji diskusi, zajímají mě zkušenosti maminek co nechaly infarix hib naočkovat. Kdy jste potom doočkovávávali obrnu? A kolik dávek? Dvojčatům je 15 měs (13 korigo). Infarix hib jsme měli první v 5 měs a pak vždy po měsíci a pul. Na webu se mi nějak nedaří tyto informace dohledat :think:

Syn má 4 dávky Infarixu hib a tři měsíce po poslední dávce se začala očkovat obrna (v tu dobu mu byli dva roky, korigovaně 20,5 měsíce). Obrny má tři dávky s měsíčním odstupem. Žloutenku zatím naočkovanou nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.10.14 19:55

Ahoj, holky, mozna to nekde je psane, ale jak je to s intervaly u teto vakciny? Kdyz bychom chteli schema 2+1, kdy nejpozdeji muzeme dat prvni davku a jaky je min rozestup mezi prvni a druhou? Predem moc dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.15 08:12

Přemýšlím nad touto vakcínou pro malého, má 16 měsíců, doted neočkován. Aby ho vzali do školky musím doočkovat i obrnu a žloutenku. Není to potom ve finále větší zátěž pro to tělo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.15 10:05

Upřímně, mě to očko je proti srsti komplet, ale do školky prostě musí, žádná lesní tu není. Kombinace 6 nemocí je síla, přidané látky druhá. A pak si vyber menší zlo :think: Ale není na výběr, do práce musím, peníze navíc nejsou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek