Infuze na krční páteř

Anonymní
5.2.24 22:11

Infuze na krční páteř

Ahoj holky,
chci se zeptat, jestli některá z Vás tay chodila na infuze kvůli cervikokraniálnímu syndromu (zablokovaná krční páteř). Já dnes dokončila poslední desátou infuzi, co mi napsal neurolog. Dostala jsem samozřejmě poučení, že nemám nic tahat, šetřit se atd., (ale moc to nejde, protože mám malé děti, jinak se prý problém vrátí. Chci se zeptat, jestli jste už po infuzích byly v pořádku nebo zda se Vám problém vrátil, případně, za jak dlouho? Anonym kvůli rodině, nemusí vědět vše, dělali by si o mě starosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2968
5.2.24 22:42

Já teď chodím na infúze kvůli bederní páteři. Mám jich za sebou polovinu. Zatím to pomohlo trochu. Ale upřímně nevěřím, že to bude mít trvalejší účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.2.24 22:44
@sloninka píše:
Já teď chodím na infúze kvůli bederní páteři. Mám jich za sebou polovinu. Zatím to pomohlo trochu. Ale upřímně nevěřím, že to bude mít trvalejší účinek.

Já jsem právě taky trochu skeptik no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43038
6.2.24 12:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chci se zeptat, jestli některá z Vás tay chodila na infuze kvůli cervikokraniálnímu syndromu (zablokovaná krční páteř). Já dnes dokončila poslední desátou infuzi, co mi napsal neurolog. Dostala jsem samozřejmě poučení, že nemám nic tahat, šetřit se atd., (ale moc to nejde, protože mám malé děti, jinak se prý problém vrátí. Chci se zeptat, jestli jste už po infuzích byly v pořádku nebo zda se Vám problém vrátil, případně, za jak dlouho? Anonym kvůli rodině, nemusí vědět vše, dělali by si o mě starosti.

infuse nejsou dlouhodobé řešení, je to jen jedna z metod pro akutní úlevu - podobá tomu, jako když si vezmeš prášek, nebo si necháš dát obstřik.
Dlouhodobé řešení je rehabilitace a změna životního stylu (zejm stran držení těla)

pokud jsi mladá a měla jsi jen akutní ústřel, je možné, že tě infuse vrátí do původního stavu, ale i tak je to varování, že možná něco děláš špatně a do budoucna bys to měla změnit. špatně držená páteř se poškozuje a poškození jsou nevratná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí