Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A není to nahodou tak že dostaneš celkem 3 g v infuzich a potom v tabletach na postupné snižování?
@Alinois píše: Více
ted si mě zmátla ![]()
Možná je to jak píšeš Ty, 1g denně a celkem to bylo 5g za ten týden, co jsem byla v nemocnici.
Ale říkali, že dávka byla hodně silná a pak jsem ještě, už doma, postupně snižovala dávku asi 1,5 měsíce.
@Anonymní píše: Více
Takže 3g celkem po 1g v jedné infuzi…tak to uz potom dává smysl ![]()
Já ted myslím, že to u mě bylo taky tak, celkem 5g. Jsem to celý zvorala ![]()
@Kockazvysocan píše: Více
Já dostala 5g a dalsi na snižování uz ne. Potom v prosinci dalsi 1g a ted v dubnu další 3g bez snižování. Takže celkem 9g
do toho bio ![]()
Já jsem se do toho zamotala 😁 ani mi celkem nic neřekly, dostala jsem ještě zadanku na evokované potenciály ( snad se to píše takhle 😁) tam jsem si měla dojít hned. A zítra ráno v 7 na kapacku opět. Zprávu dostanu asi až ve středu, takže jsem z toho celkem zmatena 😁 😁 tak se omlouvám. Jinak je mi celkem dobře, akorát mám trošku motáka a potim se jak blazen. 🫣
V pohodě, jenom mě to trochu zmátlo. Uz jsem myslela, že jsem dostala nějaký mega dávky ![]()
Ty nežádoucí účinky jsou celkem běžné, clovek se po tom paradoxně může cítit i hůř. Ale pomáhá to. Za pár dni se to srovná. Řekli ti, že máš doplnit draslik a užít léky na žaludek?
Ano. Diagnostikovano v rijnu minulého roku.
@Anonymní píše: VíceÚplně ti do toho nechci kecat ale měla bys být spíš doma a odpočívat. Ať večer někde nezkolabuješ, do toho to vedro.
@aiwwa píše: Více
Ono ji to donutí, se 3g v žíle se moc fungovat nedá. Ještě v takovém vedru.
Tak jez banany nebo cokoliv co ma draslik, sm ho snižuje a je to potom znát.
Já nevím 🫣 možná jsem to zblbla jak jsem byla nervózní. Ale podle mě sestra říkala že dostanu 3 g. Ale teď si nejsem jistá jestli jakoby 3 g najednou a nebo mám na 3 dny 1 g. Omlouvám se ale teď si opravdu nejsem jistá