Inglesina Trip versus Cybex callisto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1638
13.1.13 12:58

Tak abych napsala nakonec jsem se rozhodla pro cybex, zítra ho budu mít, 5měsíců starý, jako nový a se zárukou rok a půl
důvody proč zvítězil cybex

1. trip je asi opravdu pro vyšší maminky, jelikož nemám kde zkusit raději nekupuji /chtěla sem jetej přes bazar/Psalo mi i několik maminek, že je spíš pro vyšší rodiče

2. jelikož jsem chtěla „jetej“ trip - rok 2012 nekoupím, protože to maminky ještě neprodávají, jenže rok 2011 ještě kolem sebe nemá madlo, a to tam chci

3. cybex se mi líbí díky jeho boudičce a kolům + má madlo

ještě bych doplnila, že váha až tak nehrála nakonec roli, protože mám nemocná záda a stejně bych ten kočárek s malou neunesla, ani kdyby vážil 7kg

tak to je asi vše a děkuji všem moc!

Příspěvek upraven 13.01.13 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.1.13 13:19
@madrianova píše:
Tak abych napsala nakonec jsem se rozhodla pro cybex, zítra ho budu mít, 5měsíců starý, jako nový a se zárukou rok a půl
důvody proč zvítězil cybex

1. trip je asi opravdu pro vyšší maminky, jelikož nemám kde zkusit raději nekupuji /chtěla sem jetej přes bazar/Psalo mi i několik maminek, že je spíš pro vyšší rodiče

2. jelikož jsem chtěla „jetej“ trip - rok 2012 nekoupím, protože to maminky ještě neprodávají, jenže rok 2011 ještě kolem sebe nemá madlo, a to tam chci

3. cybex se mi líbí díky jeho boudičce a kolům + má madlo

tak to je asi vše a děkuji všem moc!

Tak určitě pak písni dojmy! Přeju fajn jízdu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.1.13 13:22

Ok napíšu, třeba se to tady někdy někomu bude hodit
díky :-) :kytka: :kytka:
už mě fakt nebaví nosit malou venku v náručí hahahha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
14.1.13 14:57

Určitě je to dobré rozhodnutí, já volila mezi Ingelsina Trip a Cybex Topaz, zvítězil Topaz. Kamarádka nakonec s Trip nebyla moc spokojená, vrzaly, prostě nic moc. Cybex Topaz má stejný vnitřek jako Callisto, akorát rukojeť a kola jsou jiná, a za mě můžu říct, že je to naprosto super kočár. Mám ho skoro rok, a od té doby mi Teutonie zahálí na chodbě, akorát při nějakých mimořádných příležitostech ji vytahuji, jako třeba při dnešní chumelenici.To Callisto/Topaz mi přijde víc než obyčejné golfky, je to naprosto pohodlný kočár, dlouhý leh, dá se v pohodě i do lehčího terénu. Nehledě na bezvadnou střechu. Furt říkám, že kdybych věděla, jaký budu mít super golfky, nekupuju tak drahý sporťák, který navíc nemůžu ani prodat, protože za chvíli v něm bude další mimino:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
29.3.13 23:18

Taska na rukojet

Holky, taky se fur rozhoduju mezi temi dvouma a chtela jsem se zeptat, jestli tam mate nejakou tasku na rukojet. Ja vim, ze se tam davat nema, ale budu to muset nejak vyresit. Dolu budu davat nakup, tak by me zajimalo, jestli pokud tam tasku mate, jestli je to v pohode, pokud neni moc tezka a jestli do ni nebouchate treba nohou pri chuzi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.3.13 00:10

Taky myslím, že volba je to dobrá :D
Callisto miluju, pořád, i když ho už nemám (pro 2lete dítě s naším režimem už byl na nic ale prodával se mi těžko - jako že těžko se mi ho vzdávalo :D měla jsem ho 2 roky. )
tašku - používala jsem takové uchyty co má lassig k taškám a připnula cokoliv - lassig, malou nebo i velkou, oilily,.. ty úchyty byly fakt dobrá věc. nekopala jsem se do ní, akorát oilily byla sama o sobě těží a nacpaná způsobovala když dítě vstalo převrácení kočáru, ale fakt to byla 5kg taška
nikdy jsem se do ní ale nekopala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.3.13 06:08

Tašku taky neokopávám, ale je fakt, že je potřeba ji připnout na úchyty, jak píše Nataša. Když se jen pověsí za ucho, tak je dlouhá a mohla by překážet. Úchyty mám taky od tašky Lassig a jsou bezva, připnu na ně kabelku i nákupní tašku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.3.13 18:50

Diky, koukala jsem se na ty tasky lassig a jsou fakt luxusni, ja mam ted takovou obyc na kocarku a v tehle je i termo obal na lahev atd. To bude pokuseni :-) laska na prvni pohled :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.3.13 18:53

@zufr, zrovna ten termoobal, je naprosto netermo, ale jako „nosítko“ na pití je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.13 15:19

Trip x Topaz

Ahoj, koukám, že toto je diskuze přímo pro mě :) S manželem se momentálně rozhodujeme mezi golfkama Cybex Topaz a Inglesina Trip (vyloučili jsme Peg Pérego Pliko Mini, Cam Flip atd.) Topaz se nám moc líbí, ale hodně nás odrazuje šířka pouhých 30 cm - golfky využijeme hlavně příští rok, kdy bude synovi 1,5-2 roky a nerada bych, aby byl v kočáru jak sardinka! Máte někdo zkušenost s Topazem a dvouleťákem, jestli se tam vyspí a jestli se mu pohodlně sedí? Ti, co mají Trip, jaké je jeho šířka (sed, leh) já našla 33 cm, což by bylo oproti Topazu o chlup lepší. U Tripu mě zas odrazuje jeho délka po složení a pak vysoká madla - jsem malého vzrůstu, ale asi bych si zvykla :) Už mi z výběru golfek jde hlava kolem :zed: chceme hlavně lehké a skladné, prostorné pro dítě a kvalitní. A ještě dotaz, jak jezdí oboje zmíněné po dlažebních kostkách, dá se to? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.8.13 22:58
@Káťa Tuleň píše:
Ahoj, koukám, že toto je diskuze přímo pro mě :) S manželem se momentálně rozhodujeme mezi golfkama Cybex Topaz a Inglesina Trip (vyloučili jsme Peg Pérego Pliko Mini, Cam Flip atd.) Topaz se nám moc líbí, ale hodně nás odrazuje šířka pouhých 30 cm - golfky využijeme hlavně příští rok, kdy bude synovi 1,5-2 roky a nerada bych, aby byl v kočáru jak sardinka! Máte někdo zkušenost s Topazem a dvouleťákem, jestli se tam vyspí a jestli se mu pohodlně sedí? Ti, co mají Trip, jaké je jeho šířka (sed, leh) já našla 33 cm, což by bylo oproti Topazu o chlup lepší. U Tripu mě zas odrazuje jeho délka po složení a pak vysoká madla - jsem malého vzrůstu, ale asi bych si zvykla :) Už mi z výběru golfek jde hlava kolem :zed: chceme hlavně lehké a skladné, prostorné pro dítě a kvalitní. A ještě dotaz, jak jezdí oboje zmíněné po dlažebních kostkách, dá se to? :mrgreen:

Ahoj, koukám, že ti bohužel nikdo neodpověděl. Mohla bych se zeptat, jak jste se rozhodli a proč a případně, jak jste spokojení? Mám momentálně úplně stejné dilema :-) Dívala jsem se ve Špuntíku na oboje, pán mi i přeměřil šířku zad a možná má Topaz o něco užší tu opěrku jako takovou ale šířka té konstrukce byla v podstatě stejná, nějakých (tuším) 35 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
17.8.13 08:39

Cybex je cybex já nelituju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie