Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@karkarka to by mela jenze ja mela naposledy ms 1.5 pak jsem ji mela mit 1.6 a nedorazila do dnes.. mozna proto dala injekci aby to trochu popohnala, nebo proste nevim, dva dny me bolel podbrisek, spis takove pichani, ne jak kdyby mela dorazit ms, tak jsem radsi sla, po zkusenosti s mimodeloznim
Jestli jsi po mimodeloznim, tak jsi mela sestinedeli. menstruace se ti tim padem posouva.
@karkarka laparo jsem mela 26.4.a 1.5 jsem to mela nebo jestli to bylo jen cisteni po laparo.. nevim nikdo mi nic nevysvetlil
@Jajinka33 klidně můžeš mít rozházenou menstruaci.to je normální.
Ahojky chtěla bych se zeptat 1.1 jsem potratila , po potratu jsem měla menstruaci . 3.3jsem ji měla dostat a nic . Ted je to 13dni co mam zpoždění . Vcera jsem byla na gynde a dr. Mi dal vyvolavacku. Mám šílené bolestí v podbřišku , nevolností a únavu . Může to být z toho ?
Když přijde po vyvolávače menstruace , může být i tak žena těhotná ?
@Pamelacinov ne.delala si ten test?nebo uz menstruace dorazila?
@karkarka nějak moc vás to zajímá a nevim proč mi tykate . A mimo jiné pres vyvolavacku může žena být těhotná
@Pamelacinov seš normální? Tady si tykáme všichni. Ty ses tady na něco ptala a ja se ti snažila odpovědět.
@karkarka dobře omlouvám se , test jsem si nedělala , něco jako menstruace přišla .. nevim zda to tak mám brát, bylo to malinke krvácení co trvalo jenom den
@Pamelacinov klidne to ještě muze být těhotenství.ale je potreba ten test udelat,at vis na cem jsi.